Hibiskus - kuuma uusi trendi painonpudotuksen maailmassa

Yksinkertaiset ratkaisut ovat usein parhaita. Hibiskusta on kasvatettu ja käytetty ravintoarvonsa vuoksi trooppisilla alueilla 6000 vuoden ajan. Sen tunnistaa parhaiten sen kirkkaista punaisista kukista. Viime vuosina siitä on tullut uusi kuuma trendi painonpudotuksen maailmassa. Tutkimukset osoittavat, että se voi auttaa ihmisiä pudottamaan 2,5* kertaa enemmän painoa!

image

Hibiskus on kotoisin Afrikasta ja kasvaa parhaiten trooppisessa ilmastossa. Se viihtyy monissa maissa, jotka tunnetaan myös kauniista eksoottisista rannoistaan. Viimeaikaisten tutkimusten mukaan hibiskus voi myös auttaa sinua saavuttamaan hoikemman vartalon, jota sinulla ei ole ongelmia esitellä hiekkarannalla!

Hibiskus auttaa vähentämään nesteenkertymistä kehoon…

Hibiskus valmistetaan ja nautitaan usein virkistävänä juomana. Tutkimukset ovat viime aikoina vahvistaneet sen, mitä perinteiset parantajat ovat aina tienneet - hibiskus-uutteella on diureettinen vaikutus, mikä tarkoittaa, että se lisää ylimääräisen nesteen poistumista kehosta. Poistamalla nestekertymän aiheuttaman turvotuksen, se auttaa sinua saamaan litteämmän vatsan.

Tutkimus: Ihmiset, jotka käyttivät hibiskus-uutetta pudottivat 2,5* kertaa enemmän painoa

Food&Function-lehdessä vuonna 2014 julkaistussa tutkimuksessa todettiin, että hibiskus-uute auttaa painonpudotuksessa jopa ihmisillä, jotka eivät aktiivisesti yritä pudottaa painoa. Hibiskus-uutetta käyttäneet ihmiset laihtuivat 2,5* kertaa enemmän painoa 12* viikossa kuin lumelääkettä saaneet.

Tutkijat katsovat tämän olevan ensisijaisesti sen korkean polyfenolipitoisuuden ansiota, jotka estävät lipogeneesiä maksassa (uusien rasvojen muodostumista) ja edistävät rasvan poistumista maksasta.

WaterOut EXTREME – uusi kumppanisi painonpudotukseen

Hibiskus on nestettä poistavan ja hoikentavan vaikutuksensa ansiosta yksi aktiivinen ainesosa innovatiivisessa tuotteessamme WaterOut EXTREME! Se tehostaa vedenpoistoa ja painonpudotusta. Yhdessä muiden  luonnollisten ainesosien kanssa  se auttaa  poistamaan 3* kertaa enemmän ylimääräistä nestettä  ja laihduttaa 2,5* kertaa enemmän.

80% käyttäjistä jatkavat käyttöä! 

Jos haluat tehostaa painonpudotustasi, tämä tuote on täydellinen sinulle! WaterOut EXTREME, diureettinen juoma, joka antaa ensimmäiset näkyvät tulokset muutamassa päivässä.

* Huomio: Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja ne voivat poiketa verkkosivustolla kuvatusta. Tuotteitamme ei ole tarkoitettu estämään, hoitamaan tai parantamaan mitään sairautta.

Tuotteita sinulle

TÄYDELLINEN RATKAISU
-64%
Erikoishinta 35,99 € Normaalihinta 99,99 €
Katso tuotetta
TÄYDELLINEN RATKAISU
-71%
Erikoishinta 18,99 € Normaalihinta 64,99 €
Katso tuotetta