Cécile: "Vartaloni on vähemmän turvonnut, varsinkin vatsan seudulla!"

Hän uskoutuu meille, ettei hän koskaan onnistunut laihduttamaan ennen SlimJOY-tuotteiden käyttöä. Vaikka hän epäröi aluksi, hän halusi kovasti aloittaa käyttämään SlimJOY-tuotteita.

Manuela pudotti painoa ja on tyytyväinen nykyiseen elämäntyyliinsä

Olen Manuela ja olen 20-vuotias. Työskentelen kosmetologina, mikä on varmasti auttanut minua painonpudotuksessani - taustani ravitsemuksen tuntemukse …

Harri: "Pudotin 7 kiloa*. Motivaationi on korkeimmalla ikinä ja olen onnellisempi kuin koskaan."

Harri työskentelee koulunkäynninohjaajana peruskoulussa. Kun hänen painonsa nousi, hänen itseluottamuksensa laski ja hän tunsi tarvitsevansa muutosta. Hepafar -tuotteet auttoivat sen toteuttamisessa!

Pavlina: “Olen pudottanut paljon painoa ja minusta tuntuu paremmalta – olen yhden koon pienempi!”

Pavlina on 53-vuotias ja istuu työkseen tiskin takana. Nuorempana hän oli tyytyväinen vartaloonsa. "Olin aiemmin laiha, mutta vanhetessani lihoin 1 kg vuodessa 20 vuoden ajan." Hän huomasi, että hänellä oli hidas kilpirauhanen.

Henna: “Tuntuu siltä, ​​että vihdoin jätän ongelmani taakse”

Henna on 34-vuotias tiiminvetäjä tehtaalla, joka on pitkään taistellut painonvaihteluiden ja voimakkaan energian puutteen kanssa. Sensilabin tuotteiden ansiosta hän onnistui lopulta muuttamaan tämän - ja tulokset ovat hämmästyttäviä!

Britta: ‘Olen paljon rauhallisempi ja minulla on enemmän energiaa!’

Britan kohtaamat ongelmat olivat samoja, joita monet meistä tuntevat: ylipaino, väsymys, turvotus ja huono unirutiini, vain muutamia mainitakseksemme.  Samaistuminen on helppoa! 

Tuotteita sinulle

Iho
-44%
Erikoishinta 27,99 € Normaalihinta 49,90 €
Katso tuotetta