Harri: "Pudotin 7 kiloa*. Motivaationi on korkeimmalla ikinä ja olen onnellisempi kuin koskaan."

Harri työskentelee koulunkäynninohjaajana peruskoulussa. Kun hänen painonsa nousi, hänen itseluottamuksensa laski ja hän tunsi tarvitsevansa muutosta. Hepafar -tuotteet auttoivat sen toteuttamisessa!

Pavlina: “Olen pudottanut paljon painoa ja minusta tuntuu paremmalta – olen yhden koon pienempi!”

Pavlina on 53-vuotias ja istuu työkseen tiskin takana. Nuorempana hän oli tyytyväinen vartaloonsa. "Olin aiemmin laiha, mutta vanhetessani lihoin 1 kg vuodessa 20 vuoden ajan." Hän huomasi, että hänellä oli hidas kilpirauhanen.

Henna: “Tuntuu siltä, ​​että vihdoin jätän ongelmani taakse”

Henna on 34-vuotias tiiminvetäjä tehtaalla, joka on pitkään taistellut painonvaihteluiden ja voimakkaan energian puutteen kanssa. Sensilabin tuotteiden ansiosta hän onnistui lopulta muuttamaan tämän - ja tulokset ovat hämmästyttäviä!

Britta: ‘Olen paljon rauhallisempi ja minulla on enemmän energiaa!’

Britan kohtaamat ongelmat olivat samoja, joita monet meistä tuntevat: ylipaino, väsymys, turvotus ja huono unirutiini, vain muutamia mainitaksemme.  Samaistuminen on helppoa! 

Zdenek: “Olen pudottanut useita vaatekokoja!”

Zdenek är en helt vanlig kille som hade ett vanligt problem: bukfett. “Att släpa omkring på den extra vikten började påverka mitt humör. Jag var tvungen att göra något”.

Valentina: "Piinaava näläntunne katosi ja pudotin 8 kg*!"

Valentina oli etsinyt vuosia jotain, joka voisi auttaa häntä pääsemään eroon ongelmasta, joka oli vaivannut häntä liian kauan: tunneperäinen syöminen ja siihen liittyvä lihavuus.

Tuotteita sinulle

Iho
-44%
Erikoishinta 27,99 € Normaalihinta 49,90 € As low as 22,99 €
Katso tuotetta