Cécile: "Vartaloni on vähemmän turvonnut, varsinkin vatsan seudulla!"

Cécile on 27-vuotias puhelinkonsultti, joka tykkää pelata videopelejä vapaa-ajallaan.

image

"Aloin vihaamaan tiettyjä kehoni osia, erityisesti vatsaani!”

”Rakastin vartaloani, mutta se on muuttunut vuosien varrella. Painoa kerääntyi ja aloin vihata tiettyjä kehoni osia, erityisesti vatsaani”, Cécile kertoi meille.

”Ennen kuin minulle ilmaantui terveysongelmia, kävin salilla joka päivä, mutta sitten lopetin eri syistä. Sen jälkeen olen menettänyt kaiken rakentamani lihaksen ja vartaloni näytti minusta huonommalta kuin ennen urheilun aloittamista. ”

Cécile laihtui 3,5* kg 6* viikossa!

Hän uskoutuu meille, ettei hän koskaan onnistunut laihduttamaan ennen SlimJOY-tuotteiden käyttöä. Vaikka hän epäröi aluksi, hän halusi kovasti aloittaa käyttämään SlimJOY-tuotteita.

Kun näin kaikki tuotelinjat olin hieman peloissani, koska en todellakaan uskonut, että pystyisin saavuttamaan tavoitteitani niillä. Mutta pian kaikki epäilykset hävisivät, sillä totuin tuotteisiin nopeasti - niiden valmistus on hyvin yksinkertaista, ja niillä on edelleen loistava vaikutus!

* Tulokset voivat vaihdella yksilöittäin. Ravintolisät eivät korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä.

Hänen suosikkinsa on erityisesti FatBurn EXTREME-juoma.

"Tuotteet maistuvat hyvältä. Lempituotteeni on FatBurn EXTREME todella herkullisella mangon maulla. Nautin todella sen juomisesta.”

Cécile tunsi muutokset jo ensimmäisen viikon aikana*! 

"Ensimmäisestä päivästä lähtien kehoni oli vähemmän turvonnut – varsinkin vatsan seudulla, jossa minulla oli ylimääräistä nestettä. En enää tuntenut edes ruokahalua."

* Tulokset voivat vaihdella yksilöittäin. Ravintolisät eivät korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä.

"Ihmiset ympärilläni ovat huomanneet kehoni muuttuvan!"

Cécile kertoi meille, että muutokset hänen kehossaan, samoin kuin mielialassaan ja hyvinvoinnissaan huomasivat myös kaikki hänen ympärillään.

”Ihmiset ympärilläni ovat alkaneet huomata, että minulla on enemmän energiaa ja olen itsevarmempi. He olivat hyvin yllättyneitä siitä, että kehoni oli muuttumassa ja kerroin heille, että se kaikki johtuu tehokkaista SlimJOY-tuotteista.

”Suosittelisin SlimJOY-tuotteita kaikille, jotka voivat huonosti kehossaan. Slimmium voi auttaa sinua saamaan takaisin itseluottamuksesi ja parantamaan ulkonäköäsi sekä itsetuntoasi.

image

[60 PÄIVÄKSI] Slimmium MEGAPAKETTI + 2 lahjaa & ILMAINEN TOIMITUS

Tuotteita sinulle

Saatat olla kiinnostunut