Kaikki voihapon ja paksusuolen terveydestä

Voihappoa tuotetaan luonnollisesti paksusuolessa, kun hyvät bakteerit käsittelevät syömämme kuidun.

Viime aikoina tutkijat ovat osoittaneet lisääntynyttä kiinnostusta voihapon positiivisiin vaikutuksiin ruoansulatuskanavassa.

image

Mitkä ovat voihapon hyödyt?

Kaikki tietävät kuidun ja kuitupitoisen ruoan monista hyödyistä. Yksi syy siihen, miksi kuitu on niin tärkeää on, että se stimuloi voihapon tuotantoa paksusuolessa.

Ärtyvän suolen oireyhtymä

Viimeaikaiset tutkimukset viittaavat siihen, että lisäravinteet voihapolla voivat olla mahdollisesti apuna ärtyvän suolen oireyhtymästä kärsiville.

Tutkimuksessa, johon osallistui 66 aikuista, joilla oli diagnosoitu ärtyvän suolen oireyhtymä, puolet saivat 300 mg natriumbutyraattia päivittäin ja toinen puoli lumelääkettä. He, jotka saivat voihappoa, raportoivat vatsakipujen merkittävää vähenemistä 4 viikon kuluttua.

Toisessa tutkimuksessa, joka tehtiin 13:lle Chronin tautia sairastavalle potilaalle, annettiin 4 grammaa voihappoa päivässä 8 viikon ajan. Yhdeksän heistä ilmoitti oireidensa lieventyneen.

II Tyypin diabetes

Ihmisillä, joilla on II tyypin diabetes on usein alhaiset voihappotasot. Siksi ravintolisät ovat erityisen hyödyllisiä ruoansulatuskanavan terveydelle II tyypin diabetesta sairastavilla.

Mitä voit tehdä?

Suurin osa voihaposta tulee suolistomme bakteereista. Kuidun saannin lisääminen on hyvä tapa lisätä kehomme kykyä tuottaa voihappoa.

Voit myös ottaa voihappoa lisäravinteena. Tässä Butifar tulee kuvioihin!

Butifar - ainutlaatuinen natriumbutyraattiin perustuva tuote - 300 mg innovatiivisessa, patentoidussa muodossa, joka auttaa ruoansulatuskanavan soluja uudistumaan.

Butifar on täydellinen ratkaisu kaikille, jotka haluavat tasapainottaa suolistoflooraa ja saada ruoansulatuksensa toimimaan!

Lähteet

  • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22738315/
  • https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4718706/