Filipa on pudottanut jo monia kiloja ja saanut takaisin elämänilonsa.

Olen Filipa, kahden lapsen äiti ja apulaisjohtaja. Minulla on aina ollut paino-ongelmia ja olen äskettäin oppinut, että se liittyy osittain kilpirauhaseen. En pystynyt koskaan laihtumaan ja vaikka kuinka kovasti yritin noudattaa terveellistä ruokavaliota, vaa'an luku kasvoi jatkuvasti.

Tästä johtuen en tuntenut oloani onnelliseksi tai itsevarmaksi ja minulta puuttui energiaa viettää laatuaikaa lasteni kanssa.

image

Hyvä ystävä suositteli minulle Sensilabia ja heiltä löysin ThyroLuxin ja Hepafar-teen.

Ainesosat ja hyödyt kiinnittivät huomioni, ja pian ostamisen jälkeen huomasin myös niiden positiiviset vaikutukset minuun.

"Nautin elämästäni taas"

Hormonaalinen epätasapaino, joka liittyy kilpirauhaseeni, vei elämäni mennessään hetkeksi, mutta Sensilabin ansiosta löysin taas tasapainon ja merkityksen elämälleni. Ennen sohva ja sänky olivat suosikkipaikkani viettää aikaa. Nyt nautin taas elämästä ja ajasta perheeni kanssa, kuten he ja minä ansaitsemme. Älä menetä toivoa, Sensilab on täällä auttamassa meitä löytämään jälleen keskuksemme, hyvinvointimme ja ilomme.

"Olen pudottanut 7* kiloa Sensilabin avulla"

Sensilabin tuotteilla olen laihtunut jo 7* kiloa ja olen saanut takaisin elämäniloni. Minulla on vihdoin energiaa leikkiä lasteni kanssa, ja aivan kuin ihmeen kautta näen vihdoin muutoksen painossani, josta olen unelmoinut. Laihduin 82* kilosta 75* kiloon. Jokainen jolla on kilpirauhasen ongelmia tietää varmasti mikä valtava saavutus se on.

Siitä lähtien kun kokeilin Sensilabia, olen ollut tyytyväinen vartalooni. ❤️ Vihdoinkin pääsin unettomuudestani yli ja nukuin rauhallisemmin. Olen huomannut mielialani, energiani ja keskittymiskykyni parantuneen huomattavasti.

"Äitini laihtui 2* kiloa 3* viikossa"

Huomasin pian, että olin vähemmän turvoksissa ja kerrytin vähemmän nestettä - vihkisormukseni mahtui minulle jälleen ilman, että sormi muuttui siniseksi.

Töissä olin energisempi ja itsevarmempi. Olen onnellisempi myös yksityiselämässäni. Suosittelin tuotetta ilomielin myös äidilleni, sillä hänelläkin on kilpirauhasen ongelmia. Hän onnistui pudottamaan 2* kiloa vain 3* viikossa.

*Hidas kilpirauhanen = rasvan kertyminen

Kilpirauhanen on pieni kaulan alueella sijaitseva rauhanen, joka määrittää kuinka nopeasti poltamme kaloreita. Kilpirauhanen käyttää hormoneja säätelemään aineenvaihduntaa ja energiankulutusta. Hitaalla kilpirauhasella elimistö ei pysty tuottamaan riittävästi kilpirauhashormoneja, mikä hidastaa kaikkia kehon prosesseja, mukaan lukien rasvanpolttoa.

ThyroLux antaa hormonitonta kilpirauhasen tukea 9 korkealaatuisella synergistisellä ainesosalla tehokkaaseen oireiden lievitykseen ja optimaaliseen kilpirauhasen toimintaan.

*Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja ne voivat poiketa verkkosivustolla kuvatusta. Tuotteitamme ei ole tarkoitettu estämään, hoitamaan tai parantamaan mitään sairautta. Tasapainoisen ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen ylläpitäminen on tärkeätä.

Tuotteita sinulle

HORMONAALINEN TASAPAINO
-51%
Erikoishinta 36,99 € Normaalihinta 74,97 €
Katso tuotetta