Lenka pudotti 20* kg vuodessa!

Lenka on kotoisin Tšekin tasavallasta, ja hän viettää mielellään vapaa-aikaa lastensa kanssa. Ennen synnytystä hän kertoo olleensa urheilullisempi, mutta raskauden jälkeen hän sai ylimääräistä painoa, jota hänen oli vaikea pudottaa. Lenka tajusi, että hänen oli tehtävä joitain muutoksia elämässään, jos hän halusi vanhan siluettinsa takaisin; näin hän löysi Sensilabin.

Tuotteidemme ja sinnikkyytensä ansiosta hän saavutti tavoitteensa. Lue lisää siitä, kuinka Lenka teki painonpudotusmatkastaan ​​onnistuneen!

image

Lihottuaan edellisen raskautensa aikana Lenka halusi laihduttaa, lisätä energiatasoaan ja parantaa yleistä hyvinvointiaan. Hän löysi Sensilabin netistä sattumalta ja luki monia positiivisia asiakasarvioita, joissa kehuttiin tuotemerkin luonnollisten ainesosien käyttöä. Hän päätti tehdä ensimmäisen tilauksensa ja kokeilla näitä tuotteita siinä toivossa, että ne auttaisivat häntä myös laihtumaan.

Lenka pudotti 20* kg vuodessa!

"Kun vaatteeni alkoivat pudota, minun piti vaihtaa koko vaatekaapin sisältö."

Lenka on ottanut Fat Out! Thermo Burn ja AdipoBurn kapsuleita vuoden. Aloittamastaan hän on laihtunut yhteensä 20* kg!

”En huomannut aluksi mitään muutoksia, mutta ystäväni kommentoivat, että olin laihtunut. Kuukauden kuluttua vaatteeni vain putosivat päältäni ja minun piti vaihtaa koko vaatekaappini sisältö.

Kysyimme Lenkalta, mikä oli merkittävin muutos, jonka hän koki sen jälkeen kun hän aloitti käyttämään Sensilabin tuotteita.

”Mielani on parantunut; jalkani eivät ole enää raskaat ja olen lisännyt fyysistä aktiivisuuttani. Minulla on nyt todella hyvä olo, minulla ei ole terveysongelmia."

image

Tiesitkö…?

• Liikunta voi auttaa estämään painonnousua ja ylläpitämään painonpudotuksen edistystä Säännölliset kuntosalimatkat ovat kivoja, mutta älä huoli, jos et voi omistaa paljon aikaa päivittäiseen harjoitteluun. Mikä tahansa määrä toimintaa on parempi kuin ei mitään. Hyödynnä liikunnan edut vain liikkumalla koko päivän ajan – mene portaisiin hissin sijaan tai tehosta kotitöitäsi. Johdonmukaisuus on avainasemassa.

• Pudottamalla painoa vähennät sydämesi rasitusta ja normalisoit verenpaineesi. 

Tehosta rasvapolttokykyäsi nopeasti ja helposti! 

Lenka käytti Fat Out! Thermo Burnia, vallankumouksellinen rasvanpolttaja, joka toimii nopeuttamalla aineenvaihduntaa ja edistää termogeneesiä (kehon lämpötilan nousu). Se auttaa polttamaan enemmän kaloreita lyhyessä ajassa – jopa lepääessäsi! Ei vain sitä, Fat Out! Thermo Burn nostaa myös energiatasoasi ja tukee normaalia hormonitoimintaa.

Hän käytti myös AdipoBurn XXL:ää, toista ainutlaatuista rasvanpolttajaa, joka kohdistaa vatsan rasvaa. Litteän vatsan saaminen on nyt helppoa sen 2-in-1-toiminnon ansiosta: se tehostaa rasvanpolttoa  ja estää rasvasolujen kasvua.

Liity yli 2,6 miljoonan asiakkaan , kuten Lenkan, joukkoon maailmanlaajuisesti ja aloita painonpudotusmatkasi jo tänään. Painonpudotus ei ole koskaan ollut näin yksinkertaista. Kokeile ja katso itse!

Hanki omasi jo tänään uskomattomalla rajoitetun ajan tarjouksella!

* Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja ne voivat poiketa verkkosivustolla kuvatuista. Tuotteitamme ei ole tarkoitettu estämään, hoitamaan tai parantamaan mitään sairauksia tai vakavia sairauksia. Tasapainoisen ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen ylläpitäminen on tärkeätä.

Saatat olla kiinnostunut