Peterillä on hohtavampi hymy TeethToxin ansiosta!

Peter on aktiivinen nuori mies ja työskentelee parturina. Hän etsi tuotetta, jonka avulla hän voisi valkaista hampaitaan ilman aikaa vieviä ja kalliita hammaslääkärin toimenpiteitä.

Eräänä päivänä hän törmäsi sattumalta Sensilabiin netissä. Peter vakuuttui edullisesta hinnasta ja luonnollisista ainesosista ja päätti kokeilla meidän TeethTox Hampaidenvalkaisusettiämme. Lue hänen mahtava tarinansa alta!

“Näin ensimmäiset tulokset jo viikon kuluttua*!”

Peter oli hyvin innoissaan, kun hänen pakettinsa saapui: "Se tuli mukavassa minimalistisessa pakkauksessa. Sininen LED-valo kiehtoi minua kovasti."

Hän oli iloinen kuullessaan, että prosessi ei ole lainkaan aikaa vievä ja että LED-valoa tarvitsee käyttää vain 10 minuuttia päivässä.

Peteriltä ei myöskään kestänyt kauan nähdä tuloksia: "Näin ensimmäiset tulokset jo viikon kuluttua*."

Tiesitkö..?

Hampaiden värjäytyminen voi tulla sisältä tai ulkoa. Ulkopuolinen (ulkoinen) värjäytyminen (kun hampaat värjäytyvät ruoan, tiettyjen juomien tai tupakoinnin vuoksi) on yleisempää ja sitä voidaan hoitaa valkaisutuotteilla.1

5* astetta valkoisemmat hampaat

Peter seurasi tuloksiaan sarjan mukana tulleen sävyoppaan avulla. Kun hän aloitti, hänen hampaidensa sävy vastasi asteikolla 4 tai 5: "Viikon päästä olin sävy 7*, ja nyt olen sävy 10*, ehkä jopa 11*"

Peterin helmenvalkoinen hymy vaikutti myönteisesti myös hänen mielialaansa: "Tunnen itseni itsevarmemmaksi ja hymyilen useammin!"

Tiesitkö...?

Hymyilyllä on lukuisia terveyshyötyjä! Itsestäänselvyyksien - stressin vähentäminen ja endorfiinien lisääminen, jotka auttavat alentamaan verenpainetta - lisäksi viimeaikaiset tutkimukset viittaavat siihen, että hymyileminen saattaa auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmäämme. 2

“Parempi kuin kilpailijat”

Kun Peteriltä kysyttiin, suosittelisiko hän TeethToxia muille, hän vastasi innostuneena: "Tämä on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote, hinta on erinomainen ja se on parempi kuin kilpailijat! Suosittelen sitä mielelläni kavereilleni."

TeethTox Hampaidenvalkaisusetti – hohtavalle, itsevarmemmalle hymylle alta aikayksikön!

Tämä kliinisesti testattu ja kiilteelle turvallinen pakkaus sisältää LED-valon, 2 suumuottia, 3 valkaisugeeliä ja sävyoppaan, jonka avulla voit helposti seurata edistymistäsi. Se tuottaa havaittavia tuloksia vain 10 minuutin päivittäisellä käytöllä:

  • Valkaisee tehokkaasti hampaat ruoan, viinin, kahvin, teen ja tupakan aiheuttamista tahroista.
  • 3 sävyä valkoisemmat hampaat yhden hoidon jälkeen
  • Lisätyllä kalsiumilla, E-vitamiinilla ja aloe veralla.
  • Ei peroksidia, eli ei kipua tai ärsytystä.

TeethTox hampaidenvalkaisusetti super helppo käyttää – käytä sitä kotona ruoanlaiton, meikkaamisen tai television katselun aikana. Peroksidittoman koostumuksen ansiosta voit käyttää sitä turvallisesti jopa 6 päivää peräkkäin.

Tilaa rajoitettu tarjous  ja liity Peterin sekä muiden tyytyväisten TeethTox-asiakkaiden joukkoon NYT!

Jos olet ostanut TeethToxia aiemmin, ehkä on aika hankkia uusi tuote. Tilaa nyt erikoisalennuksella!

* Huomio: Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja poiketa verkkosivuilla kuvatusta.

Lähteet

1 Silver, N. (2018, June 5). Is teeth whitening safe? Healthline. Retrieved April 22, 2022, from https://www.healthline.com/health/is-teeth-whitening-safe

2 National smile week: 10 fun facts about smiling. Community Home Health Care. (2015, August 10). CommHealthCare. Retrieved April 22, 2022, from https://commhealthcare.com/national-smile-week-10-fun-facts-about-smiling/

Tuotteita sinulle