Romane: "Tunsin oloni paremmaksi jo ensimmäisen viikon lopulla!"

Romane, 24, on opetuksen avustaja Nantesista. Hän rakastaa käydä kävelyllä, urheilla sekä viettää aikaa sosiaalisessa mediassa ja perheensä kanssa.

image

”Olen kamppaillut painoni kanssa pienestä pitäen. Se oli erityisen vaikeaa teini-iässä, koska en ollut itsevarma pukeutuessani haluamallani tavalla ja minulla oli hyvin monimutkainen suhde kehooni.

Romane kamppaili itsetuntonsa kanssa ja aina kun hän yritti laihtua, paino tuli heti takaisin. "Halusin muutosta, laihduin ja sitten... sain kaiken painon takaisin."

Romane pudotti 6* kiloa 6* viikossa Slimmiumn avulla!*

 Rakastin SlimJOY-ohjelmani seuraamista, tuotteet olivat mahtavia!” Romane myöntää, että hän oli huolissaan siitä, miltä tuotteet maistuvat, mutta: ”Olin iloisesti yllättynyt, ne ovat erittäin maukkaita. Suosikkini ovat WaterOut EXTREME ja FatBurn EXTREME. 

Mutta Romane oli vieläkin yllättynyt tuloksista: ”Ensimmäisen viikon lopussa oloni oli jo parempi, vähemmän turvonnut, kevyempi ja tunsin itseni erittäin iloiseksi. Tulokset olivat havaittavissa yllättävän nopeasti!" Ihmiset hänen elämässään huomasivat, että hän oli laihtunut ja hänen vatsansa oli vähemmän turvonnut.*

image

“Suosittelen näitä tuotteita ilolla!"

Romane käytti tuotteita paketistamme 60 päivän Slimmium MEGAPAKETTI.

image

60 päivän Slimmium MEGAPAKETTI + 2 lahjaa + ILMAINEN TOIMITUS

*Disclaimer: The effects of the product may vary between individuals and could differ from those described on the website. Our products are not intended to prevent, treat or cure any disease or serious illness. Maintaining a  balanced diet and a healthy lifestyle is important.

Tuotteita sinulle