Michael: “Menetin vatsarasvaa, ja paitani tuntuivat löysemmiltä.”

Michael on kirjanpitäjä ja viettää suurimman osan päivistään tietokoneen ääressä. Vaikka hän todella pitää työstään, pitkäaikainen istuminen on vuosien mittaan vaatinut veronsa hänen keholleen. Hänen painonsa on noussut paljon, ja se on romahduttanut hänen itseluottamuksensa: "Kokeilin ketoosia, paleoa ja ajoittaista paastoa, mutta kilot eivät lähteneet pois kuten nuorempana. Aloin vihata vatsaani ja tunsin oloni epämukavaksi, jos en käyttänyt ylisuuria villapaitoja."

Michael's Testimonial

"Jätin hiilihydraatit pois, vaihdoin oluen viiniin, ostin jopa kuntosalijäsenyyden..."

"Olen kokeillut monia asioita. Jätin hiilihydraatit pois, vaihdoin oluen viiniin, ostin jopa kuntosalijäsenyyden... mutta en nähnyt merkittäviä tuloksia, joten luovutin", Michael muistelee. Viime marraskuussa hänen elämänsä kuitenkin muuttui täysin. Hän sairastui flunssaan ja kävi perhelääkärillä saadakseen helpotusta.

Kun lääkäri näki, kuinka paljon Michaelin paino oli noussut viime kuukausien aikana, ja kuinka hilseilevältä hänen ihonsa näytti, hän otti välittömästi verinäytteen. Tulokset osoittivat sen, mitä lääkäri pelkäsi eniten - Michaelilla oli järkyttävän korkeat kolesteroliarvot. Diagnoosi oli selvä - ylikuormittunut maksa.

Lääkäri suositteli täydellistä maksan detoksifikaatiota

"Olin aluksi hyvin yllättynyt diagnoosista. Luulin, että ongelma oli kurinalaisuuteni ja ikäni, mutta todellinen ongelma olikin se, että söin liikaa rasvaa. Lääkäri jopa varoitti minua, etten saisi enää tehdä keto- ja paleoruokavaliota, koska ne vain nostivat kolesteroliani", Michael kertoo ja jatkaa: "Ensimmäisenä askeleena, ennen mitään rajuja toimenpiteitä, lääkärini suositteli täydellistä maksan detoksifikaatiota Hepafar Forte PREMIUMin avulla. Minusta tämä vaikutti liian yksinkertaiselta. Lupasin kuitenkin lääkärille, että kokeilisin sitä."

“Vatsani kiinteytyi ja paitani löystyivät.”

"Ensimmäinen muutos, jonka huomasin, oli ruoansulatuksen paraneminen. En viettänyt niin paljon aikaa vessassa, enkä kokenut niin pahoja ilmavaivoja kuin ennen. Kahden viikon kuluttua energiani lisääntyi. Minulla oli niin paljon energiaa, että tuntui kirjaimellisesti siltä, että voisin juosta maratonin. Kuukauden loppuun mennessä muutkin alkoivat huomata muutoksia. Menetin aika paljon vatsarasvaa, ja paitani tuntuivat löysemmiltä."

"En voinut uskoa, että kolesterolitasoni palautui normaaliksi jo 2 kuukauden kuluttua."

Kahden kuukauden Hepafar-hoidon jälkeen lääkäri järjesti uuden tapaamisen Michaelin edistymisen tarkistamiseksi. Hän oli hyvin tyytyväinen nähdessään, että Michael oli menettänyt paljon epäterveellistä vatsarasvaa.

Kun Michaelin verikokeiden tulokset tulivat takaisin, jopa lääkäri oli yllättynyt siitä, miten nopeasti hänen kolesteroliarvonsa olivat laskeneet.

Michael muistelee: "Kun näin verikokeiden tulokset, en voinut uskoa, että kolesteroliarvoni olivat palautuneet normaaliksi vain kahden kuukauden kuluttua. Oltuani vuosia ylipainoinen, tuntui kuin kaikki olisi ratkennut silmänräpäyksessä."

Maksaongelmat: hiljainen epidemia

Nykymaailmassa miljoonat ihmiset kärsivät maksaongelmista, jotka johtuvat muun muassa epäterveellisestä ruokavaliosta, passiivisista elämäntavoista, ylipainosta, ympäristömyrkyistä ja stressistä.

Ongelmana on, että kuten Michaelin tapauksessa, ihmiset eivät useinkaan tiedä, että heidän maksansa on ylikuormittunut, koska maksa ei aiheuta suoraa kipua.

Siksi parasta, mitä voit tehdä maksasi hyväksi, on noudattaa terveellisiä elämäntapoja ja tukea maksaasi säännöllisesti detoksifioivilla ainesosilla, kuten artisokalla, maarianohdakkeella, koliinilla, voikukalla, inkiväärillä, E-vitamiinilla, sinkillä ja seleenillä.

"En haluaisi koskaan palata tuohon elämäni hankalimpaan aikaan."

"Lääkäri suositteli säännöllistä maksan puhdistusta, erityisesti stressin lisääntyessä ja juhlapyhien aikaan, jolloin nautin enemmän rasvaista ruokaa ja alkoholia. Otin hänen neuvonsa hyvin vakavasti, koska en haluaisi koskaan palata tuohon hankalaan aikaan elämässäni. Pidän kaapissani aina muutaman rasian HepaFAR-valmistetta."

Tieteellisesti todistetut vaikutukset

Hepafar Forte PREMIUM on tieteellisesti todistettu, että sen biologinen hyötyosuus on 10*x suurempi kuin vastaavilla markkinoilla olevilla tuotteilla - kaikki tämä tehokkaan PHOSPHOcomplex™-silybiinin ansiosta, joka on patentoitu maarianohdakkeen muoto.

Kaava sisältää myös artisokkaa, VitaCholine®, voikukkaa, inkivääriä, E-vitamiinia, sinkkiä ja seleeniä, jotka kaikki edistävät maksan terveyttä. Ja viimeistelyksi lisäsimme myös mustapippuria, joka lisää kasviuutteiden imeytymistä vähintään 30 %*.

Jos kamppailet painonhallinnan kanssa, saatat tarvita maksan detoxia

Kun maksa on täynnä toksiineja, se ei pysty hajottamaan rasvaa tehokkaasti. Siksi ihmiset, joilla on ylikuormitettu maksa, kamppailevat painonhallinnan kanssa. 

Luuletko, että maksasi kaipaa detoxia? Hepafar Forte PREMIUM on loistava valinta luonnolliseen maksan detoksifikaatioon. Heillä on myös 30 päivän tyytyväisyystakuu, joten sinulla ei ole mitään menetettävää!

Hanki pakettisi nyt!

*Tulokset voivat vaihdella henkilöittäin ja verkkosivuilla kuvatuista tiedoista.

Tuotteita sinulle

MAKSAN TERVEYS
-66%
Erikoishinta 49,99 € Normaalihinta 147,99 €
Katso tuotetta