Kun ystäväni kertoi minulle omituisesta päivittäisestä rituaalistaan, en uskonut kuulemaani. Muutamaa viikkoa myöhemmin olin pudottanut painoa 10* kiloa, voittanut väsymykseni ja saanut elämäni takaisin - 45-vuotiaana.

image

Nosta kätesi ylös, jos voit samaistua:

Oli maanantai aamu, ja kiskoin itseäni ylös sängystä, ollessani väsyneempi kuin koskaan.

Katsoin itseäni peilistä enkä pitänyt näkemästäni: olin ylipainoinen 45- vuotias nainen, jolla on ikääntymisen ja väsymyksen merkkejä, turvonnut vatsa ja kuiva, kutiseva iho

"Mitä olen tehnyt näyttääkseni tältä?" mietin. 

Ärsyttävän keskivartalolihavuuden lisäksi kehoni oli jatkuvasti väsynyt ja heikko ilman mitään ymmärrettävää syytä. Kun saavuin nelikymppiseksi, tuntui kuin koko kehoni olisi vain luovuttanut.  

Kaikki ongelmani - ylipaino, väsymys, ärtyneisyys, ongelmallinen iho - ilmaantuivat samaan aikaan, aivan kuin ne olisivat kaikki juonineet minua vastaan. Sinä aamuna olin emotionaalisesti ja fyysisesti sekaisin, ja toivoin, että olisin voinut palata parikymppiseksi, jolloin kaikki näytti niin helpolta.

image

Hei, nimeni on Petra Kohler. Olen 45-vuotias, ja tässä artikkelissa haluan kertoa, miten tämä tuskallinen oivallus johti siihen, että sain karistettua yli 10* kiloa rasvaa muutamassa viikossa ilman rajuja dieettejä tai intensiivisiä treenejä.

Kun olin vuosia kokeillut lukemattomia hyödyttömiä dieettejä ja juonut kahvia toisensa jälkeen, jotta en nukahtaisi päivällä, tein odottamattoman löydön, joka sai minut tuntemaan itseni täysin erilaiseksi naiseksi.

Opin, että lähes kaikki ongelmani - väsymys ja ärtyneisyys, rasvan kertyminen keskivartaloon, kuiva iho - johtuivat yhdestä unohdetusta elimestä. Maksa vastaa yli 500 toiminnosta kehossa, kuten toksiinien poistamisesta ja rasvanpoltosta, mutta se saa harvoin ansaitsemaansa huomiota.

Kun maksa on ylikuormittunut toksiineista, se voi vaikuttaa terveyteemme monin tavoin: saatamme kokea jatkuvaa väsymystä, painon nousua erityisesti vatsan alueella, kuivaa, kutisevaa tai yleensä ongelmallista ihoa ja jopa kohonneita kolesteroli- ja triglyseridipitoisuuksia. Ystäväni ravitsemusterapeutin mukaan 25 prosentilla eurooppalaisista on ylikuormittunut maksa**, eivätkä monet edes tiedä sitä.

Onneksi löysin yksinkertaisen tavan, jonka kuka tahansa voi sisällyttää päivittäiseen rutiiniinsa tukeakseen tätä voimakasta elintä ja parantaakseen elämäänsä missä iässä tahansa. Olin hyvin skeptinen, kun kuulin tästä terveysvinkistä, koska olin jo kokeillut niin monia asioita ilman suurempaa menestystä.

Kun olin sisällyttänyt tämän tavan päivittäiseen rutiini joka päivä muutaman viikon ajan, huomasin, että energiatasoni nousi huomattavasi, ja yhtäkkiä painonpudotus oli paljon helpompaa. Menetin tämän uuden tavan ansioista yli 10* kiloa itsepäistä rasvaa, ja voin ylpeänä sanoa, että tunnen itseni nyt eloisammaksi, vahvemmaksi ja keskittyneemmäksi kuin vuosikymmeniin.

Jos se toimi niin hyvin minun kohdallani, uskon että se voi auttaa myös muita naisia, jotka ovat väsyneitä siihen, että he ovat tyytymättömiä ulkonäköönsä, uupuneita ja motivoitumattomia. Jakamani vinkki ei ehkä ole sinua varten, mutta usko pois, se on tutustumisen arvoinen.

Päivä, jolloin tajusin, että haluan elämäni takaisin. 

image

Määrittelisin itseni tavalliseksi naiseksi. Minulla on hyvä työ, ihana aviomies ja kaksi tytärtä, joita rakastan yli kaiken. Minulla on kaikki, mitä tarvitsen tunteakseni itseni onnelliseksi ja tyytyväiseksi henkilökohtaisessa elämässäni.

Silti aika ajoin sisälläni on tämä ilkeä ääni, joka sanoo minulle, että olen liian lihava, liian laiska enkä tarpeeksi hyvinvoiva. Vihaan tuota ääntä, mutta samalla tiedän, että se heijastaa jotakin, joka on ainakin osittain totta.

Kolmekymppiseksi asti olin hyvässä kunnossa: litteä vatsa, upea iho, säteilin energiaa - ilman, että minun olisi tarvinnut juurikaan ponnistella.

Mutta toisen tyttäreni Emilian syntymän jälkeen jokin muuttui. Painoni alkoi kertyä, enkä päässyt siitä eroon, vaikka kuinka yritin.

Samaan aikaan energiani oli lähes lopussa. Heräämisestä nukkumaanmenoon asti tunsin itseni uupuneeksi. Ainoa asia, joka piti minut hereillä oli ne lukemattomat kahvikupit, joita join päivittäin.

Tunsin olevani loukussa painonnousun, uniongelmien ja uupumuksen noidankehässä: kamppailu painoni kanssa sai minut tuntemaan oloni masentuneeksi, mikä johti siihen, että lohdutin itseäni ruualla, jota minun ei olisi kannattanut syödä. Tämä johti vielä suurempaan painonnousuun.

Joinakin päivinä onnistuin pysymään positiivisena keskittymällä kaikkiin niihin asioihin joita rakastin elämässäni - intohimooni luontoa ja puutarhanhoitoa kohtaan sekä kauniiseen perheeseeni.

Mutta kun heräsin maanantaiaamuna ja valmistauduin töihin, näin peilistä vain tämän: uupuneen naisen, jolla oli 10 kiloa ylimääräistä rasvaa, tylsä iho, kuivat hiukset sekä täydellinen tahdonvoiman puute...


Tuona synkkänä päivänä päätin, että olin saanut tarpeekseni. Minun oli tehtävä jotain kääntääkseni elämäni ympäri.

Miksi painonpudotus ratkaisut ovat yleensä toimimattomia: kipeä totuus laihdutusvalmisteiden takana

image

Jos yrität laihduttaa, tiedät yhtä hyvin kuin minäkin, että verkossa on tarjolla satoja niin sanottuja "ihmeratkaisuja".

He lupaavat, että voit laihtua 20 kiloa kahdessa viikossa syömällä herkullisia aterioita joka päivä ja olla käymättä kuntosalilla. 

Sanomattakin on selvää, että useimmat näistä "ratkaisuista" eivät toimi, mutta minäkin uskoin näihin tyhjiin lupauksiin. Olen kokeillut kymmeniä suosittuja ratkaisuja yrittäessäni laihtua ja parantaa terveyttäni.

Olen kokeillut keto-, vegaani-, vähähiilihydraattista, Dukanin ja Atkinsin dieettejä sekä monia muita. Aloin juosta kolme kertaa viikossa ja jättää aterioita väliin käyttämällä ajoittaista paastoa ja kaloriseurantasovellusta.

Mutta sama tarina toistui joka kerta: Tämä on se kuuluisa jojo-efekti, josta kaikki puhuvat ja jonka olet luultavasti sinäkin kokenut.

Suuri ongelma näissä ruokavalioissa ja laihdutusratkaisuissa on se, että niitä ei ole tehty kestämään pitkään. Jonkin ajan kuluttua kehosi kyllästyy rajuihin ruokarajoituksiin.

Minun tapauksessani useiden viikkojen tiukan laihduttamisen jälkeen alkoi ilmaantua vastustamattomia mielihaluja. Pahempaa: minulla oli pahoinvointia ja päänsärkyä, tunsin itseni heikoksi, enkä rehellisesti sanottuna tuntenut oloani lainkaan onnellisemmaksi, päinvastoin.

On siis mahdollista laihtua lyhyellä aikavälillä laihdutustuotteilla, joissa luvataan nopeita tuloksia tai nopeaa ruokavaliota. Valitettavasti tuloksia voi olla vaikea ylläpitää, eivätkä ne välttämättä vaikuta parhaalla mahdollisella tavalla terveyteemme ja energiatasoomme.

Mitä järkeä on laihduttaa 15 kiloa, jos olo on heikko ja mieliala matala? Siinä ei ole järkeä.

Eräänä päivänä, kun kerroin turhautumisestani ystävälleni, jonka tapasin joogassa, sain tietää jotain todella odottamatonta.

Se osoittautui "huijauskoodiksi" terveyteni parantamiseen, ja se voi hyvinkin parantaa myös sinun terveyttäsi. Jos kertomani kuulostaa oudolta, usko pois, se on erittäin tehokasta.

Huomasin, että lähes kaikki terveysongelmani liittyivät tähän unohdettuun sisäelimeen.

image

Joogaystäväni kertoi, että hänkin tunsi vielä vähän aikaa sitten olonsa jatkuvasti väsyneeksi, laiskaksi ja painonsa kanssa kamppailevaksi. Kysyin häneltä: "Miten pääsit ulos tästä noidankehästä?"

Hän sanoi:

"Kävin ravitsemusterapeutilla. Hän kertoi, että kaikki nämä ongelmat - ylipaino, väsymys, huono mieliala, kuiva iho - johtuvat usein ylikuormitetusta maksasta. Kyseessä on vähän tunnettu ongelma, josta kärsii joka neljäs eurooppalainen!**"

Kohotin kulmakarvojani kuullessani tämän.

"Tiedän, että se on outoa. Mutta kun ymmärtää, miten maksa toimii, ymmärtää miksi kaikki nämä ongelmat ilmenevät samaan aikaan. Maksa on yksi elimistömme tärkeimmistä elimistä, ja se suorittaa yli 500 toimintoa.

Kun maksa pystyy toimimaan sille tarkoitetulla tavalla, se poistaa toksiineja kehosta, edistää normaalia ruoansulatusta, säätelee aminohappoja, käsittelee glukoosia ja paljon muuta.

Mutta kun maksa ylikuormittuu epäterveellisestä elämäntavasta johtuvista toksiineista, se ei pysty puhdistamaan kehoamme kunnolla eikä käsittelemään ravintoaineita ja rasvoja. Tämä voi hidastaa aineenvaihduntaamme huomattavasti ja johtaa mahdollisesti vakavampiin terveysongelmiin. Maksa ei kipuile, joten emme välttämättä tiedä että meillä on ongelma, mutta saatamme huomata väsymystä, ylipainoa (erityisesti vatsan ympärillä), ongelmallista ihoa, kohonneita kolesteroli- ja triglyseridipitoisuuksia ja painonpudotussvaikeuksia."

En ollut koskaan ennen kuullut "ylikuormittuneesta maksasta". En ymmärtänyt, miten tällaisella elimellä voi olla niin merkittävä vaikutus jokapäiväiseen elämäämme. Halusin kuitenkin oppia lisää ja kysyin häneltä, miten hän ratkaisi ongelmansa.

"Juuri tuon kysymyksen esitin ravitsemusterapeutille. Hän kertoi minulle, että ratkaisu maksan tukemiseen ja sen varmistamiseen, että se voi toimia niin kuin sen pitäisi, on auttaa sitä puhdistumaan.

Tehokas tapa puhdistaa maksa tämä on luonnollinen ainesosa nimeltä maarianohdake. Maarianohdakeen tärkeimmän aktiivisen yhdisteen, silibiinin, on osoitettu tukevan maksan terveyttä ja puhdistavan maksaasi huuhtelemalla toksiineja pois. Mutta sen voimat eivät lopu tähän.

Maarianohdake auttaa myös uudistumaan ja suojaamaan maksaa haitoilta, sillä se edistää solujen asianmukaisen toiminnan kannalta välttämättömien proteiinien synteesiä ja vahvistaa maksan soluseinämiä toksiinien pääsyn estämiseksi.

On myös muita luonnollisia uutteita ja tiettyjä vitamiineja, jotka voivat auttaa tukemaan maksan toimintaa: artisokka, voikukka, inkivääri, ja paljon muita!"

Hän jatkoi kertoakseen, kuinka hän pystyi tukemaan maksan toimintaa kahden luonnonmukaisen tuotteen ansiosta, joita hänen ravitsemusterapeuttinsa suositteli. 

image

"Väitätkö, että kaikki ongelmani voidaan ratkaista käyttämällä lisäravinteita, jotka sisältävät näitä ainesosia?" Kysyin epäilevästi.

“No, se ei ole niin yksinkertaista” hän vastasi. 

"Voisit - mutta vähäisin tuloksin. Asia on niin, että vaikka nämä ainesosat ovat erittäin hyödyllisiä, ne eivät välttämättä imeydy kehoon helposti. Otetaan esimerkiksi maarianohdake. Sen biologinen hyötyosuus on kasvimuodossaan huono, mikä tarkoittaa, että elimistösi ei pysty käyttämään sitä paljonkaan, joten sen vaikutukset ovat tuskin havaittavissa."

"Miten voin sitten saada kaikki näiden ainesosien hyödyt?"

"Ravitsemusterapeuttini suositteli minulle näitä loistavia tuotteita: Hepafar Forte ja Hepafar Liver Cleanse Tee! Hepafar Forte on suunniteltu puhdistamaan maksaasi mahdollisimman tehokkaasti. Se sisältää vallankumouksellisesti patentoitua maarianohdakemuotoa (silybiini), joka on koteloitu fosfolipideihin. Tässä muodossa maksasi voi käyttää sitä jopa 10*x tehokkaammin - mikä tarkoittaa 10*x voimakkaampia detoksifiointivaikutuksia!

Ja tämä on vain maarianohdakkeen ja sen kehittyneen fosfolipidien ansiota. Mustapippuriuutteen ja sen 95-prosenttisen piperiinipitoisuuden myötä muiden kasviuutteiden imeytyminen lisääntyy jopa 30*%. Hepafar Liver Cleanse Tee on herkullinen yrttisekoitus voikukan kanssa. Se tukee detoksifikaatiota, tukee aineenvaihduntaa ja tehostaa rasvanpolttoa!"

"Olen käyttänyt niitä päivittäin jo 3 kuukautta, enkä ole koskaan polttanut rasvaa niin tehokkaasti tai tuntenut oloani yhtä hyväksi. Ruoansulatukseni ja ihoni ovat paljon paremmat. Lyhyesti sanottuna minusta tuntuu, että minulla on terveempi ja kiinteämpi keho. Ja kuten huomaatte, sillä on ollut melkoinen vaikutus mielialaani!"

Kun hän kertoi minulle tämän, olin utelias oppimaan lisää. Tiedän, että ystäväni kamppaili aikaisemmin kovasti, ja jos se toimi hänen kohdallaan, ehkä se voisi toimia myös minun kohdallani.

Katsoin Sensilabin, Hepafar-tuotesarjaa valmistavan valmistajan, verkkosivuja ja näin, että heillä on erinomaiset arvostelut ja miljoonia asiakkaita.

Tämä ei ole ensimmäinen kertani, kun olen testannut samankaltaisia tuotteita, mutta uteliaisuuttani päätin kokeilla. Yritys tarjoaa myös rahanpalautustakuun, joten ajattelin: pahimmassa tapauksessa, jos se ei toimi, saan rahani takaisin. 

Ystäväni kertoi minulle, että parhaiden tulosten saavuttamiseksi Hepafar-tuotteita olisi suositeltavaa käyttää kolmen kuukauden ajan. Päätin hyödyntää heidän kestotilausvaihtoehtoaan, joka tarjoaa Hepafar Forten ja Hepafar Liver Cleanse teen kestotilaustoimituksen lisäalennuksella. Sain tuotteen muutaman päivän kuluttua.

Aloin ottaa 1 kapselin Hepafar Fortea kahdesti päivässä ja join lasillisen Hepafar Liver Cleanse tee -juomaa yhden päivittäin. Täytyy sanoa, että tulokset olivat yllättäviä, ja hyvällä tavalla.

Voin rehellisesti sanoa, että sain elämäni takaisin tämän tuotteen avulla

Joten, mikä on mielipiteeni tästä tuotteesta?

Olen rehellinen: ensimmäisten päivien aikana ei tapahtunut paljon mitään. En nähnyt mitään erityisiä vaikutuksia. Mutta viikon kuluttua aloin nähdä selviä eroja.

Ensinnäkin huomasin, että minulla oli paljon enemmän energiaa kuin tavallisesti. Jopa ilman kahvia olin paljon pirteämpi kuin odotin, ja tuottavuuteni työssä parani. Toki väsyn edelleen joskus, varsinkin kun en nuku tarpeeksi.

Mutta kun olen käyttänyt näitä kahta tuotetta, sanoisin, että minulla on nyt useimmiten enemmän energiaa. Toinen asia jonka olen huomannut, on se, että ruoansulatukseni on parantunut merkittävästi

Koska aloin tuntea oloni yleisesti ottaen paremmaksi, oli myös paljon helpompi syödä terveellisiä ja tasapainoisia aterioita lähes joka päivä.

Muutamien kuukausien jälkeen painoni alkoi pudota huomaamattani, erityisesti ongelma-alueeltani - vatsalta. Terveellisempien elämäntapojen ja uudelleen löytämäni motivaation ansiosta huomasin myös, että ihoni näyttää paremmalta. 

Yhteenvetona voin sanoa, että nämä luonnolliset tuotteet ovat auttaneet minua paljon, ja tunnen rehellisesti, että olen saanut elämäni takaisin.

Älkää käsittäkö minua väärin: se ei ole mikään ihmelääke, vaan kestää jonkin aikaa ennen kuin se toimii. Mutta jos kamppailet painosi kanssa ja sinulla on energiavajetta, maksan puhdistaminen ja tukeminen Hepafar-tuotteilla voi tehdä suuren eron!

Saattaa kuulostaa hassulta, mutta joskus pieni muutos päivittäisiin rutiineihimme, kuten tämä, voi vaikuttaa valtavasti terveyteemme ja hyvinvointiimme. Näin on käynyt minulle, ja toivon, että näin käy myös sinulle. 

Parhain terveisin,

Petra

*Huom! Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja voivat poiketa artikkelissa kuvatusta. Tuotteemme eivät ole suunniteltu estämään, hoitamaan tai parantamaan mitään tautia tai sairautta.

**Source: Mitra, Souveek et al. “Epidemiology of non-alcoholic and alcoholic fatty liver diseases.” Translational gastroenterology and hepatology vol. 5 16. 5 Apr. 2020, doi:10.21037/tgh.2019.09.08

Tuotteita sinulle

TÄYDELLINEN RATKAISU
-64%
Erikoishinta 35,99 € Normaalihinta 99,99 €
Katso tuotetta
MAKSANPUHDISTUS
-58%
Erikoishinta 33,99 € Normaalihinta 79,99 €
Katso tuotetta