Kateřina: “Se on parasta, kun pystyn olemaan ylpeä katsoessani peiliin!”

Kateřina on kotoisin Tšekistä ja työskentelee poliisin turvamiehenä. Vapaa-ajallaan hän leipoo mielellään. Kateřina sanoo, että hänellä on päärynänmuotoinen vartalo ja että hän on kamppaillut painonsa kanssa lapsesta asti.

Hän on kokeillut aiemmin useita dieettejä ja onnistunut kiinteyttämään vartaloaan, mutta ei ole koskaan löytänyt keinoa ylläpitää tavoitepainoaan. Sensilabin tuotteiden ansiosta hän onnistui vihdoin löytämään ihanteellisen päivittäisen rutiininsa ja saavuttamaan haluamansa tulokset!

Haluatko tietää, miten hän teki sen? Lue, miten Kateřina onnistui pudottamaan painoa ja säilyttämään tuloksensa.

Tyytyväinen asiakas

Hän löysi ratkaisun netistä

"Sensilabin löytäminen oli itse asiassa sattuma. Etsiessäni ratkaisua aineenvaihduntani parantamiseksi törmäsin Sensilabiin vahingossa tuotteiden joukosta. Eniten minut vakuutti se, miten edullinen se oli."

"Olen käyttänyt Sensilabin C-vitamiinia, D-vitamiinia ja Essentials Vegan Omega-3:a jo muutaman vuoden ajan, ja viime kuukausina olen aloittanut myös Metabolism Boostin käytön. Olen huomannut, että se toimii todella hyvin nykyisen ruokavalioni kanssa ja nopeuttaa ruoansulatusta. C-vitamiinituotteen säännöllinen käyttö on auttanut parantamaan immuunijärjestelmääni, sillä huomaan, että sairastun harvemmin flunssaan."

Asiakkaan tulokset

Tiesitkö..?

• Kun puhumme aineenvaihdunnasta, tarkoitamme sitä energiamäärää (kaloreita), jonka elimistö käyttää elämän perustoimintojen ylläpitämiseen. Iän myötä aineenvaihduntamme hidastuu, joten kehomme tarvitsee yhä vähemmän kaloreita. Ja mitkä ovat seuraukset? Kilojen nousu ja rasvan kertyminen.

• Alhaisemman testosteronitason ja pienemmän lihasmassan vuoksi naisten aineenvaihdunta voi olla lähes kaksi kertaa hitaampi kuin miesten.

“Pidän Sensilabissa siitä, että minun ei tarvitse ostaa uusia tuotteita aina kun ne loppuvat, vaan voin kestotilata niitä.” 

Kyllä, kuulitte oikein. Kestotilaus helpottaa säännöllistä toimitusta, joten suosikkituotteesi eivät koskaan lopu kesken. Saat myös lisäalennuksen kestotilatessasi!

Kateřina päätti myös kestotilata ja rakastaa tätä vaihtoehtoa: "Pidän Sensilabissa siitä, että minun ei tarvitse ostaa uusia tuotteita aina, kun ne loppuvat, vaan voit kestotilata ne, mikä tarkoittaa, että he lähettävät minulle haluamani tuotteet joka kuukausi. Sensilab on todella mahtava, ja suosittelen sitä kaikille!"

Katarina jälkeen

Sano ei ylimääräiselle painolle, ja paranna aineenvaihduntaa Metabolism Boostin avulla

Monet ihmiset viettävät yli 8 tuntia päivässä tietokoneen ääressä ja istuvat sitten kotona television ääressä. Tämä vaikuttaa vahvasti aineenvaihduntaamme. Hidas aineenvaihdunta johtaa myös siihen, että rasvaa kertyy vähiten toivottuihin paikkoihin. Ratkaisu: nopeuta aineenvaihduntaa Metabolism Boostin avulla - tehokkaalla painonpudotuksen apuvälineellä. Metabolism Boost kiihdyttää aineenvaihduntaa, stimuloi rasvanpolttoa ja estää rasvan imeytymistä 3-in-1-vaikutuksella, mikä auttaa sinua pudottamaan painoa paitsi helpommin, myös terveellisemmin!

Kuinka Metabolism Boost toimii?

  • Sisältää runsaasti jodia sisältävää ruskeaa merilevää, joka nopeuttaa aineenvaihduntaa.
  • Estää rasvan imeytymistä.
  • Stimuloi rasvanpolttoa.

Kokeile Metabolism Boostia nyt ja sano hyvästit hitaalle aineenvaihdunnalle ja ylimääräiselle painolle.Liity Kateřinan ja monien muiden tyytyväisten asiakkaiden joukkoon ympäri Eurooppaa.