Riccardo: "Minua ei enää hävetä näyttää itseäni muille."

Meillä on ilo jakaa taas uusi menestystarina, tällä kertaa uskollinen SlimJOY-tuotteiden asiakas Riccardo, joka tarjoutui kertomaan kuinka laihtuminen auttoi häntä tulemaan onnellisemmaksi ja itsevarmemmaksi ihmiseksi.

image

Riccardo työskentelee vartijana ja vapaa-ajallaan hän käy mielellään elokuvissa tai lenkillä luonnossa. Kun Riccardolta kysytään vartalotyypistään, hän kuvailee itseään ektomorfiksi, mikä tarkoittaa laihaa, kapeat raajat ja sirot lihakset. Mutta asiat eivät ole aina olleet näin: ”No, sanotaan, että kroppani ei ole aina ollut täysin normaali. Olin ylipainoinen, mutta sitten jossain vaiheessa päätin aloittaa uuden elämän ja palata raiteille itseni kanssa."

“En käynyt ulkona koska pelkäsin ihmisten pilkkaavan minua.”

Kuten miljoonat muut ihmiset ympäri maailmaa, Riccardo tunsi joskus olevansa loukussa omassa kehossaan. Jokin ei yksinkertaisesti tuntunut oikealta. "Olin hyvin epäsosiaalinen, koska halusin välttää muita, jotka voisivat pilkata ulkonäköäni. En pitänyt uimisesta, koska pelkäsin, mitä ihmiset ympärilläni sanoisivat."

Riccardon ulkonäkö vaikutti suuresti hänen elämäänsä.

Onneksi hän löysi Slimmium:n tuotteet etsiessään netistä sopivia ravintolisiä.

Vain 2* viikkoa ensimmäisiin tuloksiin

Painonpudotusmatkansa alussa Riccardo ei selvästikään ollut varma, toimisivatko nämä lisäravinteet . On totta, että kun markkinoilla on niin paljon valintoja, on todella vaikea tietää, mihin tuotemerkkiin kannattaa luottaa.

Mutta kun Riccardo huomasi ensimmäiset tulokset  jo 2* viikon kuluttua hän oli vakuuttunut!

Mietitkö, mitkä tuotteet ovat auttaneet Riccardoa laihduttamaan ja pitämään painon kurissa?

"Olen kokeillut melkein kaikkia tuotteita, ja käytän edelleen näitä:

WaterOut EXTREME, FatBurn EXTREME, NightBurn EXTREME and AdipoSlim EXTREME.”  Tuotteet voi ostaa yhdessä 1kk paketissa: Slimmiumn Täydellinen Aloituspaketti [30 päivää]

Yllämainitut myydyimmät tuotteet olivat erinomainen valinta, koska ne tuottavat tehokkaita painonpudotustuloksia voimakkailla patentoiduilla ainesosilla ja estävät jojo-laihdutuksen syntymistä.

Ne auttoivat Riccardoa saamaan litteän vatsan, kapeammat jalat ja vyötärölinjan (koosta 50 kokoon 42!); hän kertoo myös laihduttaneensa paljon ja olevansa innoissaan paremmasta tuulestaan. "Merkittävin muutos, jonka olen huomannut, on ehdottomasti painon putoaminen koko kehossani."

Kehoni tuntuu taas nuorelta!”

Syy, miksi Riccardo saavutti niin kadehdittavia tuloksia, on se, että tuotepakettien on osoitettu auttavan polttamaan 24% enemmän rasvaa, estämään kehoa varastoimasta rasvaa ja poistamaan kolmanneksen ylimääräisestä nesteestä. Tutkimukset ovat myös vahvistaneet, että tuotteiden käyttö pienentää vyötärön ympärysmittaa 7,5* cm ja lantiota 6* cm, minkä myös Riccardo voi todistaa.

“Minua ei enää hävetä näyttää itseäni muille.”

Olemme aina kiinnostuneita tietämään, kuinka laihtuminen ja kuntoilu vaikuttaa ihmisen yleiseen hyvinvointiin. Riccardon olo on erinomainen: ”Menen rannalle hymyillen, käytän lyhythihaisia ​​paitoja peittämättä vartaloani. Kaiken kaikkiaan minua ei enää hävetä näyttää itseäni muille. SlimJOY-tuotteet ovat todella toimivia, testattuja ja todennettuja!” Kokeile Slimmiumn Täydellistä Aloituspakettia ja hanki ansaitsemasi vartalo, itseluottamus ja elämä.

*Huomio: Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja erota verkkosivulla kuvatusta.

Tuotteita sinulle