Terveellinen elämä ravitsemuksen avulla

Sensilab on perustettu vuonna 2005. Yrityksellä on selkeä tavoite tarjota asiakkailleen luotettavia ja helppokäyttöisiä luonnonmukaisia lisäravinteita sekä tukea asiakkaidensa terveys- ja hyvinvointitavoitteita kaikin mahdollisin keinoin.

Nykyaikaisessa, nopeatempoisessa maailmassamme ei useinkaan jää riittävästi aikaa terveellisille aterioille ja itsestä huolehtimiselle, minkä vuoksi missiomme on antaa ihmisille mahdollisuus elää terveellisempää elämää mahdollisimman helposti.

Tavoitteena täydellisyys 

Johdanto

image

Pyrimme tuomaan markkinoille innovatiivisia tuotteita seuraamalla tiiviisti trendejä sekä tieteellistä kehitystä, pitäen laadun ja puhtauden aina etusijalla.

Asiantuntijatiimimme on omistautunut löytämään huippuluokan ratkaisut ravintolisien saralla, olipa kyse sitten luonnollisten uutteiden biologisen hyötyosuuden maksimoimisesta, taikka uusien patentoitujen ainesosien hyödyntämisestä.

Kaikki tuotteemme valmistetaan EU:ssa, modernissa lääketehtaassa GMP- ja HACCP-standardien mukaisesti. Tuotteet testataan kahdesti raaka-aineina ja lopputuotteina, joten jokaisella tuotteella on puhtaus- ja mikrobiologinen eheystakuu. Useille tuotteillemme on myönnetty AGROLAB-analyysitodistus.

Asiantuntijoiden suosittelema

Sen lisäksi, että tuotteemme ovat tavoittaneet asiakkaita kaikkialla maailmassa ja auttaneet asiakkaitamme saavuttamaan terveys- ja hyvinvointitavoitteensa, teemme yhteistyötä ammattiurheilijoiden sekä julkisuuden henkilöiden kanssa, jotka suosittelevat tuotteitamme innokkaasti.

Teemme yhteistyötä myös useiden terveys-, ravitsemus- ja lääketieteen asiantuntijoiden kanssa, jotka ovat antaneet meille hyväksyntänsä. Tässä vain muutamia heidän suosituksistaan:

“Terveytesi riippuu siitä, miten hyvin maksasi toimii. Jos etsit tehokasta lisäravinetta maksan terveyden tukemiseen, suosittelen Hepafar Forte Premiumia. Hepafar Forte on tieteellisesti kehitetty tukemaan tervettä maksaa ja ruoansulatusta, ja se sisältää sekoituksen laajasti tutkittuja ruoansulatusta parantavia yrttejä ja lisäravinteita, jotka tukevat maksan kykyä detoksifioitua ja uudistua. Sen tärkeimpiä ainesosia ovat muun muassa artisokkauute, koliini, maarianohdake fytosomimuodossa (erittäin biosaatavassa muodossa), voikukanjuuriuute, inkivääri ja paljon muuta. Lisäksi Hepafar Forte auttaa tukemaan rasva-aineenvaihduntaa, sekä lisäämään energiaa ja elinvoimaa.“

Dr. Brindusa Vanta, Lääketieteen tohtori, erikoistunut ravitsemukseen ja ravintolisiin

image
image

“Ravitsemusterapeuttina olen ollut erittäin vaikuttunut Hepafar Forte Premium maarianohadke -kapseleista. Kun olen ottanut sen osaksi rutiinejani, olen kokenut huomattavaa lisäystä energiatasossani. Maarianohdakkeen, fosfolipidien ja muiden tukevien ainesosien ainutlaatuinen sekoitus on epäilemättä vaikuttanut lisääntyneeseen kestävyyteeni, mikä tekee siitä erinomaisen lisäyksen suositeltuihin lisäravinteisiini.“

Mona Rasi, Sertifioitu ravitsemusterapeutti

“HEPAFAR Forte PREMIUM + HEPAFAR Fibers on kattavin maksan ja kehon detox-ratkaisu, jonka olen koskaan nähnyt.

Se on suunniteltu avuksesi parantamaan merkittävästi jokapäiväisen elämäsi laatua, alkaen maksastasi. “

Tamara Jakopič, ravitsemusterapeutti

image
image

“Samaan aikaan kun valtaosa kosmeettisista hoidoista keskittyy pääasiallisesti ulkonäköön, on myös erittäin tärkeää huolehtia kehoistamme sisältäpäin. Ravitsemuksella on tässä tärkeä rooli. Ravitsemustarpeiden täyttäminen pelkällä ruokavaliolla voi kuitenkin olla vaikeaa. Tästä syystä suosittelen potilailleni aina laadukkaita lisäravinteita.

Laadukas kollageenilisä on yksi tällainen tuote. Suosittelen UNDO Collagen Drink -juomaa sen ainutlaatuisen ainesosaseoksen vuoksi, mikä tekee siitä täydellisen lisän ruokavalioon. Se"ravitsee" ihoa sisältäpäin ja saa ihon näyttämään sileämmältä ja kiinteämmältä.

Suosittelen UNDO Collagen Drink -juoman säännöllistä päivittäistä käyttöä, ei ainoastaan sen hämmästyttävien anti-ageing -ominaisuuksien vuoksi, vaan myös siksi, että se voi auttaa parantamaan yleistä hyvinvointiasi.”

Dr Rosmy Barrios, Anti-Ageing -lääketieteen asiantuntija

“Hiustenlähtö, hauraat kynnet ja kuiva iho ovat yhä yleisempiä vaivoja, jotka johtuvat päivittäisestä stressistä, tiettyjen vitamiinien ja kivennäisaineiden optimaalisen saannin puutteesta ruokavaliossamme sekä haitallisista ympäristötekijöistä. Siksi biotiinin, sinkin ja seleenin lisääminen ruokavalioon voi auttaa sinua saavuttamaan paksummat hiukset, hehkuvan ihon ja vahvemmat kynnet.  

Essentials Biotin sisältää 10,000 mcg (10 mg) bioaktiivista biotiinia, joka on rikastettu kelatoidulla sinkillä ja luonnossa esiintyvällä seleenillä. 

Biotiini on hiusten ja ihon terveyden kannalta oelnnainen vitamiini. Sinkki edistää proteiinisynteesiä ja solujen jakautumista, mikä on tärkeää ihon, hiusten ja kynsien terveydelle. Yhdessä seleenin kanssa se tarjoaa kaksinkertaisen suojan hapetusstressiä vastaan.”

Marta Guzmán Herrera, ravitsemusterapeutti  ja -asiantuntija

image

Miljoonat tyytyväiset asiakkaat

Johdanto

image

Yli 15 vuoden kokemus ravintolisien tuotannosta, ja olemme saavuttaneet yli 3 miljoonaa tyytyväistä asiakasta ympäri Eurooppaa! 

Tänä aikana olemme kehittäneet yli 500 tuotetta, jotka ovat saatavilla yli 40 maassa.

Tuotteemme ovat saatavilla modernisssa ja helppokäyttöisessä verkkokaupassamme, mutta myös useissa e-pharma -myymälöissä eri puolilla Eurooppaa, minkä ansiosta tavoitamme entistäkin laajemman yleisön.

Laadukkaat vitamiinit ja kivennäisaineet, lisäravinteet painonhallintaan, tai mitkä tahansa muut tuotteet, joita tarvitset terveytesi ja hyvinvointisi tueksi – kaikki saatavilla Sensilabilta!