Kuinka vahvistaa kilpirauhasta

Monet meistä ovat luultavasti kuulleet: "On vain luonnollista lihoa 30-vuotiaana" ja "Raskauden jälkeen keho ei ole enää koskaan entisensä" tai "20-vuotiaan kroppaa on mahdotonta ylläpitää koko elämän ajan" - mutta näillä tarinoilla on toinenkin puoli. Ja paluu pienempään kokoon ei ole mahdotonta

image

Kilpirauhasemme tarvitsee tukea!

Jos ruokailutottumukset tai fyysisen aktiivisuuten taso eivät ole muuttuneet, mutta paino on noussut, voi olla ongelmia kilpirauhasen toiminnassa. Se ei välttämättä ole vakavaa, se tarkoittaa vain sitä, että kilpirauhashormonit saattavat olla epätasapainossa.

Mikä on yhteys painonnousuun?

Kilpirauhanen on perhosen muotoinen elin, joka sijaitsee kurkunpään alapuolella. Sillä on keskeinen rooli kalorien polttamisessa. Kilpirauhanen on tärkeä aineenvaihdunnalle, se vaikuttaa lukuisiin muihin kehon toimintoihin ja hallitsee energiankulutusta. Kun kilpirauhanen ei pysty tuottamaan tarpeeksi hormoneja, se saattaa hidastaa kaikkia näitä prosesseja, myös rasvanpolttoa.

Mitä asialle voi tehdä?

Yleisimmät syyt kilpirauhasen vajaatoimintaan ovat stressi ja välttämättömien ravintoaineiden puute. Siksi suosittelemme kokeilemaan joitain stressin lievittämismenetelmiä keinona lievittää oireita.

Sen ei tarvitse olla joogaa tai meditaatiota, vaikka nämä ovat kaksi erittäin hyvää tapaa rentoutua. Aivoti saa tauon monilla eri tavoilla: kävely luonnossa, kirjan lukeminen, musiikin kuuntelu, ystävien tapaaminen, rentouttava hieronta…

Etsi vaatekappale, joka ei enää sovi sinulle

ottaa takaisin elämäsi hallinta.

Jos olet valinnut toisen vaihtoehdon, todennäköisesti kysyt itseltäsi: "No, miten teen sen?" Lähtökohtana: sinun on stimuloitava kilpirauhasestasi. Onneksi löysimme täysin luonnollisen tavan tehdä se.

ThyroLux - terveemmälle kilpirauhaselle

Mitä tulee kilpirauhasen toiminnan kannalta tärkeimpiin ravintoaineisiin, ThyroLux on ainoa tuote, joka tukee kilpirauhasiasi optimaalisesti sen luonnollisten ainesosien ansiosta.

ThyroLux-kapselit sisältävät aminohappo-L-tyrosiinia, rakkolevää (hyvä jodin lähde), Schisandraa ja pyhää basilikaa tehokkaampaan stressin lievittämiseen. Uute guggul-hartsista takaa terveen tasapainon kilpirauhashormoneille ja edistää jodin imeytymistä,magnesiumantaa energiaa ja unohtamatta muita tärkeitä mineraaleita: sinkkiä, seleeniä, mangaania ja kuparia

Pidä huolta, että kilpirauhasesi on parhaassa kunnossa ThyroLuxin avulla!

Tuotteita sinulle