Läpimurto verensokerin hallinnassa: avain voi piillä omassa keittiössäsi

Miljoonat eurooppalaiset elävät tietämättään terveyskriisin partaalla, sillä korkea verensokeri kehittyy hiljaa diabetekseksi - voisiko ratkaisu piillä keittiön kaapeissa?

Blood glucose

Pelkästään Saksassa noin 8,5 miljoonaa ihmistä elää diabeteksen kanssa, ja arviolta vielä 2 miljoonaa ihmistä on tietämättään tekemisissä tämän sairauden kanssa!**.

Ja tässä on toinen hälyttävä ennuste: tyypin 2 diabetesta sairastavien ihmisten määrän odotetaan kasvavan räjähdysmäisesti seuraavien 20 vuoden aikana. Tutkijat arvioivat, että vuoteen 2040 mennessä diabetesta sairastaa jopa 12 miljoonaa ihmistä!**

Valitettavasti monet ihmiset eivät tiedä, että heidän verensokerinsa on epätasapainossa, ennen kuin heillä on jo täysimittaisia terveysongelmia, kuten hermovaurioita tai näköongelmia. Merkit jäävät usein huomaamatta, mutta niitä voivat olla lisääntynyt jano, tiheä virtsaaminen, väsymys ja näön hämärtyminen.

Jos korkeat verensokeritasot eivät pysy kurissa, ne voivat nopeasti kiihtyä ja kehittyä diabetekseksi - usein viiden vuoden kuluessa. Tässä vaiheessa tila on jo peruuttamaton ja voi johtaa uusiin terveydellisiin komplikaatioihin, kuten sydänsairauksiin, aivohalvaukseen, munuaissairauksiin ja näön menetykseen.

Lisäksi verensokerin epätasapaino johtaa usein ruokahalun hallinnan puutteeseen, mikä johtaa painonnousuun ja pahentaa tilaa entisestään. Tämä ruokahalun, painonnousun ja korkeiden verensokeriarvojen noidankehä on merkittävä huolenaihe, sillä se voi nopeuttaa diabeteksen ja muiden terveysongelmien kehittymistä.

Paras tapa hallita verensokerin epätasapainoa on ryhtyä ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin. Ja perimmäinen ratkaisu saattaa piillä keittiön kaapin mausteiden joukossa!

Your fridge

Tutkimukset paljastavat painonnousun todellisen syyn

Jos kamppailet painosi kanssa, syy voi hyvinkin liittyä verensokeriin. Näiden kahden välinen yhteys ei ole vain anekdoottinen, vaan sitä tukee merkittävä tieteellinen tutkimus. Yli 20 tutkimuksessa on löydetty yhteys näiden kahden välillä.** Joissakin tutkimuksissa on esimerkiksi havaittu, että henkilöillä, joiden verensokeritaso on epävakaa, on yleensä enemmän nälkää ja mielihaluja, mikä voi johtaa ylensyöntiin ja painonnousuun. Toiset tutkimukset ovat osoittaneet, että verensokerin piikit ja laskut voivat vaikuttaa energiatasoihin, mikä vaikeuttaa aktiivisena pysymistä ja kalorien polttamista.

Ihmiset, jotka kamppailevat verensokerin epätasapainon ja paino-ongelmien kanssa, kärsivät usein myös vakavammista terveysongelmista, kuten sydänongelmista, hengitysvaikeuksista, nivelongelmista jne. Mutta mikä on tarkalleen ottaen verensokerin ja painon välinen yhteys?

Kaikki alkaa insuliinista, haiman tuottamasta hormonista. Sen tehtävänä on säädellä veren glukoosipitoisuutta auttamalla glukoosia kulkeutumaan soluihimme, joissa se käytetään energiaksi. Joskus solut eivät kuitenkaan reagoi insuliiniin niin hyvin kuin niiden pitäisi, jolloin puhutaan insuliiniresistenssistä. Tällöin haima kompensoi tilannetta tuottamalla enemmän insuliinia glukoosipitoisuuden nousun hallitsemiseksi.

Tässä kohtaa yhteys painon kanssa tulee kuvaan. Insuliini ei ole vain glukoosin säätelijä, vaan se edistää myös rasvan varastointia. Kun elimistö tuottaa liikaa insuliinia, se voi johtaa painonnousuun. Ja ylimääräinen paino, erityisesti vatsan ympärillä, voi pahentaa insuliiniresistenssiä entisestään!

Lisäksi kun nautit tietyntyyppisiä ruokia, jotka aiheuttavat verensokerin nopean nousun, kuten hiilihydraatteja ja sokereita, elimistö reagoi tuottamalla ylimääräistä insuliinia. Kun näin tapahtuu, verensokerisi saattaa laskea hyvin äkillisesti, ja elimistö saa väärän viestin - että olet nälkäinen ja erityisesti, että tarvitset kipeästi jotain makeaa.

Tämä voi vangita meidät ylensyönnin, kohonneiden insuliinitasojen ja lisääntyneen mielihalun noidankehään, joka kaikki voi pahentaa verensokerin epätasapainoa ja edistää painonnousua. Ruokahalun hallinnan palauttaminen on ratkaiseva askel tämän kierteen katkaisemisessa. 

Aromikas mauste, joka jokaisella on keittiössään ja joka voisi korvata painonpudotuspistokset

Jo kuudennella vuosisadalla kreikkalaiset tiesivät salaisesta mausteesta, joka yllättäen löytyy lähes jokaisen keittiön hyllystä ja jolla on lukemattomia uskomattomia terveysvaikutuksia.

Tämä ihmeellinen mauste on kaneli! Tutkimuksissa on havaittu, että kaneli on täynnä kuitua, joka on hyvä ruoansulatukselle ja voi jopa antaa aineenvaihdunnalle pientä vauhtia.

Yksi sen kiehtovimmista ominaisuuksista on sen vaikutus verensokeritasoihin ja insuliiniherkkyyteen. Kanelin on todettu alentavan verensokeritasoja ja parantavan insuliinin, verensokerin säätelystä vastaavan hormonin, tehokkuutta. Koska tasapainoinen verensokeri auttaa hillitsemään mielihaluja, se tarkoittaa, että päivän mittaan ei tarvitse enää niin paljon tarttua epäterveellisiin välipaloihin ja iltaisin ei tarvitse enää niin paljon luikerrella jääkaapin ääreen. Koska insuliinilla on tärkeä rooli rasvan varastoitumisessa, tasapainoinen verensokeri auttaa sinua myös saamaan litteämmän vatsan ja kiinteämmän vartalon.

Itse asiassa tutkimus osoitti, että tämä voimakas mauste voi alentaa paastoverensokerin tasoa jopa 25 prosenttia** henkilöillä, joiden verensokerin hallinta ei ole optimaalinen. Mielenkiintoista on, että tutkimuksessa havaittiin, että tämän merkittävän ainesosan hyödyt korostuivat pidemmän käytön aikana, mikä viittaa siihen, että sen sisällyttäminen ruokavalioon säännöllisesti voi tuottaa merkittäviä hyötyjä.

Lisäksi tämän keittiöhyllymme mausteen on osoitettu hidastavan hiilihydraattien hajoamista ruoansulatuskanavassa. Tämä tarkoittaa, että aterian jälkeen verenkiertoon pääsee vähemmän sokeria ja aterian jälkeinen tyypillinen verensokerin nousu voi vähentyä. Tämä tarkoittaa vakaita verensokeritasoja, jolloin myös mielihalut vähenevät ja painonpudotus helpottuu! 

Verensokerin taulukko

Kaikilla kanelityypeillä ei kuitenkaan ole samoja hämmästyttäviä terveysvaikutuksia. Kaapistamme löytyy yleensä Kassiakaneli (Cinnamomum cassia). Vaikka sillä on joitakin terveyshyötyjä, se sisältää myös kumariini-nimistä yhdistettä, joka voi suurina määrinä olla haitallinen maksalle.

Ceylonin kaneli (Cinnamomum verum) on huomattavasti parempi. Se sisältää vähemmän kumariinia ja on vielä tehokkaampi, kun on kyse terveyshyödyistä, kuten verensokerin hallinnan tukemisesta, sydämen terveyden suojelemisesta ja tulehdusten vähentämisestä.

Entä jos olisi olemassa ratkaisu, joka sisältäisi oikeanlaista kanelia ja joka olisi paitsi helpompi käyttää, myös tehokkaampi ja sisältäisi muita ainesosia, jotka voisivat auttaa tasapainottamaan verensokeria ja hallitsemaan painoa? 

Cinnamon

Esittelyssä vallankumouksellinen kanelipohjainen ravintolisä, jonka on kehittänyt johtava terveysbrändi

Kun etsitään keinoa luoda tehokas painonpudotuskaava, joka kohdistuu perimmäiseen syyhyn sisältäpäin, markkinoille on tullut uusi tehokas ratkaisu. Tämä vallankumouksellinen ravintolisä voi tasapainottaa verensokeria, vähentää mielihaluja ja auttaa painonpudotuksessa.

GlucoLux Ceylon-kanelin kanssa tekee sen kaiken ilman riskejä tai sivuvaikutuksia!

Tämä ratkaisu verensokerin tasapainottamiseen ja terveen painon tukemiseen perustuu vuosien tieteelliseen tutkimukseen, ja siinä yhdistyvät ceyloninkanelin voima ja 8 muuta täydentävää ainesosaa.

Sensilabilla, joka on tämän mullistavan ravintolisän takana, on yli 15 vuoden kokemus ravintolisien kehittämisestä luonnollisen terveyden ylläpitämiseksi, ja sillä on yli 3 000 000 asiakasta ympäri Eurooppaa. 

Tutustu GlucoLuxin huomattaviin etuihin

Asiakkaat raportoivat kokeneensa:

  • vähentynyttä ruoanhimoa, etenkin sokerin himoa;
  • terveitä verensokeritasoja;
  • parantunutta insulliiniherkkyyttä; ja
  • helpompaa painonpudotusta.

Tätä asiakkaat kertovat:

"Käytin näitä kapseleita säännöllisesti useiden kuukausien ajan, ja huomasin nopeasti, että tunsin tarvetta napostella harvemmin, mikä helpotti huomattavasti terveellisempien ruokailutottumusten noudattamista. Ilokseni huomasin, että onnistuin laihtumaan yhteensä 8* kg! Suosittelen niitä mielelläni kaikille muillekin, jotka saattavat kamppailla samankaltaisten ongelmien kanssa!" - Sophia

"Muutaman kuukauden käytön jälkeen minun on paljon helpompi pitää kiinni terveellisistä ruokailutottumuksista, ja olen myös laihtunut! Suosittelen sitä mielelläni." - Alexander

"Tämä tuote on ollut ehdoton hengenpelastaja! Se ei ole ainoastaan tasapainottanut verensokeriani, vaan se on myös hillinnyt himojani merkittävästi. Olen jopa alkanut laihtua! Olen niin kiitollinen tästä tuotteesta!" - Laura

"Epäterveellinen napostelu oli minun go-to stressinpoistajani. Tämä johti sokeripitoisuuden vuoristorataan ja painonnousuun. Onneksi tämä tuote auttoi minua tasapainottamaan verensokeritasoni, enkä enää himoitse makeisia koko ajan. Olen jopa laihtunut lähes 10* kg parin kuukauden käytön jälkeen. En voisi olla onnellisempi!" - Emma

"Työn ja 2 lapsen kanssa aikatauluni on arvaamaton, ja tämä johti usein siihen, että söin epäterveellistä ruokaa. Tämä tuote on ollut todellinen käänteentekijä arjessani. Se auttaa vakauttamaan verensokeritasojani ja hillitsee mielihalujani. Olen onnistunut laihtumaan melkoisesti ja tunnen itseni paljon terveemmäksi. Kaikille, jotka kamppailevat vaativan aikataulun ja jatkuvan taistelun himojen kanssa, tämä tuote on vastaus!" - David

Miksi sinun kannattaa valita GlucoLux?

*Muut glukoosia tasapainottavat tuotteetGlucoLux
VaikutuksetTasapainottaa insuliinitasoja ja hallitsee ruokahaluaTasapainottaa glukoositasoja ja vähentää ruokahalua
KäyttöViikoittaiset tai päivittäiset injektiot1 kapseli päivässä
SivuvaikutuksetKyllä - mukaan lukien infektiot pistoskohdassa, ihon roikkuminen, pahoinvointi, ripuli, oksentelu, ummetus, vatsakipu, tulehdukset kehossa sekä munuais- ja kilpirauhasongelmatEi ei-toivottuja sivuvaikutuksia
SaatavuusNiitä ei ole laajalti saatavilla ja ne ovat kalliita, sillä kuukausittaisen toimituksen kustannukset ovat yli 4-numeroisiaErittäin helposti saatavilla ja edullinen ratkaisu
Käytön kestoTarkoitettu elinikäiseen käyttöön - kun käyttäjä lopettaa sen käytön, paino palaa takaisinAntaa nopeasti pitkäaikaisia tuloksia; suositeltu vähimmäiskäyttöaika on 3 kuukautta

Tuote on arvioitu 4,6 tähdellä ja se on usein loppuunmyyty suuren kysynnän vuoksi!

Me Sensilabilla olemme niin varmoja GlucoLuxin voimasta auttaa tukemaan terveitä verensokeritasoja ja hallitsemaan painoa, että tarjoamme 30 päivän rahat takaisin -takuun!

Jos jostain syystä haluat palauttaa tuotteen, voit yksinkertaisesti ottaa yhteyttä ystävälliseen asiakaspalvelutiimiimme.

Sensilab haluaa tehdä tämän merkittävän tuotteen hyödyistä entistäkin helpommin koettavaksi. Meillä on parhaillaan käynnissä erikoistarjous, joten nyt on täydellinen aika kokeilla GlucoLuxia.

Alta voit tarkistaa GlucoLuxin saatavuuden ja nähdä, onko tuotetta vielä varastossa. Mutta älä odota liian kauan! Koska GlucoLux on suosittu, varastot eivät välttämättä kestä kauaa.

Muista, että terveiden verensokeritasojen ylläpitämisen ja painonhallinnan ei tarvitse olla taistelua. Sensilabin sitoutumisen laadun ja asiakastyytyväisyyden tukemana GlucoLux voi auttaa sinua saamaan terveytesi takaisin hallintaan. Älä siis odota! Hyödynnä nykyinen erikoistarjous ja aloita matkasi kohti parempaa terveyttä jo tänään. 

Tarkista tuotteen saatavuus täältä!

*Huom.: tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöiden välillä ja poiketa verkkosivuilla kuvatuista vaikutuksista. Tuotteitamme ei ole tarkoitettu ehkäisemään, hoitamaan tai parantamaan mitään sairauksia tai vakavia sairauksia. Tasapainoisen ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen ylläpitäminen on tärkeää.

Lähteet:

Safdar, Mahpara, et al. “Effect of Various Doses of Cinnamon on Blood Glucose in Diabetic Individuals.” Pakistan Journal of Nutrition, vol. 3, no. 5, 2004, pp. 268–272., https://doi.org/10.3923/pjn.2004.268.272.

Abraham, Klaus et al. “Toxicology and risk assessment of coumarin: focus on human data.” Molecular nutrition & food research vol. 54,2 (2010): 228-39. doi:10.1002/mnfr.200900281

Collins L, Costello RA. Glucagon-like Peptide-1 Receptor Agonists. [Updated 2023 Jan 13]. In: StatPearls [Internet]. Treasure Island (FL): StatPearls Publishing; 2023 Jan-. Available from: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK551568/

Schienkiewitz, Anja et al. “Overweight and obesity among adults in Germany - Results from GEDA 2019/2020-EHIS.” Journal of Health Monitoring vol. 7,3 21-28. 14 Sep. 2022, doi:10.25646/10293

Koptyug, E. (2022, December 14). Views on weight loss by gender Germany 2021. Statista. https://www.statista.com/statistics/1087880/weight-loss-views-by-gender-germany/

Chiu, Ching-Ju et al. “Relationship of glucose regulation to changes in weight: a systematic review and guide to future research.” Diabetes/metabolism research and reviews vol. 26,5 (2010): 323-35. doi:10.1002/dmrr.1095

How many people have diabetes? (n.d.). https://www.diabinfo.de/en/preventing-diabetes/fact-check/how-many-people-have-diabetes.html

Tuotteita sinulle