Sebastian: “Urheilu oli elämäni, mutta nivelkipu melkein vei sen minulta.”

Sebastian on entinen ammattiurheilija, joka nyt valmentaa juniorijoukkuetta ja viettää vapaa-aikaansa harrastaen kaikkea seikkailunhaluista urheilua, jota hän ei ammattiuransa aikana voinut harrastaa.

Hänen vartalonsa vuosien intensiivisen rasituksen jälkeen hänen nivelensä olivat kuitenkin vakavasti kuluneet. Niinpä 47-vuotiaana hän alkoi tuntea kipua ja jäykkyyttä polvissa ja lonkissa.

Sitten hän löysi lisäravinteen, joka helpotti nopeasti hänen nivelvaivojaan, paransi nivelten liikkuvuutta ja antoi hänelle mahdollisuuden jatkaa aktiivista elämää: ”Niveleni ovat vähemmän jäykät ja kipu on poissa. Toivon, että olisin käyttänyt tätälisäravinnetta urani aikana!”

Sebastian's Testimonial

“Puskin kehoani äärirajoilleen vuosia ja niveleni maksoivat siitä.”

”20 pelivuoden jälkeen päätin jäädä eläkkeelle ja keskittyä valmennukseen, matkustamiseen ja kaiken sen tekemiseen, mistä jäin urani aikana paitsi. Olen aina ollut sellainen ihminen, joka ei vain pysty istumaan paikallaan.

Valmentajana vietän suurimman osan päivistäni juosten ylös ja alas kentällä potkien palloa lasten kanssa. Iltapäivisin käyn aina kuntosalilla ilman tekosyitä. Ja viikonloppuisin joko kiipeilen, melon tai pyöräilen. 47-vuotiaana tunsin olevani huippukunnossa ja täynnä energiaa, mutta niveleni olivat eri mieltä. ”

“En voinut kuvitella elämää ilman urheilua  – minun piti löytää nopea ratkaisu.”

”Vuosi tai kaksi urani päättymisen jälkeen aloin tuntea vääntyvää kipua nivelissäni, erityisesti polvissani ja lonkissani. En voinut juosta niin kauan kuin halusin ja jouduin luopumaan jyrkistä vaelluksista.

Lääkärikäynnin jälkeen minulla todettiin vakava nivelien kuluminen. Joten aloin käydä fysioterapeutilla, mutta kuntoutus oli erittäin hidasta ja minusta oli todella tylsää istua kotona. Sitten löysin tuotteen, joka yllätti minut täysin – se toimi niin nopeasti! ”

“En voinut ymmärtää, kuinka hän onnistui juoksemaan maratonin kuluneilla nivelillään.”

”Eräänä päivänä tapasin drinkeillä vanhan joukkuetoverini kanssa, jolla alkoi olla nivelongelmia suunnilleen samaan aikaan kuin minulla. Kun istuimme baarissa, hän alkoi kertoa minulle, kuinka hän oli juuri juossut maratonin, kuinka hän oli varannut lumilautailuloman Ranskasta ja niin edelleen. Mietin: kuinka? Miten hän pystyy kaikkeen tähän vaurioituneilla nivelillään?

“ArthroFarin ansiosta hänen nivelensä tuntuivat aivan uusilta." 

"Kaverini kertoi, että hänen nivelkipunsa hävisi paikallisesta apteekista löytämän ravintolisän ansiosta. Sen nimi oli ArthroFar. Etsin sen heti netistä ja tilasin pakkauksen. Toivoin todella, todella, että se auttaisi minua.

“Viiden päivän jälkeen polveni olivat vähemmän turvonneet ja jäykät.” 

“Vain viisi päivää sen jälkeen, kun aloin käyttää ArthroFaria, polveni olivat huomattavasti vähemmän turvonneet. Huomasin myös vähemmän jäykkyyttä molemmissa – polvissani ja lonkissani.

Jatkoin ArthroFarin käyttöä, ja kuukauden kuluttua kipu oli periaatteessa poissa! Vihdoinkin pystyin olemaan se valmentaja, joka halusin olla ja juosta juniorijoukkueen kanssa. Lisäksi suunnittelen osallistuvani Tour du Mont Blanc -tapahtumaan tänä kesänä!

“Jos olisin aloittanut ArthroFarin käytön aiemmin, olisin ehkä voinut ehkäistä vahingot.”

"Urheilijana tiesin, että nivelten kuluminen voi tapahtua minulle... teoriassa. Kun olet nuori ja kestävä, et koskaan usko, että nivelesi voisivat pettää sinut. Joten en ole koskaan huolehtinut niistä.

Ja kun kipu iski niin nuorena, olin täysin valmistautumaton. Nyt toivon, että olisin alkanut käyttää ArthroFaria aikaisemmin. Ehkä olisin voinut estää vahingot.

Älä anna nivelkivun estää sinua elämästä parasta elämääsi 

ArthroFar on yksi markkinoiden parhaista nivelravinteista. Sen koostumus sisältää 10 eri vaikuttavaa ainesosaa, jotka estävät nivelvaurioita ja helpottavat oireita, kuten jäykkyyttä, kipua ja tulehdusta. Siksi se on täydellinen valinta urheilijoille, joilla on suurempi riski nivelten kulumiselle.

Tässä ovat numerot, jotka vakuuttivat urheilijat ympäri Eurooppaa:

  • Vähentää nivelvaivoja jopa 60*% jo 5* päivässä.
  • Nopeuttaa toipumista jopa 80*%
  • Tehostaa jänteiden suojausta jopa 46*%
  • Parantaa liikkuvuutta jopa 68*%
  • Parantaa toimintakykyä jopa 74*%

Älä anna nivelkipujen estää sinua elämästäsi täysillä. Nappaa ArthroFar erikoistarjouksessa tänään.

*Huomio: Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöiden välillä ja poiketa verkkosivuilla kuvatuista vaikutuksista. Tuotteitamme ei ole tarkoitettu sairauksien tai vakavien sairauksien ehkäisyyn, hoitoon tai parantamiseen. Tasapainoisen ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen ylläpitäminen on tärkeää.

Tuotteita sinulle