Angie: "Kun olin dieetillä ja treenasin, suolistobakteerini pitivät kiinni jokaisesta kalorista."

Kun Angie täytti 40, hän lupasi itselleen, että hän treenaa joka päivä, syö hyvin ja laihtuisi 15 kiloa seuraavaan syntymäpäiväänsä mennessä. Siitä lähtien hän aloitti jokaisen päivän vastusharjoittelulla, käveli 10 000 askelta joka iltapäivä ja laski jokaisen syömänsä kalorin. Mutta kun hän puhalsi kakusta 41 kynttilää, hän oli laihtunut vain 3 kiloa. 

Hän oli pettynyt ja kyllästynyt kaikkeen. Mutta sitten hän lopulta huomasi, mikä esti häntä laihduttamasta. Kolme kuukautta myöhemmin Angie oli laihtunut 12 kiloa ja laihtui edelleen viikoittain: "Tämä ratkaisu olisi voinut säästää minut kuukausien kidutukselta."

Angie's Testimonial

“En odottanut ihmettä, mutta sain tarpeekseni.”

“Älkää ymmärtäkö minua väärin – en odottanut tuloksia heti ensimmäisenä päivänä. Tiesin, että ikäni oli minua vastaan. Mutta kun treenaat 7 kertaa viikossa, 52 viikkoa vuodessa ja pudotat vain 3 kiloa, menetät tahtosi.

41-vuotispäivänäni olin vihainen keholleni ja pettynyt itseeni, koska en saavuttanut tavoitteitani. Joten päätin lopettaa kaiken ja leikkasin itselleni ison palan kakkua.”

“Toivon, että olisin tiennyt olevani suuren läpimurron partaalla.”

“Vietin seuraavat kaksi viikkoa itseäni säälien itseäni ja hukuttaen suruni ruokaan. Mutta sitten yksi keskustelu kollegan kanssa muutti täysin käsitykseni laihduttamisesta. Kävin näin...

Lounaalla valitin kollegalleni kurjasta vuodestani, ja hän tiesi heti, mitä oli tekeillä. Ilmeisesti hänen siskollaan oli samanlaisia ​​ongelmia, kunnes hän uudelleenkäynnisti suolistonsa. Sitten hänen painonsa alkoi pudota kuin hulluna.”

“Jos eläisin luolakaudella, olisin onnekas.”

“Kollega selitti, että jotkut bakteerit voivat auttaa laihtumaan ja toiset voivat kerryttää painoa. "Liikalihavuus" bakteerit imevät ruoasta enemmän kaloreita rakentaakseen ylimääräisiä varantoja aikoina, jolloin ruokaa ei ole riittävästi. Kolmekymmentätuhatta vuotta sitten, kun elimme luolissa, tämä oli suuri evoluutionaalinen etu. Mutta nykyään se ei ole kovin hyödyllistä. Päinvastoin.”

“Suolistossani olevat bakteerit pitivät kiinni rasvastani kuin viimeisestä korresta.”

“Tajusin, että mitä kovemmin yritin laihduttaa, sitä kovemmin suolistobakteerini työskentelivät rasvavarastojeni säästämiseksi. Se kaikki oli järkeenkäypää. Joten halusin epätoivoisesti selvittää, mitä voisin tehdä muuttaakseni sen.

Kollegan mukaan hänen sisarensa uudelleenkäynnisti suolistonsa "laihuus" bakteereilla käyttämällä erityistä laihduttavaa probioottia. Hän soitti hänelle ja kysyi tarkkaa nimeä. Ravintolisän nimi oli BellyBurn BioticSensilabilta.”

“Kun lisäsin suoliston yhtälöön, asiat alkoivat rullata.”

“Tilasin välittömästi nämä probiootit, ja vain viikon kuluttua aloin nähdä tuloksia.

Aluksi tunsin oloni vähemmän nälkäiseksi. Ilmeisesti "laihuus" bakteerit säätelevät ruokahaluasi - toisin kuin "lihavuus" bakteerit, jotka lisäävät sitä. Sitten aloin huomata, että olin vähemmän turvonnut, varsinkin lounaan jälkeen.

Kahden viikon kuluttua astuin vaa'alle enkä voinut uskoa sitä. Olin pudottanut jo puolitoista kiloa!”

“Vain 3 kuukaudessa olen saavuttanut unelmapainoni.”

”Edellisenä vuonna tein niin kovasti töitä pudottaakseni ensimmäiset 3 kiloa, mutta nyt paino tippui edes yrittämättä. Vain 3 kuukaudessa laihduin 12 kiloa, eikä tämä prosessi näyttänyt hidastuvan. Olin innostunut."

“Suosittelin BellyBurn Bioticia parhaalle ystävälleni ja hän ei voi kiittää tarpeeksi.”

“Ala-asteelta lähtien paras ystäväni ja minä olemme olleet 'isoluisia' tyttöjä. Siksi, nähtyäni tulokset, soitin hänelle välittömästi ja kerroin laihduttavista probiooteista. Hän on laihtunut jo 5 kiloa, eikä hän voi kiittää minua tarpeeksi!

BellyBurn Biotic sisältää 200 miljardia laihduttavaa bakteeria

BellyBurn Biotic toimittaa 15 miljardia bakteeria suolistoosi yhdellä kapselilla ja uudellenkäynnistää suolistosi täysin mahdollisimman lyhyessä ajassa. Kaavan tähtiainesosa on erityinen maitohappokanta, L. plantarum IMC 510® , jota on runsaasti laihojen ihmisten suolistossa.

Tutkimus osoitti, että ihmiset laihtuivat keskimäärin lähes 3 kg ja pienensivät vyötäröään noin 3 cm vain 30 päivässä. Ja painonpudotus jatkui senkin jälkeen, kun he lopettivat lisäravinteen käytön.

Kaikki tekevät lupauksia; BellyBurn Biotic pitää ne

BellyBurn Bioticin tehokkaat tulokset johtuvat sen kaksoisvaikutuksesta, sillä se on samanaikaisesti laihduttava probiootti ja rasvanpolttaja! Siten se sisältää  L. plantarum IMC 510®:n lisäksi myös:

  • vihreätä teetä  joka stimuloi rasvan sulamista ja nopeuttaa aineenvaihduntaa;  
  • sikurijuurta, joka sisältää runsaasti kuitua, jota bakteerit syövät;  
  • pantoteenihappoa (B5-vitamiini) , joka on elintärkeätä terveelle energiatasolle; ja
  • B6-vitamiinia, joka auttaa muuttamaan ruoan energiaksi. 

Jos painosi ei putoa riippumatta siitä, mitä tahansa teet, on suuri mahdollisuus, että suolistosi on täynnä "lihavuus" bakteereja. Onneksi BellyBurn Bioticin avulla voit nollata suolistosi ja lopulta murtaa pysähtyneen  painonpudotuksen, aivan kuten Angie ja sadat muut!