Nina:"Kiitos Hepafar! Kolesterolitasoni ovat laskeneet!"

39-vuotias Nina työskentelee logistiikkaosastolla. Ensi silmäyksellä näyttää, että hän on täysin terve ja hyvinvoiva, mutta terveystarkastus paljasti jotain aivan muuta.

image

Korkea kolesteroli, ylipaino, vatsarasva ja uupumus jättivät hänelle hyvin vähän energiaa eikä tarpeeksi voimia olla perheen kanssa täysillä ja huolehtia muista tärkeistä tehtävistä.

Mutta hänen mielestään tämä oli todennäköisesti normaalia ja, että hänen energiansa palaisi jossain vaiheessa.

"Raskaana kerrytin 20 kiloa painoa", kertoo Nina, jolla ei ollut koskaan aikaisemmin ollut mitään ongelmia painon kanssa. "Ehkä olin jopa aika laiha."

Hän kokeili muutamia erilaisia dieettejä, mutta mikään ei vaikuttanut toimivan. "Jos pudotin yhden kilon, tuplasin sen, kun lopetin dieetin." Hänen painonsa alkoi hidastaa häntä jokapäiväisessä elämässään, hän tunsi olonsa aina väsyneeksi, aina pahalla tuulella ja kaikki tämä yhdessä sai itsetuntonsa laskemaan.

Kaikki tämä vaikutti hänen maksaansa, mikä johti korkeaan kolesterolitasoon.

Olin todella huolissani korkeasta kolesterolistani. Näillä oireilla epäilin, että maksa oli vastuussa ongelmistani. "

Ratkaisu! 

Hän ei tiennyt kuinka ratkaista ongelma, ennen kuin hän sai sähköpostin Sensilabilta Hepafarista ja päätti kokeilla maksan puhdistusta

Hänen kokemansa oireet, kuten jatkuva väsymys, kohonneet kolesteroliarvot, painonnousu ja vatsan ympärillä oleva rasva ja lisäksi painonpudotuksen mahdottomuus useista yrityksistä huolimatta, kaikki nämä ongelmat Nina oli osoittanut maksan ylityöllistetyksi.

Ennen kuin hän aloitti Hepafarin käytön, hän päätti ottaa verinäytteen, koska hän halusi todisteita tuotteen toimivuudesta. Hänen saamansa arvot eivät olleet kovin rohkaisevia.

Hän oli huolestunut verikokeen tuloksista

Kuukauden Hepafarin käytön jälkeen Nina otti toisen verikokeen, koska hän oli huolissaan siitä, että hänen arvonsa eivät paranisi. Mutta häntä odotti miellyttävä yllätys: hänen veren lipiditasonsa olivat palannut normaaliksi. Hän huomasi myös muita myönteisiä muutoksia: hän on onnistunut muokkaamaan vartaloansa sekä pudottanut useita senttimetrejä vyötärön ja lantion ympäriltä.

Arvojen vakauttaminen edistää painonpudotusta

"Kuukauden Hepafar-puhdistuskuurin jälkeen huomasin suuria muutoksia. Minusta tuntuu hyvältä. Minulla on paljon enemmän energiaa. Työpäivän jälkeen en ole enää väsynyt ja voin tehdä monia asioita, joita olen lykännyt ja tehnyt vasta viikonloppuna. Harrastan liikuntaa säännöllisesti. Minun on helpompi nukahtaa ja nukun paremmin kuin ennen. "

"Ruoansulatukseni on myös parantunut. Huomaan tämän, koska minulla ei ole ongelmia ilmavaivojen kanssa, kuten aikaisemmin", hän selittää muutokset, jotka hän huomasi ensimmäisen kuukauden Hepafarin käytön jälkeen.

Nina suosittelee Hepafaria, jos ...

"Suosittelen Hepafaria kaikille, jotka tuntevat itsensä väsyneeksi, avuttomaksi ja ylikuormitetuksi. Varsinkin niille, jotka haluavat pudottaa painoa. Uskon, että terve ja puhdas maksa on perusta hyvän elämänlaadun saavuttamiselle ja onnistuneelle painonpudotukselle."

Tuotteita sinulle

MAKSANPUHDISTUS
-58%
Erikoishinta 33,99 € Normaalihinta 79,99 €
Katso tuotetta