Tutkimme maarianohdakkeen hyötyjä maksalle

Maarianohdake on ehkä tunnetuin maksan terveyttä edistävä ravintolisä. Mutta tiesitkö, että sillä on myös muita lupaavia terveyshyötyjä?

Lue lisää
image

Barbara and Ivan: "Kun olemme päässeet eroon nivelkivuista, voimme nauttia perheestämme sen sijaan, että rasittaisimme heitä"

Eläkkeellä oleva pariskunta taisteli nivelongelmia vastaan, kunnes he löysivät vallankumouksellisen lisäravinteen, joka palautti heidän liikkuvuutensa ja antoi heille uutta puhtia elämään.

Lue lisää
image

Sebastian: “Urheilu oli elämäni, mutta nivelkipu melkein vei sen minulta.”

47-vuotias entinen urheilija kärsi vakavista nivelkivuista, jotka estivät häntä viettämästä aktiivista elämää. Sitten hän löysi nopean ja tehokkaan helpotuksen.

Lue lisää
image

Viisi beetakaroteenin hyötyä terveydelle

Alhaiset beetakaroteenipitoisuudet voivat aiheuttaa riskin silmille, aivoille ja iholle. Katso, miten voit nostaa β-karoteenitasoja, parantaa terveyttäsi ja jopa välttää sairauksia!

Lue lisää
image

Kuinka päästä eroon hiivainfektioista 3 yksinkertaisella vaiheella

Kärsitkö turvotuksesta, sokerinhimosta, intiimistä epämukavuudesta tai painonnoususta? Näin pääset eroon hiivainfektioista luonnollisesti ja pysyvästi.

Lue lisää
image

Yhdeksän vinkkiä hiivatulehduksista eroon pääsemiseksi

Luuletko tekeväsi kaiken oikein, mutta emättimen hiivatulehdukset palaavat aina vain? Näin voit ehkäistä hiivatulehdukset lopullisesti.

Lue lisää