Juliana: “Tämä on todellinen lahja elämällemme.”

Juliana and her husband

Juliana ja hänen miehensä ovat jo vuosia kärsineet päivästä toiseen selkäkivuista, jotka rasittivat arkea. He kamppailivat töissä jaksamisen kanssa, leikkiäkseen tyttärensä kanssa ja lopulta elämästä nauttimisesta.

Muutama kuukausi sitten Juliana sai sähköpostiviestin, jossa esiteltiin yksinkertainen mutta mullistava ratkaisu, ja he päättivät kokeilla sitä. Nyt selkäkipu ei enää estä heitä elämästä täysillä. ”Tämä on todellinen lahja elämässämme”, Juliana kirjoitti kiitoskirjeessään. 

“Sen jälkeen, kun aloin käyttää sitä, kipuni on kadonnut.” 

”Minulla on lordoosi ja skolioosi, ja minulla on ollut selkäkipuja koko elämäni ajan. Koko päivän toimistossa istuminen tai pelkkä käveleminen kantaessani jotakin aiheuttaa voimakasta kipua olkapäissäni. 

Saan usein kipua myös iskiashermon tulehduksesta. Kurkumakapselit ovat todellinen ihme elämässäni. Sen jälkeen kun aloin ottaa niitä, kipuni on kadonnut. Koska työ ja kotiaskareet vievät niin paljon aikaani, en ole pystynyt harrastamaan liikuntaa.” 

”Hän makasi sängyssä koko päivän kipujen takia.” 

”Koska pidän tuotteesta niin paljon, suosittelin sitä miehelleni. Vaikka hän teki lukemattomia harjoituksia selkärangan vahvistamiseksi ja jopa kalliita hoitoja asiantuntijoiden kanssa, hänellä oli aina vain jatkuvaa selkäkipua. Hän makasi sängyssä monia päiviä kivun takia. 

Ja tulos oli hänelle sama: kipu katosi. Kurkuma-kapselit ovat ehdoton kotikonsti. Hän voi paremmin, kun ottaa kaksi kapselia päivässä, ja niin minäkin. Rakastamme tätä tuotetta!” 

Heidän tyttärensä sai vihdoin vanhempansa takaisin

”Kiitos, Sensilab, kun autoitte parantamaan hyvinvointiamme. Pieni tyttäremme kiittää teitä, nyt kun hänellä on vanhemmat, jotka ovat innostuneempia leikkimään puistossa", Juliana totesi kirjeessään. 

Tuote, joka muutti heidän ja samalla heidän perheensä elämän, on AVENOBO Kurkuma FORTE, yksi markkinoiden vahvimmista kurkuma-lisäravinteista.

Luonnollinen ravintolisä, joka elvyttää sinut päästä varpaisiin

Ei ole yhtään kehonosaa, joka ei hyötyisi AVENOBO Kurkuma Fortesta. Sen kaava suojaa maksaa, sydämen toimintaa, immuunijärjestelmää, luita, lihaksia, hermostoa, aivoja, keuhkoja, ylähengitysteitä ja ihoa. Lisäksi se tukee ruoansulatusta, ehkäisee rasvan kertymistä ja auttaa sinua pudottamaan ylimääräistä painoa

185x* parempi biologinen hyötyosuus todellisten vaikutusten aikaansaamiseksi 

AVENOBO Kurkuma FORTE sisältää puhdasta kurkumiinia, joka on bioaktiivinen komponentti, ja on vastuussa kurkuman monista terapeuttisista vaikutuksista. Vertailun vuoksi mainittakoon, että keittiön hyllyssäsi oleva kurkuma sisältää kurkumaa vain noin 3 %. Näin ollen raa'an kurkuman syömisestä ei ole juurikaan hyötyä, ellet käytä sitä pelkästään ruoanlaiton mestariteosten maun parantamiseksi. 

Toinen ongelma on se, että kurkumiini imeytyy huonosti elimistöösi, joten suurin osa siitä huuhtoutuu pois maksan kautta. Siksi kapseloimme kurkumiiniuutteen miselliin, vesiliukoiseen päällysteeseen, joka maksimoi sen biologisen hyötyosuuden ja tuo todella luvatut hyödyt. Tämä tekee AVENOBO Kurkuma FORTEsta ylivoimaisen. 

AVENOBO Kurkuma FORTE kapselit tarjoavat:

  • 185x* korkeampi biologinen hyötyosuus
  • 6.8x* nopeampi kurkumiinin imeytyminen
  • 24*-tunnin taattu säilyvyys
  • Yksi kapseli vastaa 11 tavallista kurkumakapselia
  • 2-in-1 vaikutus: painonpudotus & immuniteetti
  • Rikastettu inkiväärillä ja D3-vitamiinilla

Riippumatta siitä, millainen terveysongelma sinulla on, kurkumiini voi tukea hyvinvointiasi ja parantaa jokapäiväistä elämääsi, aivan kuten se teki Julianalle ja hänen miehelleen. Tartu tilaisuuteen erityisellä 1+1 tarjouksellamme!

Lähteet:

Nagpal, M., & Sood, S. (2013). Role of curcumin in systemic and oral health: An overview. Journal of natural science, biology, and medicine, 4(1), 3–7. https://doi.org/10.4103/0976-9668.107253 

Tuotteita sinulle

HORMONAALINEN TASAPAINO
-51%
Erikoishinta 36,99 € Normaalihinta 74,97 €
Katso tuotetta