7 vinkkiä täydelliseen joulupöytään

Joulu on jo nurkan takana ja vaikka ajankohtaiset tapahtumat eivät lupaakaan tavanomaista iloa ja juhlan jännitystä, ei ole syytä olla täysin ilman joulun taikaa. Ehkä ei ole mahdollista viettää tätä osaa vuodesta kaikkien rakastamien ihmisten kanssa, mut

Unenpuutteen vaarat 

Taistelu riittämättömän unen kanssa on todellinen! Joka kolmas aikuinen kärsii unenpuutteesta! Näinä erikoisina aikoina, joina elämme, useimmat meistä ovat unohtaneet, että unenpuute voi usein aiheuttaa vakavia seurauksia kehollemme ja mielellemme.

Peterillä on hohtavampi hymy TeethToxin ansiosta!

Peter oli erittäin tyytyväinen tuloksiinsa, jotka hän saavutti TeethTox Whitening Light Kitin avulla. Peroksiton ja kiilteelle turvallinen - kirkkaampi hymy hetkessä!

Lenka pudotti 20* kg vuodessa!

Lenka on kotoisin Tšekeistä ja hän viettää vapaa-aikansa mielellään lastensa kanssa. Tänään jaamme hänen tarinansa kuinka hän onnistui pudottamaan 20* kiloa!

Tutkijat varoittavat: ylikuormittuneesta maksasta on tulossa "epidemia"! Mitkä ovat oireet ja luonnolliset ratkaisut

Alkoholista riippumaton ylikuormittunut maksa on saamassa epidemian mittasuhteet. Tutkimukset osoittavat, että 20-30% länsimaisesta väestöstä kärsii jo nyt. Koska kuormittuneen maksan ilmiö liittyy läheisesti tyypin 2 diabeteksen,  vatsalihavuuden ja vere

Rachele pudotti painoa KiloShredin avulla!

Rachele näki mahtavia tuloksia KiloShredillä! Tehokas painonpudotusjuoma, joka antaa kokonaisvaltaisen painonpudotusratkaisun kliinisesti tuetuilla kehoamuokkaavilla tuloksilla!