Luonnollinen vaihdevuosien lisäravinne

M-PAUSE - hormonitasapainoon vaihdevuosien aikana

30 kapselia | 30 päivän annos

Contents: 1x M-PAUSE - hormonitasapainoon vaihdevuosien aikana 30 capsules/30 päivää

icon-gluten

icon-gmo

icon-gmp

icon-lactose

icon-vegan

icon-vegetarian

icon-eu

icon-haccp

Ei eläinkokeita

Ilman parabeeneja

Laboratorisesti testattu

Ei myrkyllisiä kemikaaleja

ILMAINEN OSTOKSESI YHTEYDESSÄ!

Ainutlaatuinen painonpudotuksen opas e-kirjana nopeammille tuloksille ja ilmainen pääsy 4 viikon videotreeneihin nettikuntosalillamme!

icon-gluten

icon-gmo

icon-gmp

icon-lactose

icon-vegan

icon-vegetarian

icon-eu

icon-haccp

Ei eläinkokeita

Ilman parabeeneja

Laboratorisesti testattu

Ei myrkyllisiä kemikaaleja

Luonnollinen vaihdevuosien lisäravinne

M-PAUSE - hormonitasapainoon vaihdevuosien aikana

30 kapselia | 30 päivän annos

Naiset voivat kokea merkittävää epätasapainoa hormoneissaan vaihdevuosien aikana. Jotkut naiset alkavat saada esivaihdevuosien oireita jo 30-vuotiaana! M-pause on täysin luonnollinen ja hormoniton lisäravinne, joka on suunniteltu vähentämään vaihdevuosien ja esivaihdevuosien oireita.  

 • Vähentää kuumien aaltojen määrää, voimakkuutta ja kestoa 61 %

 • Vähentää yöhikoilun määrää 70 %

 • Vähentää kuukautiskiertoon liittyvien vaivojen vakavuutta 50 %

 • Helpottaa painonpudotusta ja ylläpitää painonpudotusta 
 • 77 % naisista koki olevansa optimistisempia

 • 69 % naisista tunsi olonsa rauhallisemmaksi

 • 75 % naisista koki, että heidän tunnetasapainonsa oli parantunut
 • Vähentää huomattavasti ärtyneisyyttäpäänsärkyämielialanvaihteluja, painonnousua 
 • Parantaa keskittymiskykyä ja nostaa energiatasoja 

 • Hormoniton ja soijaton 

 • Takaamme, että tulet rakastamaan sitä, tai se on sinun ILMAISEKSI 

 • Yli 15 vuoden kokemus ravintolisien kehittämisestä ja tuotannosta 

 • Pidempi toimitusaika suuresta kysynnästä johtuen

Sensilabilla on yli 3 500 000 tyytyväistä asiakasta ympäri Eurooppaa! 

Contents: 1x M-PAUSE - hormonitasapainoon vaihdevuosien aikana 30 capsules/30 päivää

Annos 30 päivää

0,67 € / Kapseli

Erikoishinta 19,99 €

Valitse toivomasi määrä

1x 19,99 € per kappale
Säästä 5%
Osta 2 18,99 € per kappale
Säästä 10%
Osta 3 17,99 € per kappale

Valitse paketti:

Valitse kertaostos tai tee kestotilaus

Vinkki: Säästä ylimääräinen 17% -kestotilauksella

Kertaostos
(30 päivän annos)
Tee kestotilaus tähän tuotteeseen ja saa se joka kuukausi ylimääräisellä 17% alennuksella, alkaen toisesta kestotilauksen toimituksesta.
(30 päivän annos joka kuukausi 16,59 €)
17% Lisäalennus + Ilmainen toimitus ensimmäisen toistuvan tilauksen yhteydessä

Halvin vaihtoehto

 
Loading...
Varastossa
SKU
250030
4.60 491

ILMAINEN OSTOKSESI YHTEYDESSÄ!

Ainutlaatuinen painonpudotuksen opas e-kirjana nopeammille tuloksille ja ilmainen pääsy 4 viikon videotreeneihin nettikuntosalillamme!

85% naisista kokee (esi)vaihdevuosien oireita

Vaihdevuosien sekä esivaihevuosien (siirtymätila, joka voi kestää jopa 10 vuotta) aikana naisilla on huomattavaa epätasapainoa sukupuolihormonitasoissa, erityisesti estrogeenissä, mikä voi johtaa vakaviin oireisiin, tai jopa työkyvyttömyyteen. Kamalaa on vielä se, että oireet voivat ilmestyä jo 30-vuotiaina!

(Esi)vaihdevuosien oireet sisältävät:

 • kuumia aaltoja

 • yöllistä hikoilua

 • uniongelmia,mm. insomniaa

 • mielialanvaihteluita

 • lisääntynyttä ruokahalua

 • painonnousua, varsinkin vatsan alueella

 • vaginan kuivuutta

 • pienentynyttä libidoa

image

Esittelyssä M-Pause: Ulitmaattinen ratkaisu vaihdevuosien oireisiin!

Oletko väsynyt taistelemaan vaihdevuosien haasteiden kanssa? Älä anna hormonaalisen epätasapainon hallita elämääsi! Meillä on täydellinen vastaus toiveisiisi: M-Pause, täysin luonnollinen ja hormoniton ravintolisä, joka mullistaa vaihdevuosikokemuksesi.

image

Tiesitkö, että jotkut esivaihdevuosien oireet voivat alkaa jo 30-vuotiaana? On aika ryhtyä toimiin ja vallata hyvinvointisi takaisin. M-Pause on suunniteltu erityisesti kohdistamaan vaihdevuosien ja esivaihdevuosien oireet, tarjoten sinulle kaipaamasi helpotuksen.

Koe M-Pauseen uskomattomat edut omakohtaisesti. Vallankumouksellisen koostumus on tieteellisesti todistettu vähentävän yöhikoilua huikeat 2x ja kuumia aaltoja hämmästyttävät 4x tehokkaammin! Sano hyvästit näille epämiellyttäville ja häiritseville oireille ja ota vastaan uudenlainen rauhallisuuden ja mukavuuden tunne.

Mutta siinä ei ole vielä kaikki.

M-Pause menee vielä syvemmälle parantaakseen yleistä vaihdevuosikokemustasi. Naiskäyttäjämme ovat raportoineet huomattavasta 2-kertaisesta vaihdevuosioireiden vähenemisestä vain 6 lyhyessä viikossa! Kuvittele, että saat kehosi ja mielesi jälleen hallintaan, jolloin voit elää elämääsi täysillä.

M-Pause on ehdoton liittolaisesi paremman unen saamisessa, terveen painon ylläpitämisessä ja energiatasojen parantamisessa. Se on hormoniton ja soijaton, mikä takaa turvallisen ja luonnollisen lähestymistavan vaihdevuosioireiden hoitoon. Ei enää ärtyneisyyttä, päänsärkyä tai mielialan vaihtelua - vain puhdasta helpotusta ja uutta tasapainoa.

Koe M-Pausen kognitiiviset hyödyt, sillä se parantaa keskittymiskykyäsi ja henkistä selkeyttäsi. Ei enää sumuisia aivoja tai unohduksia. Ota vastaan ansaitsemasi henkinen terävyys, jonka avulla voit tarttua mihin tahansa haasteeseen helposti.

Olemme niin varmoja M-Pauseen tehokkuudesta, että tarjoamme täyden tyytyväisyystakuun tai saat rahat takaisin. Meillä on yli 15 vuoden kokemus ravintolisien kehittämisestä ja valmistamisesta, joten voit luottaa asiantuntemukseemme todella toimivan tuotteen toimittamisessa.

Liity niiden yli 3 miljoonan tyytyväisen asiakkaamme joukkoon ympäri maailmaa, jotka ovat kokeneet M-Pause:n mullistavan voiman.

image

Älä anna vaihdevuosien enää hallita elämääsi. Nauti helpotuksesta ja ilosta, joita M-Pause tuo tullessaan. Ota vaihdevuosimatkasi haltuun ja löydä uudelleen elinvoimainen, itsevarma ja pysäyttämätön nainen sisältäsi. Tilaa M-Pause jo tänään ja koe elämääsi muuttava ero itse!

M-Pause vaihdevuosien lisäravinne antaa kaivattua helpostusta moniin oireisiin

image

Humala- ja puna-apilauute ovat rikkaita fytoestrogeeneissä (kasvipohjainen estrogeeninlainen aine), M-Pause tasapainottaa estrogeenitasoja ja antaa kaivattua helpostusta naisille (esi)vaihdevuosiin. Tutkimukset osoittavat, että yksin humalauute Lifenol® voi vähentöö kuumia aaltoja jopa 4* kertaisesti ja yöllistä hikoilua 2* kertaisesti! Mutta odota, on vielä muuta.

Se voi myös vähentää ahdistavia oireita, joita naiset kokevat päivittäin,kuten ärtymys,uniongelmat, päänsärky, painonkertyminen, mielialan vaihtelut, keskittymisongelmat ja alhaiset energiatasot. Itseasiassa, Sen super vahva vaikutus on auttanut käyttäjiä 2x* pienempiiin esivaihdevuosien ja vaihdevuosien oireisiin vain 6 viikon jälkeen!

4x* kertaa vähemmän kuumia aaltoja

Satunnaistetussa, lumekontrolloidussa kaksoissokkotutkimuksessa 1 vahvistettiin, että naiset kokivat 4 kertaa * vähemmän kuumia aaltoja vain 6* viikon käytön jälkeen

1Heyerick, A., Vervarcke, S., Depypere, H., Bracke, M. and Keukeleire, D., 2006. A first prospective, randomized, double-blind, placebo-controlled study on the use of a standardized hop extract to alleviate menopausal discomforts. Maturitas, [online] 54(2), pp.164-175.

image
image

2x* vähemmän yöllistä hikoilua

Vain 2 kuukautta M-Pausen käyttöä voi vähentää kuumia aaltoja sekä niiden voimakkuutta, mutta myös vähentää yöhikoilua - 2 kertaisesti *! Kuurin ottaneet naiset kertoivat elämänlaatunsa parantuneen.

*Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja ne voivat poiketa verkkosivustolla kuvatusta.

Naisten kokemuksia

Aitoja kokemuksia naisilta, jotka jakavat tunteitaan ja tuntemuksiaan esivaihdevuosista ja vaihdevuosista.

Vaihdevuosien ja esivaihdevuosien vaikutus yllätti minut. Se, että näen muita naisia, jotka ovat läpikäyneet sen ja onnistuneet voittamaan ongelmia, on uskomattoman inspiroivaa ja antaa minulle toivoa.

– Amy, Lontoo

image
image

Vaihdevuosien ja esivaihdevuosien vaikutus yllätti minut. Se, että näen muita naisia, jotka ovat läpikäyneet sen ja onnistuneet voittamaan ongelmia, on uskomattoman inspiroivaa ja antaa minulle toivoa.

– Darlene, Dublin

Nuorimmaiseni oli odottamaton. Hän mullisti elämäni ollessani 47-vuotias. On tärkeää muistaa, että raskaus on edelleen mahdollinen, kunnes vaihdevuosien siirtymä on ohi.

– Kourtnee, Berliini

image

Korkealuokkaiset hormonittomat ja soijattomat ainesosat

Aktiiviset ainesosat

Glandline M-Pause forte
Pakkaus (1 yksikkö)30 kapselia
Päiväannos1 kapselia
Nettopaino (1 yksikkö)21,6 g

Ainesosat1 kapselissa%RDI*
Kalsium120 mg15
Melissauute150 mg**
Salviauute75 mg**
Tuoksuva neilikkauute50 mg**
Sahramiuute30 mg**
- Krokiini≥ 1.2 mg**
- Safranal≥ 0.6 mg**
Mustapippuriuute2 mg**
- Piperiini1,9 mg**
B6-vitamiini1,4 mg100
A-vitamiini800 µg100
Biotiini50 µg100
Folaatti50 µg25
Kromi40 µg100
K2-vitamiini11,25 µg15
D3-vitamiini2,5 µg50
B12-vitamiini2,5 µg100
* RDI = suositeltu päivittäinen saantisuositus** = suositeltua päivittäistä saantisuositusmäärää ei ole määritetty

Käyttö

Suositeltu päiväannos on 1 kapselia

1 kapselia

Kerran päivässä

AINESOSAT

(1 kapselissa): kalsiumkarbonaatti (kalsiumia 120 mg - 15 %*); sitruunamelissan (Melissa officinalis L.) lehtiuute, jossa on 2,5 % rosmariinihappoa 150 mg; hypromelloosi (kapselin kääre); salvian (Salvia officinalis L.) lehtiuute 75 mg; tuoksunelkan (Syzygium aromaticum (L.) Merr. & L.M. Perry) 50 mg; täyteaine: selluloosa; sahraminvarsiuute (Crocus sativus L.) 50 mg. ), jossa on 12 % safromotiviineja, 3 % krokiinia ja 2 % safranaalia 30 mg; paakkuuntumisenestoaine: selluloosa; retinyylipalmitaatti (A-vitamiini 800 µg - 100 %*); D-biotiini (biotiini 50 µg - 100 %*); pyridoksaali-5'-fosfaatti (B6-vitamiini 1,4 mg - 100 %*); mustapippuriuute (Piper nigrum L., L.). ), jossa on 95 % piperiiniä 2 mg (piperiini 1,9 mg); vitaMK7® [menakinoni-7] (K2-vitamiini 11,25 µg - 15 %*); kolekalsiferoli [vegaaninen] (D3-vitamiini 2,5 µg - 50 %*); kromipikolinaatti (kromi 40 µg - 100 %*); metyylikobalamiini (B12-vitamiini 2,5 µg - 100 %*); Quatrefolic® [(6S)-5-metyylitetrahydrofoolihappo, glukosamiinisuola] 0,12 mg (folaatti 50 µg - 25 %*). *suositeltu päivittäinen saanti

KÄYTTÖTAPA

Ota 1 kapseli vesilasillisen kanssa aterian jälkeen

VAROITUS

Jos olet yliherkkä tai allerginen jollekin tämän tuotteen ainesosalle tai käytät lääkkeitä, ota yhteys lääkäriin ennen käyttöä. Tätä tuotetta ei suositella raskaana oleville naisille eikä imettäville äideille. Suositeltua päivittäistä määrää tai annosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Vaikuttavien ainesosien ominaisuuksien luonnollisista vaihteluista johtuen tuotteen väri, maku ja tuoksu voivat vaihdella hieman eräkohtaisesti. Nämä vaihtelut eivät vaikuta tuotteen kokonaislaatuun ja tehoon.

SÄILYTYS

Säilytä pimeässä, kuivassa paikassa enintään 25 °C:n lämpötilassa.