Litteä vatsa & terve maksa

Ravintolisä Tämä paketti auttaa muuttamaan ylikuormitetun maksan taas rasvaa polttavaksi koneeksi! Paras yhdistelmä laihdutuksen stimuloimiseksi ja itsepintaisen vatsarasvan ja turvotuksen poistamiseksi.

-65%

big (use this one)

Tehokas duo laihdutukseen ja kehon puhdistukseen!

 • Auttaa poistamaan ylimääräistä vatsarasvaa kahdessa vaiheessa
 • Uuden reseptin ansiosta WaterOut EXTREME varmistaa tehokkaamman nesteenpoiston kehosta
 • Hepafar Forte puhdistaa, suojaa ja uudistaa maksaa
 • 2-in-1-vaikutus: auttaa laihdutuksessa ja kehon puhdistuksessa
 • Nopeuttaa toksiinien ja ylimääräisen nesteen poistumista kehosta
 • Vain luonnollisia aktiivisia ainesosia
 • Anti-inflammatorinen vaikutus

*[Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja voivat poiketa verkkosivustolla kuvatusta. Tuotteemme ei ole suunniteltu estämään, hoitamaan tai parantamaan mitään sairautta.]


 

Saatavuus: Varastossa

99,96 €

34,90 €

Valitse paketti:

 

30 päivän takuu, jos et ole tyytyväinen

Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa paketin meille 30 päivän sisällä tyytyväisyystakuumme mukaisesti ja saat rahat takaisin.

Pakataan, lähetetään ja toimitetaan 4-6 työpäivän sisällä
Maksuvaihtoehdot:

WaterOut EXTREME: 2x 10 annospussia

Hepafar Forte: 2x 30 kapselia

Syitä vatsarasvaan

Kehomme altistuu erilaisille toksiineille joka päivä. Ajattele esimerkiksi prosessoituja elintarvikkeita, torjunta-aineita, lääkkeitä, joita käytät. Jopa ilma on täynnä toksiineja ja haitallisia aineita.

suojella itseään toksiineilta - maksan avulla. Maksa tunnistaa epäpuhtaudet ja poistaa ne kehostamme.

Mutta jokapäiväisessä elämässämme on täynnä erilaisiat oksiineja. Kun toksiineja kertyy liikaa, maksa ei voi enää poistaa niitä tehokkaasti kehostamme ja ylikuormittuu. Tämän seurauksena maksa voi enää suorittaa sen 500 tehtävää kunnolla ja seuraukset ilmenevät ongelmina, kuten:

 • Rasvan kertyminen vatsaan,
 • Vaikeudet laihtua,
 • Turvonneet kädet, jalat tai kasvot,
 • Energian puute ja väsymys,
 • Ruoansulatuskanavan ongelmat,
 • Univaikeudet,
 • Kohonneet kolesteroli- ja triglyseriditasot ja niin edelleen.

Terve maksa ja vähemmän vatsa rasvaa

Mutta vaikka tunnistaisit yllä mainittuja ongelmia, ei vielä ole syytä huoleen! Jos toimit tarpeeksi nopeasti, voit puhdistaa maksaasi ja auttaa sitä uudistumaan. Tervetulleena sivuvaikutuksena voit myös päästä eroon vatsa rasvasta ja muutamasta kilosta!

On tärkeää auttaa maksaa poistamaan tehokkaasti kertyneet toksiinit ja huuhtelemaan ne pois kehosta. Voit tehdä tämän on 2 vaiheessa:

1. Maksan puhdistus Hepafarilla: Hepafar Forte sisältää patentoidun maarianohdakkeen muodon (Silibiini). World Journal of Hepatology -lehdessä julkaistussa tutkimuksessa1 todettiin, että maarianohdakkeella on myös anti-inflammatorisia vaikutuksia. Jotta maksamme pystyy hyödyntämään maarianohdaketta tehokkaimmin, lisäsimme sekoitukseen myös fosfolipidejä. Nämä ainesosat yhdessä artisokkauutteen kanssa auttavat puhdistamaan, uudistamaan ja vahvistamaan maksaa.

2. Huuhtele toksiineja kehosta ja helpota maksan toimintaa WaterOut EXTREMEllä. Tämä herkullinen juoma sisältää kaktusviikunauutetta, joka poistaa nestettä kehosta tehokkaasti. Olemme rikastaneet tuotetta persiljanlehtiuutteella ja vesimelonimehulla vielä tehokkaampien tulosten saavuttamiseksi.

Tämän paketin avulla pääset eroon vatsarasvasta sekä turvotuksesta ja pudotat painoa, mutta myös vapautat maksasi työskentelemääntehokkaasti ja suojaat kehoasi toksiineilta.

 

1 Tutkimus: Silymarin in non-alcoholic fatty liver disease. Cacciapuoti et al., World Journal of Hepatology, 5 (3), 109–113, 2013. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3612568/

WaterOut EXTREME

Ainesosat: (1 annospussissa) CactiNeaTM (Kaktusviikunan hedelmäjauhe, jossa 0,05% betalaiineja ja 0,03% indicaxanthin) 2000 mg, kantaja-aine: akaasiakumi, persiljalehtiuute 500 mg, sarsaparillajuuriuute 500 mg, hibiskus-kukkauute, jossa on 10% polyfenoleja 500 mg, vesimelonihedelmämehujauhe 500 mg, Java-teen lehtiuute, jossa 2% kaliumia 500 mg, luonnollinen vadelma-aromi, vadelmapyreejauhe, happamuudensäätelijä: sitruunahappo, artisokan lehtiuutte jossa 2,5% cynariinia 350 mg, VinOgrapeTM Plus (punaisen rypäleen puristejäännöksen uute, jossa 90% polyfenoleja ja 18% OPC (sulfiittien pitoisuus> 10 mg / kg)) 50 mg, paakkuntumisenestoaine: riisitiiviste, makeutusaine: sukraloosi. Sisältää allergeeneja: sulfiitteja > 10 mg/kg. CactiNeaTM ja VinOgrapeTM ovat Nexiran tavaramerkkejä.

Käyttö: Suositeltu päivittäinen annos on 1 annospussi (7 g jauhetta). Liuota pussin sisältö voimakkaasti sekoittaen 1 litraan vettä, kunnes mahdolliset paakkuntumat ovat liuenneet. Juo aamun aikana.

Varoitus: Jos olet erityisherkkä tai allerginen jollekin tuotteen ainesosista tai käytät lääkitystä, keskustele lääkärisi kanssa ennen käyttöä. Tuotetta ei suositella raskaana oleville tai imettäville. Sisältää allergeeneja: sulfiitteja

Tärkeätä: Ravintolisä. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota tai terveellistä elämäntyyliä, jotka ovat tärkeitä..

Säilytys: Säilytä lasten ulottumattomissa! Säilytys pimeässä ja kuivassa paikassa alle 25°C lämpötilassa..


Hepafar Forte

Ainesosat (2 kapselissa): HEPAforte complexTM [artisokanlehtiuute 700 mg, jossa on 2,5% kynariinia (kynariini 17,5 mg), silybiini-fosfatidyylikoliinikompleksi, jossa on 29 - 37% silybiiniä (sisältää soijalesitiiniä ) 160 mg (silybiini 46, 4 - 59,2 mg), D-alfa-tokoferyylihapposukkinaatti (E-vitamiini 48 mg - 400% RDI *), mustapippuri-hedelmäuute, jossa on 95% piperiiniä 10 mg (piperiini 9,5 mg)], täyteaine: akaasiakumi, vapautusaine: Riisitiiviste, kapseli: hydroksipropyylimetyyliselluloosa. *RDI = ravinteiden viitearvo.

Käyttö: Suositeltu päivittäinen annos on 1 kapseli aamulla ja 1 kapseli illalla lasillisen vettä kanssa ruoan jälkeen.

Varoitus: Jos olet erityisherkkä tai allerginen jollekin tuotteen ainesosista tai käytät lääkitystä, keskustele lääkärisi kanssa ennen käyttöä. Tuotetta ei suositella raskaana oleville tai imettäville. Sisältää allergeeneja: soijalesitiini.

Tärkeätä: Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota tai terveellistä elämäntyyliä, jotka ovat tärkeitä.

Säilytys: Säilytä lasten ulottumattomissa! Säilytys pimeässä ja kuivassa paikassa alle 25°C lämpötilassa

*RDI = ravintoaineiden vertailuarvo

Nettopaino: 2 x 22,6 g

WaterOut EXTREME: 2x 10 annopussia

Hepafar Forte: 2x 30 kapselia

Litteä vatsa & terve maksa