Eva: "Luulin olevani ikuisesti turvonnut, väsynyt ja ärtynyt."

Kun Eva täytti 42 vuotta, hän alkoi kärsiä kauheasta unettomuudesta, joka sai hänet tuntemaan itsensä ärtyneeksi ja väsyneeksi jatkuvasti. Hän alkoi myös saada ylimääräisiä kiloja, erityisesti vatsan ympärille. Kaiken kukkuraksi hän oli jatkuvasti turvoksissa, mikä sai hänet tuntemaan suuren määrän epämukavuutta.

Kuukausia kestäneiden kamppailujen jälkeen hän vihdoin löysi syyn ongelmiensa takana. Nykyään hänen elämänsä on täysin erilaista: "Aloin nukkua paremmin, enkä tunne itseäni enää turvonneeksi, uupuneeksi tai alakuloiseksi. Olisinpa tiennyt näistä yrttikapseleista aiemmin!"

Eva's Testimonial

“Verikokeet paljastivat, kuinka sekaisin kroppani oli. ”

"Kun ongelmat alkoivat, yritin ensin selvittää niitä itse. Kahden kuukauden epäonnistuneiden yritysten ja vaikeuksien jälkeen annoin kuitenkin lopulta periksi ja varasin ajan lääkärille.

Kuultuaan ongelmistani lääkäri oletti heti, että minulla oli hormonaalinen epätasapaino-ongelma. Niinpä hän kirjoitti minut verikokeeseen, ja tulokset olivat järkyttäviä - estrogeenini oli hurjasti yli viiterajojen!"

“Minulla oli vihdoin vastaus kaikkiin ongelmiini.” 

"Sain selville, että minulla on estrogeenidominanssiksi kutsuttu hormonaalinen epätasapaino, jolle on ominaista painonnousu, uniongelmat, turvotus, ärtyneisyys ja väsymys. Kun sain tietää tämän, tuntui kuin paino olisi pudonnut rinnaltani, sillä sain vihdoin vastauksen kaikkiin ongelmiini.

Kotiin palattuani aloin selata nettiä löytääkseni ratkaisun, ja törmäsin täysin luonnolliseen tuotteeseen nimeltä EstroLux.” 

Voiko hormonitasapaino todella palautua luonnollisesti?  

"Ennen kuin muutin koko elämäntapaani, päätin kokeilla EstroLuxia. Pidin todella siitä, että tuote oli luonnollinen - se sisälsi vain yrttejä, levää ja vitamiineja. Samalla olin kuitenkin skeptinen. Voiko hormonaalista epätasapainoa todella korjata luonnollisesti? Se vaikutti liian hyvältä ollakseen totta."

“Uniongelmani ja ylimääräiset kilot ovat poissa!” 

"Ensimmäiset muutokset olivat hienovaraisia - aloin nukkua paremmin jokaisena seuraavana yönä ja minulla oli enemmän energiaa koko päivän ajan. Pikkuhiljaa minusta tuli taas aito, iloinen itseni. Kuukauden kuluttua biorytmini oli täysin palautunut raiteilleen - nukuin kahdeksan tuntia!

Aloin myös pudottaa ylimääräisiä kiloja enkä ollut enää turvonnut. En uskonut, että keskivartalokiloni liittyi estrogeenidominanssiin, mutta kun vatsani alkoi kiinteytyä, olin vakuuttunut!"

“Sain vastaukseni – hormonit voi todella saada tasapainoon luonnollisesti!” 

"Kun olin käyttänyt EstroLuxia 2 kuukautta, ongelmani olivat poissa. Koska minulla oli niin paljon enemmän energiaa, aloitin jopa pyöräilyn uudelleen! Näin ollen aloin menettää rasvavarastoja, joista en ole päässyt eroon vuosiin.

Päätin myös ottaa verikokeet uudelleen, ja kävi ilmi, että hormonini olivat täydellisessä tasapainossa. Nyt se on virallista - hormonitasapaino voidaan ehdottomasti palauttaa luonnollisesti!"

Estrogeenidominanssi, 2020-luvun epidemia

Syynä Evan uniongelmiin, keskivartalon kiloihin, turvotukseen ja väsymykseen oli estrogeenidominanssi, joka on yksi nykyajan naisten yleisimmistä hormonaalisista epätasapainotiloista.

Tämä johtuu siitä, että ympäristö on kuormitettu ksenoestrogeeneilla eli hormonaalisilla (hormonitoimintaa häiritsevillä) aineilla. Näillä keinotekoisilla kemikaaleilla on samanlainen kemiallinen rakenne kuin estrogeenilla ja ne jäljittelevät sen toimintoja kehossa. Ksenoestrogeeneja on mikromuoveissa, tavanomaisesti kasvatetuissa maito- ja lihatuotteissa, kosmetiikassa, meikeissä ja niin edelleen.

Tuhannet naiset ovat palauttaneet hormonitasapainon EstroLuxin avulla

EstroLuxin kaava sisältää luonnollisia ja tehokkaita aktiivisia ainesosia, jotka yhdessä palauttavat hormonitasapainon ja kumoavat korkean estrogeenipitoisuuden epämiellyttävät oireet. Se on markkinoiden ainoa kolmintehoinen estrogeenin detoksifikaatiovalmiste, mikä tarkoittaa, että se ei ainoastaan tasapainota ylimääräistä estrogeenia, vaan myös purkaa sitä ja karkottaa sen maksan ja suoliston kautta.

Jos luulet, että sinulla saattaa olla hormonaalinen epätasapaino, EstroLux on täydellinen valinta luonnolliseen kehon puhdistukseen hormonitasapainoa ajatellen. Lääkärit ja ravitsemusasiantuntijat luottavat siihen, ja sitä tukevat lukuisat suositukset Evan kaltaisilta naisilta, jotka saivat hormonit ja elämänsä takaisin raiteilleen EstroLuxin avulla.

Tuotteita sinulle

HORMONAALINEN TASAPAINO
-51%
Erikoishinta 36,99 € Normaalihinta 74,97 €
Katso tuotetta
HORMONITASAPAINO
-42%
Erikoishinta 34,99 € Normaalihinta 59,99 €
Katso tuotetta