image

Angie: "Kun olin dieetillä ja treenasin, suolistobakteerini pitivät kiinni jokaisesta kalorista."

Angie, jolla oli vaikeuksia laihtua tiukasta laihdutuksesta ja liikunnasta huolimatta, löysi Sensilabin BellyBurn Biotic -valmisteen. Uudelleenkäynnistämällä suolistobakteerinsa hän laihtui 12 kiloa vain kolmessa kuukaudessa.

Lue lisää
image

Juliana: “Tämä on todellinen lahja elämällemme.”

Juliana ja hänen aviomiehensä kärsivät vuosien ajan arkea hankaloittavasta selkäkivusta, joka haittasi työtä, perheaikaa ja iloa. Sitten he löysivät yksinkertaisen mutta mullistavan ratkaisun. Nyt he ovat vapautuneet kivuista ja voivat nauttia elämästä tä

Lue lisää
image

Sarah: Sarah: "Päällisin puolin näytti siltä, että minulla oli kaikkea, mutta olin burnoutin partaalla.“

Sarahilla näytti olevan kaikkea, mutta hän kamppaili levottomuuden ja uupumuksen kanssa. Onneksi hän löysi luonnollisen ravintolisän, joka pelasti hänet ajoissa.

Lue lisää
image

Eva: "Luulin olevani ikuisesti turvonnut, väsynyt ja ärtynyt."

Jos luulet, että saatat kamppailla Evan tavoin estrogeenidominanssioireiden kanssa, EstroLux on täydellinen valinta luonnolliseen hormonaaliseen detoxiin.

Lue lisää
image

Kateřina: “Se on parasta, kun pystyn olemaan ylpeä katsoessani peiliin!”

Kateřina Tšekistä työskentelee vartijana. Hän kuvailee itseään päärynänmuotoiseksi ja on kamppaillut painonsa kanssa lapsesta asti.

Lue lisää
image

ThyroLux review: "Suosittelen ravitsemusterapeuttina ThyroLuxia koko sydämestäni."

Kilpirauhanen on elintärkeä elimistön aineenvaihdunnan, energiantuotannon ja yleisen elinvoimaisuuden säätelijä. Lue, miten ThyroLux voi parantaa kilpirauhasen terveyttä ja elämänlaatua ravitsemusterapeutin näkökulmasta.

Lue lisää