7 vinkkiä kesään ilman rannalla itsensä peittämistä

En tiedä teistä, mutta heti kun maaliskuu koittaa, tajuan, että uimapuvun sovitus lähestyy kovaa vauhtia. Mutta toivoa on vielä! Ravitsemusasiantuntijamme antoi meille joitain hänen parhaista vinkeistään kuinka laihtua jopa 10 kiloa ilman, että sinun tarvitsee luopua kaikista suosikkiruoistasi. Kiinnostaako? Tässä on 7 vinkkiä laihtumiseen ajoissa kesäksi ilman peittelyä rannalla.

image

1. Kävele!

Unohda hissi, valitse sen sijaan portaat. Pysäköi autosi hieman kauemmaksi kuin tavallisesti, liiku enemmän jalan! Se on loistava tapa polttaa kaloreita ilman, että sinun tarvitsee käyttää aikaa harjoitteluun.

2. Älä anna kehosi nukahtaa

Aseta toimistossa ajastin 20 minuutin välein, jotta voit nousta ylös ja liikkua, vaikka vain muutaman sekunnin ajan. 20 minuutin istumisen jälkeen kehosi alkaa vähentää polttamiensa kalorien määrää, joten liiku vain 20 minuutin välein, jotta se pysyy täysin aktiivisena.

3. Tarkkaile kaloreitasi

Muista makeiden ruokien korkea kaloripitoisuus – ne ovat hoikan elämän vihollisia. Heitä pois sokerimuropaketti ja korvaa se smoothiella. Joten kulutat vähemmän kaloreita ja saat enemmän vitamiineja samanaikaisesti.

4. Pidä itsesi nesteytettynä!

Saattaa vaikuttaa siltä, ​​että toistamme itsestäänselvyyden, mutta on aina tärkeää pysyä nesteytettynä, jotta kehosi toimisi optimaalisesti. Voit myös kokeilla lämpimän veden juomista ennen jokaista ateriaa, ja se auttaa sinua tuntemaan olosi kylläiseksi paljon nopeammin.

5. Vähän liikettä tarvitaan myös

10 minuutin väliin treeni voi polttaa jopa 135 kaloria ja samalla muokata ja kiinteyttää kehoasi. Mikä olisi parempi?

6. Kylläisenä pitävä ruoka

Pidä itsesi kylläisenä pidempään lisäämällä smoothieihisi kuituja (jyviä, kuten kauraa). Niiden lisääminen smoothieihin auttaa tasaamaan verensokeritasosi, joten epäterveelliset välipalat houkuttat sinua vähemmän.

7. Positiivisuus!

Luota itseesi, kauneuteeseesi, nykyisistä muodoistasi huolimatta! Kun olet tyytyväinen jokaiseen askeleeseen eteenpäin ja pysyt positiivisena, että pienellä päättäväisyydellä selviät, menestys on taattu! Pieni vinkki - musiikki voi antaa paljon motivaatiota  - luo suosikkisoittolistasi, jota voit kuunnella kävelysi tai liikunnan aikana, niin aika ja kalorit lentävät paljon nopeammin. ;)

Aloita tänään!

Jos sinusta tuntuu, että sinua pommitetaan ideoilla painonpudottamiseksi uimapukukautta varten, älä murehdi. Esittelemme erityisesti sinulle tehdyn apumme! 

Tuotteita sinulle

PAINONPUDOTUS
-50%
Erikoishinta 24,99 € Normaalihinta 49,98 €
Katso tuotetta

Saatat olla kiinnostunut