Věra: “Pudotin paljon painoa vain viikoissa!”*

37-vuotias kotiäiti Věra on pitkän aikaa taistellut raskautensa aikana kertyneen painon ja energian puutteen kanssa. 

image

"Vartaloni oli kuin omena tai päärynä ja painoni vaihteli koko ajan. Raskauden jälkeen lihoin 20 kg – ja siinä se pysyi 4 vuotta."

"Minulla ei ollut energiaa leikkiä poikani kanssa."

"Olin usein turvoksissa ja ärtynyt sekä hengästyin hyvin helposti. En ollut ollenkaan tyytyväinen itseeni. Minulla ei ollut energiaa edes leikkiä poikani kanssa."

Onneksi Věran ystävä oli löytänyt jotain, mikä voisi auttaa häntä.

"Sitten ystäväni näytti minulle SlimJOY-tuotemainoksen, jonka hän löysi Facebookin kautta. En ollut koskaan kokeillut mitään tällaista itse ja epäilin, että se toimisi, mutta luettuani kaikki hyvät arvostelut ja kuunnellessani ystäväni kehuja tuotteista, päätin kokeilla!"

"Huomasin ensimmäiset tulokset viikon jälkeen"

"Vain viikon kuluttua* huomasin ensimmäiset tulokset. Lantioni oli kaventunut ja vatsani oli vähemmän turvonnut." Mutta hänen matkansa oli vasta alkanut...

"Kolmen viikon jälkeen olin laihtunut 5 kg* sekä monta senttiä ja hieman yli kuukauden kuluttua olin laihtunut 7 kg* ja vielä enemmän senttejä! Pystyin jopa pukemaan päälleni takin, jota en ollut voinut käyttää 3 vuoteen!"

Věra kokeili useita SlimJOY-tuotteita

Hänen kokeilemiensa tuotteiden joukossa olivat myyntimenestystuotteet:

  • WaterOut EXTREME huuhtelee pois kolmanneksen ylimääräisestä nesteestä ja vähentää turvotusta jopa 60%,*
  • NightBurn EXTREME laittaa stopin illan ruoanhimoille & tukee rasvampolttoa yöllä häiritsemättä untasi,
  • Slimmiccino– herkullinen ja energisöivä kahvimme, joka polttaa rasvaa ja sisältää vain 8 kcal per kuppi!

WaterOut auttoi häntä poistamaanturvotusta ja Slimmiccino antoi hänelle energiaa - jotain joka häneltä puuttui pidemmän aikaa. Tämä uusi energia antoi hänelle motivaatiota aktiivisempaan elämäntyyliin.

"Tunnen oloni 10 vuotta nuoremmaksi!"

Mutta kaikista parasta on tämä energia mitä minulla on nyt, se on muuttanut elämäni! Käyn pitkillä kävelyillä hengästymättä ja minulla on energiaa leikkiä poikani kanssa. Tunnen oloni 10 vuotta nuoremmaksi ja itseni paljon paremmaksi!"

*Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja voivat poiketa verkkosivustolla kuvatusta. Tuotteitamme ei ole tarkoitettu estämään, hoitamaan tai parantamaan mitään sairautta. Tasapainoinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä.

Tuotteita sinulle

Saatat olla kiinnostunut