-42%

*Huomio: Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja ne voivat poiketa verkkosivustolla kuvatusta.

UNDO Kollageenijuoma

[MYYNTIMENESTYS] Laadukas hydrolysoitu tyypin I kalakollageeni vahvemmille kynsille, terveille hiuksille ja kimmoisammalle iholle.

  • Korkea imeytymiskyky - yksi annospussi/päivittäinen annos sisältää 2500 mg kalakollageenia

  • Mustikkauutteella ja C-vitamiinilla

  • Luonnolliset ainesosat

  • Valmistettu EUssa

Contents: 1x UNDO Kollageenijuoma 0 none/15 päivää

Annos 15 päivää

-42% lisäalennus
Erikoishinta 14,90 € Normaalihinta 25,90 €

Valitse paketti:

Vinkki: Säästä ylimääräinen 20% -kestotilauksella

Kertaostos
(15 päivän annos)
42% alennus
25,90 €
14,90 €
Tee kestotilaus & säästä vielä enemmän
(Saa 15 päivän annos joka kuukausi)
20% lisäalennus
 
25,90 €
11,92 €
Varastossa
SKU
990009

Asiakkaat ympäri Eurooppaa rakastavat UNDO Kollageenijuomaa!

Ainutlaatuinen resepti, joka saa kaikki kysymään salaisuudestasi!

Miksi tarvitsen kollageenia & hyaluronihappoa jokapäiväisessä ihorutiinissani?

Mietitkö koskaan, mikä tekee nuorten ihosta niin pullean, sileän ja joustavan? Se on yksinkertaista: heidän ihossaan on korkeammat hyaluronihappo- ja kollageenipitoisuudet.

Ikääntyessämme - prosessi alkaa heti, kun täytämme 20! - niiden tuotanto vähenee luonnollisesti. Alamme huomata tämän ryppyinä, velttoina hiuksina ja hauraina kynsinä. Iho menettää joustavuutensa ja muuttuu roikkuvaksi sekä kuivaksi. Onneksi on olemassa tapa estää ja jopa kääntää prosessi!

UNDO Kollageeni sisältää 2 avainaineosaa, jotka ovat taattuja kääntämään kelloa taaksepäin: kollageeni ja hyaluronihappo

Ainutlaatuinen yhdistellmä kollageenia ja hyaluronihappoa terveelle iholle, hiuksille ja kynsille!

Yli 70% käyttäjistä kertovat kollageenimme maistuvan ja tuoksuvan paremmalta kuin muut kollageenilisät markkinoilla.

Kollageeni on runsaimmissa määrin löytyvä proteiini ihmiskehossa ja se on tärkeä osa ihoa, lihaksia, luita ja jänteitä. Se koostuu tuhansista kuiduista, jotka pitävät kehomme yhdessä.

Tämä maaginen ainesosa tekee ihostamme nuoremman, kiinteämmän ja antaa meille luonnollisen hehkun. Se on tärkeä myös terveiden hiusten ja kynsien ylläpitämisessä. 

Hylaruonihappoa tuottavat ihosolut ja se on osa ihon sidekudosta. Yksi sen päätehtävistä on nesteytys - 1 gramma hyaluronihappoa voi sitoa jopa 1 litran vettä. Tämä kosteuttaa ihoa ja tekee siitä pulleamman, mikä on paras tapa saada ryppyjä katoamaan!!

Miksi UNDO Kollageenijuoma?

Mustikkauute antaa juomallemme herkullisen ja virkistävän maun - ei kalanmakua!

Kollageenijuoma sisältää Naticol® (2500 mg per pussi), patentoitua tyypin I kalakollageenia. On tieteellisesti todistettu, että sen imeytymisaste on korkeampi kuin muun tyyppisellä kollageenilla. Olemme myös lisänneet C-vitamiinia, joka auttaa nopeuttamaan luonnollista kollageenin tuotantoa ja antioksidanttirikasta mustikkauutetta.

Kollageenillamme on myös toinen etu muihin tuotteisiin verrattuna: juomamme kollageeni on hydrolysoitua ja koostuu peptideistä, jotka ovat tärkeä osa kollageenia.

Peptideillä on paljon korkeampi biosaatavuus, jolloin kehon on mahdollista sijoittaa ne nopeasti sinne, missä niitä tarvitaan.

.

Näkyviä tuloksia vain 2 kuukaudessa!

Kliininen tutkimus on osoittanut, että Naticol® (patentoitu tyypin I kalakollageeni) antaa näkyviä tuloksia 8 viikon kuluttua jopa pienemmillä annoksilla (2,5 g päivässä).

Naticol®-valmisteen käytön jälkeen 12 viikon ajan naiset ovat kokeneet ryppyjen syvyyden pienentyvän 16,5%! Tutkimukset ovat osoittaneet, että naisilla, jotka käyttivät 120 mg hyaluronihappoa, oli huomattavasti parantunut ihon kosteututs ja vaikutukset kestivät viikkoja käytön lopettamisen jälkeen.

Aktiiviset aineosat

UNDO Collagen Drink
Sisältö (1 yksikkö )15 annospussia
Päivittäinen annos1 annospussi
Nettopaino (1 yksikkö)81 g

Aktiiviset aineosat1 annospussia% NRV*
Naticol® HPMG [Tyypin I kalakollageeni-peptidit]2500 mg**
Mustikkajauhe1000 mg**
Hyaluronihappo120 mg**
C-vitamiini80 mg100

*RDI = päivittäisen saannin vertailuarvo|**Päivittäisen saannin vertailuarvoa ei ole määritetty

KÄYTTÖ

Suositeltu päivittäinen annos on 1 annospussi.

1 annospussi

1 kerran päivässä

AINESOSAT (1 annospussissa)

Naticol® HPMG [tyypin I kalakollageenipeptidit] 2500 mg, kantaja: akaasiakumi, mustikan hedelmäsosejauhe 1000 mg, luonnollinen mustikka-aromi, natriumhyaluronaatti (hyaluronihappo 120 mg), happamuudensäätöaine: sitruunahappo, L-askorbiinihappo (c-vitamiini 80 mg - 100% RDI*), paakkuuntumisenestoaine: riisikuitu, makeutusaine: sukraloosi. *RDI = päivittäisen saannin vertailuarvo | **Päivittäisen saannin vertailuarvoa ei ole määritetty Sisältää allergeeneja: kala 

KÄYTTÖ

Suositeltu päivittäinen annos on 1 annospussi, liuotettuna 2 dl:aan vettä aterian jälkeen.

TÄRKEÄTÄ

 Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. Ravintolisillä ei voi korvata monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja

Koska aktiivisten ainesosien ominaisuudet vaihtelevat luonnollisesti, tuotteen väri, maku ja tuoksu voivat vaihdella hieman erästä toiseen. Nämä vaihtelut eivät vaikuta tuotteen yleiseen laatuun ja tehokkuuteen.

VAROITUS

Jos olet yliherkkä tai olet allerginen tuotteen jollekin ainesosalle tai jos sinulla on lääkitys, kysy lääkäriltäsi ennen tuotteen käyttöä. Tuotteen käyttöä ei suositella raskauden tai imetyksen aikana.

SÄILYTYS

 Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa! Säilytä pimeässä huoneenlämpötilassa, alle 25 ° C.