Painonpudotuksen ei tarvitse olla vaikeaa ja kestää ikuisuuden! 

Painonpudotusrutiinin aloittaminen ja siinä pysyminen tuntuu usein mahdottomalta tehtävältä, eikö niin? 

image

Olet aluksi super motivoitunut, vaikka tiedätkin, että tämä vie aikaa ja vaivaa. Kun elämä vaikeutuu ja painonpudotus näyttää osuvan lasikattoon, on tavallista luovuttaa – älä huoli, niin käy useimmille! Katso muutamia vinkkejä menestyksen takaamiseen.

1. Kirjoita ylös syyt miksi haluat laihtua 

Se, että miksi on kirjoitettu paperille, on ensimmäinen askel. Lue syyt läpi joka päivä muistutukseksi siitä, miksi olet lähtenyt tälle vaikealle tielle. Olipa kyseessä upea erikoistapahtuma, itseluottamuksesi parantaminen, liikalihavuuden ehkäiseminen tai mikä tahansa muu syy, sen kirjoittaminen lisää sitoutumistasi ja motivaatiotasi.

2. Aseta realistiset tavoitteet

Tässä monet ihmiset epäonnistuvat. Olemalla liian ankara itsellesi et tuota toivottuja tuloksia. Huomattava laihtuminen ei tapahdu yhdessä yössä ja johdonmukaisuus on avainasemassa, mutta voit nopeuttaa prosessia ravintolisillä, jotka poistavat ylimääräisen nesteen kehosta, stimuloivat ruskeata rasvakudosta tai vähentävät turvotusta. Ensimmäisten tulosten näkemiseen menee vielä ainakin kuukausi, mutta paina vain tämän kaiken läpi!

3. Valitse elämäntyyliisi sopiva suunnitelma 

Painonpudotussuunnitelma, joka kääntää elämäsi ylösalaisin, todennäköisesti epäonnistuu, joten varmista, että löydät sellaisen, jonka kanssa viihdyt ainakin jollain tavalla. Aloita pienestä ja etene ylöspäin sen sijaan, että tekisit radikaaleja muutoksia. Aloita ehkä annoskokojen pienentämisellä, jatka sokerin saannin vähentämisellä ja päätä ensimmäinen kuukausi lisäämällä vedenkulutustasi 2 litraan päivässä. 

4. Lisää Brilliant Slim dieettiisi

Keskity tuotteisiin, jotka kohdistuvat vatsarasvaan, hillitsevät ruokahalua ja vähentävät turvotusta sekä nesteen kertymistä. Näin voit kattaa kolme painonpudotusongelmien päälähdettä.

Olemme koonneet yhteen pakettiin suosikit Aqua Detox, Rapid Burner ja Flat Belly, jotta saat kaiken tarvitsemasi painonpudotuspyrkimyksesi tuhoavien tai häiritsevien tärkeiden asioiden hoitamiseen. Kiität meitä kuukauden kuluttua! 

Mitä 30 Päivän Slim-paketti tekee? 

Aqua Detox huuhtelee pois  ylimääräisen nesteen ja toksiinit, auttaa eroon turvotuksesta ja  käynnistää painonpudotuksen

Rapid Burner tähtää vatsan rasvaan – käyttäjät vähensivät vatsarasvaansa jopa 50%!*

Flat Belly -kapselit on suunniteltu pitämään ruoanhimot poissa ja samalla estämään uuden rasvan muodostumista.

Ja vielä enemmän!

Ostaessasi saat myös ilmaisen jäsenyyden nettikuntosalillemmeVideotreeniohjelmamme tarjoaatreenirutiinin, jota tarvitset terveellisen ruokavalion ja ravintolisien lisäksi saavuttaaksesi painonpudotustavoitteesi. 

Saatat olla kiinnostunut