Francesco: "Ruoansulatukseni on parempi, pääsin eroon turvotuksesta ja painoni putosi"

Francesco kuvailee vartalotyyppinsä olevan normaali ja melko lihaksikas, mutta viime aikoina hänen kuntonsa ja yleinen hyvinvointinsa on huonontunut. 

image

Francesco alkoi kamppailla myös itsetuntonsa kanssa ja huomasi, että hän tunsi olonsa epämukavaksi omassa nahassaan.

Hän oli ensin skeptinen...

Hän sai tietää Hepafar-teestä ja -kapseleista Facebook-mainosten kautta: "Aluksi olin epäileväinen. Innostuin pakkauksesta, koska se oli mielestäni kiehtova. Sitten luin ainesosat ja annoin itseni vakuuttua.

Francesco on nyt käyttänyt Hepafar Liver Cleanse -teetä ja Hepafar Forte -kapseleita kuuden kuukauden ajan ja voi ilokseen todeta, että tilanne on parantunut huomattavasti.

"Ensimmäiset muutokset ilmenivät 3 kuukauden kuluttua!"

"Ruoansulatukseni on parantunut, olen päässyt eroon turvotuksesta ja painoni on pudonnut. Lisäksi unirytmini on parantunut, joten tunnen itseni todella levänneeksi aamulla, ja mikä hienointa, tunnen oloni mukavammaksi kaikissa vaatteissa, jotka aiemmin tuntuivat ahtailta.

Kaikki kiteytyy maksaan

Riittämätön liikunta, kuten Francescon tapauksessa, stressin, raskaan ruoan ja alkoholin lisäksi ovat vain joitakin tekijöitä, jotka kuormittavat maksaamme. Ja koska ylikuormittunut maksa ei satu, emme tee sille mitään! Toisin sanoen: ennaltaehkäisevä hoito on välttämätöntä! 

Maksalla on yli 500 keskeistä toimintoa, joten on varmasti järkevää suojella sitä hyvin! 

"Jatkan ehdottomasti tuotteen käyttöä!"

Kysyttäessä, miten tuotteet ovat muuttaneet hänen elämäänsä yleisesti, Francesco sanoo: "Ne ovat parantaneet elämääni merkittävästi. Suosittelen niitä todella!

Sensilabin tutkimusten ja asiakasarvostelujen perusteella sinäkin voit odottaa Hepafar-tuotteiden puhdistavan kehoasi, parantavan energiatasojasi, poistavan toksiineja ja elvyttävän maksaasi. 

Luonnollisia ainesosia sisältävä yrttisekoiteteemme on lempeä apu maksalle; maarianohdakeuute, vihreä tee, takiaisjuuri ja voikukka ovat täydellinen ainesosayhdistelmä taistelussa turvotusta, ylimääräistä rasvaa, matalia energiatasoja ja vatsan ympärillä olevaa painoa vastaan.

10-kertaisesti biosaatavampi kuin vastaavat tuotteet.

Hepafar Forte on tieteellisesti todistettu jopa 10 kertaa paremmin biologisesti hyödynnettäväksi kuin vastaavat tuotteet! Se sisältää fosfokompleksisilybiiniä, patentoitua maarianohdakkeen silybiinimuotoa, jonka ansiosta maksamme voi käyttää maarianohdaketta jopa 10 kertaa tehokkaammin. 

Kun tähän lisätään artisokka, E-vitamiini ja mustapippuriuute, jossa on 95 % piperiiniä, olet matkalla normaalin maksan toiminnan ylläpitämiseen.

Kaipaatko entistä sinua?

Jos sinusta tuntuu, että sinun on aika tuntea itsesi taas energiseksi ja terveemmäksi, mikset aloittaisi jo tänään vallankumouksellisten tuotteidemme avulla? 

Lisäksi jokainen asiakas saa lahjaksi Sensilabin e-kirjan, joka on täynnä terveysvinkkejä, ravitsemusneuvoja ja herkullisia reseptejä, jotta voit ottaa kokonaisvaltaisen lähestymistavan itsesi parantamiseen. 

Hanki koko paketti nyt, uskomattomalla alennuksella!

* Huom.: Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöiden välillä ja ne voivat poiketa verkkosivuilla kuvatuista vaikutuksista.

Saatat olla kiinnostunut