Mariarita: "Tunnen itseni uudelleensyntyneeksi!"

Mariarita on kaunis 26-vuotias yliopisto-opiskelija. Hän kärsi pitkään ylipainosta, joka johtui nesteen kertymisestä ja liiallisesta jojo-laihdutuksesta, ja saavutti suurimman painonsa 88 kg vain 21-vuotiaana. Sitten hän päätti ottaa asiat omiin käsiinsä. Tämä päätös muutti kaiken. Lue alta hänen uskomattomasta muutoksestaan!

image


"Jokainen dieetti, jota kokeilin päättyi jojo-laihdutukseen”

”Olin aina ollut pullea, jopa lapsena. Ja jokaisella kokeilemallani dieetillä kohtasin jojo-laihdutusta. Vaihtelin maksimipainon 88 kg ja minimipainon 65 kg välillä. 

Kuten monet naiset, Mariarita yritti kaikkensa laihtuakseen ja pitääkseen painon pois.

”Kokeilin useita ruokavalioita, mukaan lukien paastodieetit ja vähäkaloriset dieetit, jotka vain hidastivat aineenvaihduntaani ja tuhosivat suhteeni ruokaan. 17-vuotiaana kaikki pudottamani kilot olivat takaisin ja painoin yli 80 kiloa.

“En pystynyt laihtumaan ja itsetuntoni kärsi paljon”

”Aloitin yliopiston painavampana kuin koskaan ennen, vaaka näytti 88 kg. Tästä numerosta pelästyttyäni otin yhteyttä lääkäriin ja minulle määrättiin erittäin tiukka ruokavalio. Mutta kuukauden kuluttua tästä ruokavaliosta, kuten kaikista muistakin, oli minulle liian vaikea pitää kiinni."

Mariarita tarvitsi apua

"Kuukausi sen jälkeen, kun aloitin dieetin, aloin etsiä jotain, joka voisi auttaa tekemään laihduttamisesta helpompaa ja kestävämpää.  Löysin todellisen kultasuonen kun löysin TummyToxin, joka tarjosi paitsi tuotteita yksinkertaistamaan ja nopeuttamaan painonpudotusta, myös helppoja ateriasuunnitelmia!

“Vain 2* kuukauden jälkeen painoin alle 80* kg!”

Aloittaen 88 kilosta, Mariarita laihtui yli 8* kiloa vain 2* kuukaudessa!

”Päätin kokeilla TummyTox-tuotteita niiden lupaamien tulosten vuoksi ja myös sen vuoksi, että tuotteiden mukana sai ateriasuunnitelmat. Hinta-laatusuhde oli todella hyvä! Kun olin kokeillut niitä, jatkoin niiden käyttöä, koska tulokset olivat nopeasti nähtävissä."

"Tuotteiden vaikutukset alkoivat näkyä jo muutaman päivän kuluttua: turvotus väheni, energiataso nousi ja viikon* jälkeen aloin laihtua."

image

Fyysiset muutokset eivät olleet ainoita 

Näkyvien fyysisten muutosten, kuten vartalon muokkauksen ja merkittävän painonpudotuksen lisäksi minulla on ollut myös paljon enemmän energiaa, mikä sopii hyvin treenaamiseen. Myös ruoansulatukseni on parantunut."

”Näihin tuotteisiin luottaminen on auttanut minua kehittämään terveellisempiä elämäntapoja ajan myötä. Ja ne auttoivat minua myös pääsemään eroon syyllisyyden tunteesta, joka minulla on jos joskus lipsun tai nautin vähän, koska tiedän, että pääsen nopeasti takaisin raiteille niiden ansiosta. TummyTox-tuotteet ovat uskollisia liittolaisiani. Tunnen oloni paremmaksi omassa kehossani ja olen oppinut rakastamaan itseäni enemmän."

”Nyt tunnen oloni paljon mukavammaksi ja rakastan itseäni sekä epätäydellisyyksiänikin. Katson peiliin ja olen onnellinen. Olen muuttunut peilikuvani vihaamisesta, joka ajoittain aiheutti minulle myös kyyneleitä ja suurta epämukavuutta, hymyilyyn nähdessäni itseni ja rakastaen kehoani. Tunnen olevani uudestisyntynyt!"

Mariaritan parhaat suositukset!

Mariarita on edelleen uskollinen #TummyToxGirl 5 vuden ajan, koska hän on nähnyt henkilökohtaisesti, kuinka hyödyllisiä nämä tuotteet voivat olla!

Hän on kokeillut monia TummyTox-tuotteita, mutta joistakin hän pitää erityisen paljon: "Tuotteita, joita olen ostanut useita kertoja vuosien varrella, ovat olleet mm. Draining Drink, Fat Burner Drink ja Night Burner Drink,"

Löydät joitain hänen suosikkituotteensa ​​upeasta TummyTox Muodonmuutos-paketista, saat sen mukana ilmaisen shakerin, vastuskuminauhanja pääsyn nettikuntosalillemme!

Aloita painonpudotusmatkasi ja näe samat fantastiset tulokset kuin Mariarita, omassa kehossasi!

*Huomio: Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja erota verkkosivulla kuvatusta. Tuotteitamme ei ole tarkoitettu estämään, hoitamaan tai parantamaan mitään sairautta.  Monipuolinen ja terveellinen ruokavalio ovat tärkeitä.