Miksi lisäravinteiden kestotilaaminen on hyvinvoinnin tulevaisuus

Jos ostat lisäravinteita laatikko kerrallaan, et todennäköisesti saa niiden täyttä vaikutusta. Miksi? Jotta lisäravinteet todella vaikuttaisivat, sinun on käytettävä niitä pidempiaikaisesti Ei siis riitä, että otat niitä silloin tällöin, kun uskot kehosi tarvitsevan lisätukea.

Subscribe for maximum benefits

On kuitenkin olemassa paljon parempi vaihtoehto, joka tekee lisäravinteiden pitkäaikaisesta käytöstä paljon helpompaa: lisäravinteiden kestotilausohjelma. Ja nyt kerromme, miten se todella säästää paljon rahaa!

Miksi asiantuntijat suosittelevat pitkäaikaista lisäravinteiden käyttöä

Lisäravinteiden ottaminen pidemmän aikaa on vakaa investointi terveyteesi. Vitamiinipuutokset, hormonaalinen epätasapaino ja muut terveysongelmat eivät yleensä synny yhdessä yössä - eivätkä ne myöskään korjaannu yhdessä yössä, koska lisäravinteet tarvitsevat aikaa toimiakseen solutasolla.

Kehon tukeminen pidempiaikaisella lisäravinteiden ottamisella on ratkaisevan tärkeää, koska tietyt ravintoaineet tuottavat hyötyä vain, kun ne kertyvät elimistöön ajan mittaan, kun taas toiset ravintoaineet eivät voi varastoitua elimistöön lainkaan, mikä tarkoittaa, että saatat tarvita päivittäistä lisäravintoa.

Otetaan esimerkiksi iho- ja hiuslisäravinteet. Kollageenin, biotiinin ja antioksidanttien kaltaiset ainesosat edistävät ihon kimmoisuutta ja hiusten kasvua, mutta näiden muutosten näkyminen voi kestää viikkoja tai jopa kuukausia. Ihossa on useita kerroksia, joiden uusiutuminen saattaa kestää kauan, ja hiusten luonnollisen kasvuprosessin vuoksi saattaa kestää kauan ennen kuin muutoksia pituudessa tai rakenteessa huomataan.

Hormonilisäravinteet, kuten kilpirauhasen tai lisämunuaisten terveyteen tarkoitetut lisäravinteet, vaativat usein jatkuvaa käyttöä, jotta tasapaino säilyisi pitkällä aikavälillä. Nämä lisäravinteet toimivat asteittain hormonaalisen harmonian palauttamiseksi.

Tiettyjä vitamiineja, kuten D-vitamiinia, suositellaan jatkuvaan käyttöön erityisesti vuodenaikoina, jolloin auringonvalo on vähäistä. Vastaavasti saatamme turvautua immuniteettia vahvistaviin lisäravinteisiin lähinnä kylmempinä kuukausina, mutta silloinkin niistä voi olla enemmän hyötyä, jos aloitamme niiden käytön hyvissä ajoin ennen kuin flunssakausi on täydessä vauhdissa.

Kuinka kauan lisäravinteita pitäisi siis ottaa? Yleisesti ottaen asiantuntijat suosittelevat useimmille lisäravinteille 3-6 kuukautta, jotta vaikutukset ovat todella havaittavissa. 

Mikä on lisäravinteiden kestotilauspalvelu?

Lisäravinteiden kestotilauspalvelu tekee terveyden ja hyvinvoinnin priorisoinnista paljon helpompaa. Se tarkoittaa, että valitsemasi lisäravinteet toimitetaan kotiovellesi silloin kun tarvitset niitä, joten voit käyttää niitä johdonmukaisemmin.

Kun tilaat lisäravinteet, sinulla ei ole huolta lisäravinteiden loppumisesta eikä sinun tarvitse murehtia tilauksen uusimisesta! Kun tiedät, että sinulla on toimitus tulossa, käytät lisäravinteita todennäköisemmin säännöllisesti.

Tämän lisäksi kestotilausohjelmat tarjoavat yleensä lisäalennuksia ja muita etuja, mikä tekee niistä kustannustehokkaamman valinnan. 

Miksi sinun tulisi valita Sensilab-kestotilauspalvelu

Tarjoamme kestotilausvaihtoehtoa kaikille tuotteillemme, koska emme halua, että suosikkituotteesi Sensilabista loppuvat koskaan kesken!

Pysy ajan tasalla ravitsemuksellisista tarpeistasi ja vältä tuotteiden uudelleen tilaaminen, kun ne loppuvat. Sensilab-kestotilauspalvelu sisältää 17 %:n lisäalennuksen tilauksesta. Myöskään toimituskuluista ei tarvitse huolehtia - kaikki kestotilaukset toimitetaan ilmaiseksi.

Piilotettuja kuluja tai maksuja ei ole. Itse asiassa saat pitää tilaamasi hinnan, vaikka sivullamme oleva hinta muuttuisi ajan myötä. Kaiken lisäksi, kun varastot ehtyvät, tarjoamme sinulle etuoikeutetun pääsyn kestotilaamaasi tuotteeseen.

Kiitokseksi uskollisuudestasi tarjoamme myös ilmaisia lahjoja jokaisen toistuvan tilauksen yhteydessä.

Tilaaminen on myös täysin riskitöntä: voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa! 

Tässä on asiakkaidemme suosikki paketit kestotilaukseen! 

Tasapainota estrogeenitasosi EstroLuxin avulla

Jos kamppailet painonnoususta, turvotuksesta, selluliitistä, uniongelmista ja väsymyksestä, saatat olla tekemisissä liiallisen estrogeenin kanssa. Myyntimenestyksemme EstroLux tarjoaa luonnollisen hormonaalisen detoxin ja palauttaa hormonitasapainosi.

Käytä tätä tuotetta vähintään 3-4 kuukauden ajan, jotta huomaat ensimmäiset vaikutukset kehosi puhdistamisesta liiallisesta estrogeenistä. Pitkäaikainen käyttö on suositeltavaa yleisen hormonitasapainon ja hyvinvoinnin tukemiseksi.

Tue kilpirauhastasi ThyroLux:lla.

Onnelliset tilaajamme kertovat*, että ThyroLuxin säännöllinen käyttö on auttanut heitä tasapainottamaan kilpirauhashormoneja, mikä on johtanut painonlaskuun, parempaan keskittymiskykyyn, vahvempiin hiuksiin ja kynsiin sekä parempaan ihon laatuun!

Vaikka ThyroLux tuottaa nopeita tuloksia, kilpirauhasesi saattaa tarvita jatkuvaa tukea. Suosittelemme, että käytät tuotetta vähintään 6 kuukautta optimaalisten tulosten saavuttamiseksi.

Tukea esivaihdevuosien aikana: M-Pause!

Älä anna hormonaalisen epätasapainon hallita elämääsi esivaihdevuosien aikana! M-Pause tarjoaa helpotusta kuumiin aaltoihin, yöhikoiluun ja muihin epämiellyttäviin oireisiin.

Useimmat asiakkaamme kertovat kokeneensa helpotusta 2-3* kuukauden säännöllisen käytön jälkeen esivaihdevuosien tai vaihdevuosien aikana, mutta voit käyttää tuotetta niin kauan, kun siirtymäaika kestää.

Äärimmäinen ihoa rakastava koostumus: UNDO Kollageenijuoma

Tässä herkullisessa mustikanmakuisessa UNDO Kollageenijuomassa on huippulaatuista kollageenia ja hyaluronihappoa, kaksi keskeistä ainesosaa, jotka pitävät ihosi terveen ja nuorekkaan näköisenä.

Huomaat kollageenin ihoa kiinteyttäviä vaikutuksia jo muutaman viikon kuluttua, mutta sen täysi vaikutus alkaa noin 3-6 kuukauden kuluttua. Koska kollageenin tuotanto kehossa kuitenkin vähenee edelleen ikääntyessä, voit käyttää tuotetta myös jatkuvasti.

*Huomio: Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja voivat erota verkkosivustolla kuvatusta.

Tuotteita sinulle