Tyhjä ostoskori?
Voimme vain olettaa ettet ole nähnyt viimeisimpiä tarjouksiamme
*Huomio: Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja ne voivat poiketa verkkosivustolla kuvatusta.
ILMAISIA LAHJOJA!
Saa parhaat vinkit terveyteen ja ravintoon kera herkullisten reseptien, kaikki kätevästi yhdessä e-kirjassa!
*Huomio: Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja ne voivat poiketa verkkosivustolla kuvatusta.
Verensokeritasapainon ravintolisä
Contents: 1x GLUCOLUX - glukoosin tasapainottaja 30 capsules/30 päivää
Verensokeritasapainon ravintolisä
Voimakas verensokeritasapainon ravintolisä auttamaan madaltamaan verensokeritasoja ja parantamaan herkkyyttä insuliinille vahvoilla tieteentukemilla ainesosilla sisältäen Oinaansarviliaania, kanelia, sarviapilaa ja kromia.
Liity yli 3 miljoonan tyytyväisen Sensilabin asiakkaan joukkoon ympäri maailman!
Contents: 1x GLUCOLUX - glukoosin tasapainottaja 30 capsules/30 päivää
Annos 30 päivää
0,83 € / Kapseli
Valeria Casaburi
Angy Rodriges
Sofia Trifiro
Super vahvalla reseptillä verensokeritasapainosi vuoksi
Esidiabetes on välitila, jossa verensokeri (= veren glukoosi) on normaalia korkeampi, mutta alle diabeteksen diagnoositasojen. Jopa yhdellä kolmesta aikuisesta** länsimaissa on diabetes ja yli kahdeksan kymmenestä** ei tiedä sitä! Jopa 70**% sairastuneista sairastuu diabetekseen elämänsä aikana.
Esidiabetes jää usein huomaamatta, mutta saatat kokea seuraavia:
lisääntynyt jano
tiheään virtsaaminen
liiallinen nälkä ja mieliteot
väsymys, energianpuute
Saavuta verensokeritasapaino GlucoLuxilla!
Saa erityisen hyvät vaikutukset vain 1 kapselilla päivässä
GlucoLuxilla on positiivinen vaikutus heikentyneeseen glukoosin aineenvaihduntaan ja antaa vahvan glykeemisen tuen.
Tukee terveitä verensokeritasoja
Se hidastaa glukoosin imeytymistä vereen, mikä vähentää aterian jälkeisiä verensokeripiikkejä.
Vähentää sokerinhimoja
Sano hyvästit makeanhimollesi!
Parantaa insuliiniherkkyyttä
Se parantaa huomattavasti aterian jälkeistä insuliini/glukoosisuhdetta.
Parantaa glykeemistä hallintaa
Se alentaa paastoajan verensokeria jopa 25** %.
Tutkimus** osoitti, että kaneli voi alentaa paaston ajan verenglukoosipitoisuutta jopa 25*% ihmisillä, joiden verensokerin hallinta on puutteellinen. Kanelin pidempi käyttö osoittautui hyödyllisemmäksi kuin lyhyempi.
*Huomio: Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja poiketa verkkosivulla kuvatusta. Tuotteitamme ei ole tarkoitettu ehkäisemään, hoitamaan tai parantamaan mitään sairauksia.
Verensokerisi nousee jokaisen aterian jälkeen. Näin on erityisesti hiilihydraattipitoisten ruokien kohdalla, sillä hiilihydraatit hajoavat glukoosiksi (sokeriksi). Korkeammat verensokeritasot stimuloivat insuliinin eritystä, jonka ansiosta glukoosi pääsee soluihin ja käytetään energiaksi.
Ihmisillä, joiden verensokerin hallinta ei ole optimaalinen, solut ovat vähemmän herkkiä insuliinille ja ottavat vähemmän glukoosia. Siksi insuliinitasojen on noustava pakottaakseen sen sisään. Kun insuliiniherkkyys laskee, solut kasvavat vastustuskykyisiksi insuliinille ja glukoosia alkaa kertyä vereen.
Haima tuottaa vielä enemmän insuliinia saadakseen solut reagoimaan. Lopulta se ei enää pysy perässä - verensokerinousee, mikä luo pohjan kohonneelle paastoverensokeriarvolle. GlucoLux tarjoaa täydellisentuen, joka auttaa tasapainottamaan verensokeritasot ja saamaan ne takaisin normaaliksi.
Hostalek, Ulrike. “Global Epidemiology of Prediabetes - Present and Future Perspectives.” Clinical Diabetes and Endocrinology, vol. 5, no. 1, 9 May 2019, pp. 5–5., https://doi.org/10.1186/s40842-019-0080-0.
National Center for Chronic Disease Prevention and Health Promotion. Diabetes and Prediabetes, https://www.cdc.gov/chronicdisease/pdf/factsheets/diabetes-H.pdf. Accessed 11 May 2022.
“Prevalence of Prediabetes among Adults.” Centers for Disease Control and Prevention, Centers for Disease Control and Prevention, 29 Dec. 2021, https://www.cdc.gov/diabetes/data/statistics-report/prevalence-of-prediabetes.html.
Safdar, Mahpara, et al. “Effect of Various Doses of Cinnamon on Blood Glucose in Diabetic Individuals.” Pakistan Journal of Nutrition, vol. 3, no. 5, 2004, pp. 268–272., https://doi.org/10.3923/pjn.2004.268.272.