image

Miksi lisäravinteiden kestotilaaminen on hyvinvoinnin tulevaisuus

Selvitä, miksi asiantuntijat suosittelevat lisäravinteiden pitkäaikaista käyttöä ja miksi lisäravinteiden kestotilaus on hyvä sijoitus terveyteesi.

Lue lisää
image

Angie: "Kun olin dieetillä ja treenasin, suolistobakteerini pitivät kiinni jokaisesta kalorista."

Angie, jolla oli vaikeuksia laihtua tiukasta laihdutuksesta ja liikunnasta huolimatta, löysi Sensilabin BellyBurn Biotic -valmisteen. Uudelleenkäynnistämällä suolistobakteerinsa hän laihtui 12 kiloa vain kolmessa kuukaudessa.

Lue lisää
image

3 kesäjuomaa kollageenilla, jotka voit tehdä kotona

Kuumina kesäpäivinä sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota nesteytykseen. Mutta sinun ei tarvitse juoda vain tylsää tavallista vettä ...

Lue lisää

Tutkimme maarianohdakkeen hyötyjä maksalle

Maarianohdake on ehkä tunnetuin maksan terveyttä edistävä ravintolisä. Mutta tiesitkö, että sillä on myös muita lupaavia terveyshyötyjä?

Lue lisää
image

Voivatko veriappelsiinit estää rasvaa tarttumasta vatsaan? Tutkimus kertoo seuraavaa.

Asiantuntijoiden mukaan Morosil®-veriappelsiiniuute voi estää rasvan muodostumista ja vähentää vatsaan kertyvää rasvaa. Seuraavassa kerrotaan, mitä tiedämme tästä palkitusta ainesosasta.

Lue lisää
image

Lorella Flego: "Kokemukseni 6 kuukauden kollageenin käytön jälkeen"

Vaikutus on vahvistettu useissa tieteellisissä tutkimuksissa jotka osoittavat, että kollageenipeptidit parantavat ihon kosteuspitoisuutta sekä kimmoisuutta ja auttavat vähentämään kasvojen ryppyjä.

Lue lisää