Cécile: "Vartaloni on vähemmän turvonnut, varsinkin vatsan seudulla!"

Hän uskoutuu meille, ettei hän koskaan onnistunut laihduttamaan ennen SlimJOY-tuotteiden käyttöä. Vaikka hän epäröi aluksi, hän halusi kovasti aloittaa käyttämään SlimJOY-tuotteita.

Lue lisää

Henna: “Tuntuu siltä, ​​että vihdoin jätän ongelmani taakse”

Henna on 34-vuotias tiiminvetäjä tehtaalla, joka on pitkään taistellut painonvaihteluiden ja voimakkaan energian puutteen kanssa. Sensilabin tuotteiden ansiosta hän onnistui lopulta muuttamaan tämän - ja tulokset ovat hämmästyttäviä!

Lue lisää

Zdenek: “Olen pudottanut useita vaatekokoja!”

Zdenek är en helt vanlig kille som hade ett vanligt problem: bukfett. “Att släpa omkring på den extra vikten började påverka mitt humör. Jag var tvungen att göra något”.

Lue lisää

Britta: ‘Olen paljon rauhallisempi ja minulla on enemmän energiaa!’

Britan kohtaamat ongelmat olivat samoja, joita monet meistä tuntevat: ylipaino, väsymys, turvotus ja huono unirutiini, vain muutamia mainitaksemme.  Samaistuminen on helppoa! 

Lue lisää

Valentina: "Piinaava näläntunne katosi ja pudotin 8 kg*!"

Valentina oli etsinyt vuosia jotain, joka voisi auttaa häntä pääsemään eroon ongelmasta, joka oli vaivannut häntä liian kauan: tunneperäinen syöminen ja siihen liittyvä lihavuus.

Lue lisää

Manuela pudotti painoa ja on tyytyväinen nykyiseen elämäntyyliinsä

Olen Manuela ja olen 20-vuotias. Työskentelen kosmetologina, mikä on varmasti auttanut minua painonpudotuksessani - taustani ravitsemuksen tuntemukse …

Lue lisää