Lorella Flego: "Kokemukseni 6 kuukauden kollageenin käytön jälkeen"

Vaikutus on vahvistettu useissa tieteellisissä tutkimuksissa jotka osoittavat, että kollageenipeptidit parantavat ihon kosteuspitoisuutta sekä kimmoisuutta ja auttavat vähentämään kasvojen ryppyjä.

Lue lisää

Miksi lisäravinteiden kestotilaaminen on hyvinvoinnin tulevaisuus

Selvitä, miksi asiantuntijat suosittelevat lisäravinteiden pitkäaikaista käyttöä ja miksi lisäravinteiden kestotilaus on hyvä sijoitus terveyteesi.

Lue lisää

Läpimurto verensokerin hallinnassa: avain voi piillä omassa keittiössäsi

Jos korkeat verensokeriarvot eivät pysy kurissa, ne voivat nopeasti kasvaa ja kehittyä diabetekseksi. Voisiko ratkaisu piillä keittiön kaapeissa?

Lue lisää

Mitä vaihdevuodet ovat?

Vaihdevuodet merkitsevät naisen kuukausittaisen kuukautiskierron luonnollista päättymistä. Kun pysyt ajan tasalla uusimmasta tutkimustiedosta, voit ymmärtää vaihdevuosien haasteita, selviytyä niistä ja hakea käytännön apua niihin.

Lue lisää

Peterillä on hohtavampi hymy TeethToxin ansiosta!

Peter oli erittäin tyytyväinen tuloksiinsa, jotka hän saavutti TeethTox Whitening Light Kitin avulla. Peroksiton ja kiilteelle turvallinen - kirkkaampi hymy hetkessä!

Lue lisää

Riskialtis uusi trendi: totuus laihdutusinjektioista

Laihdutusinjektiot näyttävät olevan painonpudotuksen uusi ulottuvuus. Lue lisää tästä terveydelle mahdollisesti haitallisesta suuntauksesta ja sen sivuvaikutuksista ja löydä turvallisempia vaihtoehtoja.

Lue lisää