Sarah: Sarah: "Päällisin puolin näytti siltä, että minulla oli kaikkea, mutta olin burnoutin partaalla.“

Ulkopuolelta katsottuna Sarahilla näytti olevan kaikki kunnossa - kaksi kaunista lasta, rakastava aviomies ja menestyksekäs ura. Sisältä hän oli kuitenkin levoton ja uupunut. Paineet henkilöstöpäällikkönä ja kahdesta pienestä lapsesta huolehtiminen alkoivat rasittaa hänen kehoaan ja mieltään.

Onneksi hän löysi luonnolliseen ratkaisuun, joka pelasti hänet ennen kuin oli liian myöhäistä: ”Tämä adaptogeeninen ravintolisä vei minut pois jatkuvasta stressistä ja pelasti minut täydelliseltä loppuunpalamiselta.

Sarah's Testimonial

"Muistan toivoneeni, että päivässä olisi enemmän kuin 24 tuntia."

”Valvoin niin monta yötä käyden läpi loputonta tehtävälistaani: tein budjettiraportteja, suunnittelin lasten hammaslääkärikäyntejä, järjestin syntymäpäiväjuhlia, pesin lakanoita ja niin edelleen. Muistan toivoneeni, että päiväni olisi pidempi kuin 24 tuntia.”

"Olin unohtelevainen, ärsyyntyvä ja jatkuvasti sairas."

”Mutta en tiennyt, että olin lähellä loppuunpalamista, ennen kuin muut alkoivat huomautella siitä minulle. Unohtelin asioita, olin ärtyisä ja työskentelin jatkuvasti lievässä flunssassa. Kuten voitte kuvitella, stressi vaikutti myös avioliittooni, sillä romantiikka oli viimeinen asia, joka oli mielessäni.”

"Ainoa asia, joka auttoi, oli AdrenaLux."

”Yhtenä päivänä kerroin ongelmistani kollegalleni, joka kertoi, että hänellä oli ollut samanlainen ajanjakso muutama vuosi sitten. Hän oli kokeillut meditaatiota, itsehypnoosia, akupunktiota, hengitysharjoituksia, joogaa - lista tuntui loputtomalta! Mutta lopulta vain AdrenaLux, adaptogeeneihin perustuva luonnontuote, auttoi häntä. Olin hyvin vaikuttunut, joten päätin kokeilla sitä itsekin.”

"Jatkuva mielen surina lakkasi ja tunsin voivani taas hengittää."

”Kun olin ottanut kolme viikkoa AdrenaLux-kapseleita ashwagandhalla ja ginsengillä arki sujui paremmin. Nukuin paremmin, minulla oli enemmän energiaa ja vähemmän mielialan vaihteluita. Jatkuva mielen surina lakkasi, ja tuntui kuin voisin taas hengittää. Myös suhteeni aviomieheeni parani ja meistä tuli jälleen tiimi. Kun nyt katson taaksepäin, voin huomata, kuinka lähellä olin täydellistä loppuunpalamista.“

"AdrenaLux on yllättäen parantanut myös keskittymistä ja suorituskykyä."

”AdrenaLux on antanut minulle jotain muuta, mitä en osannut odottaa - olen tullut tehokkaammaksi ja teen työni paremmin! Kävi ilmi, että jatkuva stressitilani toimi minua vastaan. Hallitsemalla stressireaktiotani pystyin vihdoin tekemään työni ilman, että mieleni hyppäsi jatkuvasti toiseen tehtävään.”  

"Voit hallita stressiä, tai se hallitsee sinua."

"Tulin siihen johtopäätökseen, että voit hallita stressiä tai se hallitsee sinua. Valitsin ensimmäisen vaihtoehdon. Siksi minulla on aina paketti AdrenaLuxia työpöydälläni ja toinen keittiön hyllyllä. Suosittelin AdrenaLuxia ystävälleni, joka on myös nuori äiti, ja hänkin rakastaa sitä!"“

Hallitse stressiä adaptogeenien voimalla

AdrenaLux on vallankumouksellinen hormoniton ravintolisä, joka auttaa säätelemään stressihormoni kortisolia. Kaava perustuu kahteen adaptogeeniin: maailman tehokkaimpaanashwagandha- ja siperianginseng-uutteeseen.

Nämä kaksi adaptogeenistä kasvia auttavat kehoa selviytymään stressistä ja palauttamaan tasapainon stressitilanteen jälkeen. Ne auttavat myös torjumaan stressin kielteisiä vaikutuksia, kuten aivosumua, painonnousua, libidon alenemista, liiallista hikoilua, unohdusta, uniongelmia, uupumusta ja ärtyneisyyttä.

Nyt on täydellinen aika ottaa stressi ja elämä hallintaasi, sillä meillä on rajoitettu AdrenaLux-erikoistarjous, jossa saat kaksi pakettia yhden hinnalla!

Tuotteita sinulle

HORMONAALINEN TASAPAINO
-51%
Erikoishinta 36,99 € Normaalihinta 74,97 €
Katso tuotetta

Saatat olla kiinnostunut