Kuormittunut maksa, kuinka puhdistaa sitä luonnollisesti?

Kun ajatellaan terveyttä, maksa ei ole yleensä ensimmäinen elin, joka tulee mieleen. Itseasiassa täysin päinvastoin, unohdamme maksan, minkä vuoksi myös rasvoittuneen maksan merkkejä ei usein huomata. Mutta onko tehokasta sekä luonnollista tapaa pitää maksasi huippumuodossa? Hyvä kun kysyit.

Mutta ennen kuin menemme syvemmälle kysymykseen kuinka, katsotaan, että miksi.

image

Miksi on niin tärkeää hoitaa maksaasi?

Maksa on suurin sisäelin ja yhtä tärkeä kuin sydämesi. Se suorittaa yli 500 elintärkeää elintoimintoa , mikä tarkoittaa, että emme voi selviytyä ilman sitä. Maksu toimii vain toissijaisesti aivojen tehtäväluettelon kanssa. Se toimii jalostuslaitoksena, varastona, jakelukeskuksena ja akkuna.

Tärkeänä aineenvaihdunnan elimenä se on myös tärkein rasvaa polttava elin, puhumattakaan ensisijaisesta puhdistusjärjestelmästäsi, koska se hajottaa rasvaa ja huuhtelee toksiineja. Ja nämä olivat vain se suurimpia tehtäviä. Päästäksemme asiaan ...

Vain terve maksa voi todella toimittaa näitä asioita

Jokapäiväinen stressi, epätasapainoinen ruokavalio, alkoholi, tupakointi, unen tai liikunnan puute ja pelkkä nykymaailmassa eläminen rasittaa maksaasi. Ja jos maksa on ylikuormittunut, se ei voi tehdä tehtäviänsä kunnolla.

Tämän seurauksena sen on mahdotonta hajottaa rasvoja tehokkaasti ja poistaa toksiineja. Ja jos siihen muodostuu liikaa rasvaa ja rasvaliukoisia toksiineja, saatat joutua kärsimään rasvoittuneesta maksasta.

Aika laittaa jarrut pohjaan!

Mutta on oltava joitain varoitusmerkkejä, eikö niin? Kyllä. Ongelmana on, että ne ovat niin yleisiä, etteivät ne usein aiheuta kysymyksiä.

Ihmiset, joilla on ylirasitettu maksa, kokevat usein:

 • väsymystä ja ärtyneisyyttä
 • keskittymiskyky- ja muistiongelmia
 • painonnousua, erityisesti vatsan alueella
 • kuiva, kutiava tai yleisestiongelmallinen iho
 • turvotus ja huono ruoansulatus
 • kohonnut kolesteroli ja triglyseriditasot
 • vaikeuksia pudottaa painoa

Onneksi on olemassa monia luonnollisia aineita, jotka auttavat lievittämään taakkaa

Terveellisempien elämäntapojen lisäksi voit auttaa maksaasi ulos yrtteillä ja erilaisilla kasveja, jotka ovat osoittautuneet tukemaan puhdistusta. Katsotaanpa joitain tehokkaimmista.

Maarianohdake

Tehostettuna silybinilla, joka on pääasiallinen aktiivinen yhdiste maarianohdakkeen uutteessa silymarinissa. Maarianohdakkeen on osoitettu tukevan maksan terveyttä ja puhdistaa maksasi huuhtelemalla pois myrkkyjä. Mutta sen voimat eivät lopu tähän.

Maarianohdake ei vain suojaa maksaa, se myös auttaa uudistamaan sitä ja suojaamaan vaurioilta, koska se edistää proteiinien synteesiä, jotta solut toimisivat kunnolla. Maarianohdake auttaa vahvistamaan maksasolujen seinämiä estäen toksiinien pääsyn soluun.

Artisokka

Terapeuttisten vaikutustensa ansiosta tätä Välimeren kasvia on käytetty tukemaan maksan terveyttä vuosisatojen ajan. Artisokkauutteen on osoitettu auttavan maksaa puhdistumaan, uudistamaan ja suojaamaan itseään vapaiden radikaalien vahingollisilta vaikutuksilta. Bonuksena? Tehokkaan antioksidanttisen vaikutuksensa ansiosta se voi jopa auttaa vahvistamaan kehosi luonnollista puolustusta.

E-vitamiini

E-vitamiini E on yksi voimakkaimmistaradikaaleja neutraloivista antioksidanteista. Se suojaa kehoa vapaiden radikaalien vahingollisilta vaikutuksilta. Sillä on eirtyinen rooli maksan solujen suojelemisessa vahingolta.

Akaasiakuitu

Kuitu on tärkeätä myös maksan terveydelle. Liukoinen akaasiakuitu sitoo toksiineja ja kolesterolia, jotka poistuvat maksasta detosin aikana, ja auttaa huuhtelemaan toksiineja ulos kehosta, jotta ne eivät päädy takaisin suodatitimeen eli maksaan.

Sikuri

Sikuri sisältää runsaasti luonnollisia antioksidantteja. Sikuri suojaa kehoasi vapailta radikaaleilta. Se vähentää merkittävästi oksidatiivista stressiä, auttaa estämään soluvaurioita (mukaan lukien maksansolut) ja parantamaan maksan terveyttä. Puhumattakaan siitä, että se auttaa myös ruoansulatuksessa ja painonpudotuksessa.

Rosmariini

Tämä tuoksuva ikivihreä mauste on yksi vanhimmista tunnetuista rohdoskasveista, joita käytetään useisiin erilaisiin terapeuttisiin tarkoituksiin. Tutkimukset vahvistavat, että se auttaa ylläpitämään maksan terveyttä, vähentäen joidenkin kemiallisten aineiden toksisuutta. Voimakkaiden antioksidanttisten ominaisuuksiensa ansiosta se tehostaa myös immuunivastetta.

Joten, voitko vain heittää nämä ainesosat smoothieen, ja asia sillä selvä?

Voisit varmasti - mutta tulokset eivät olisi huomattavia. Asia on niin, että vaikka nämä ainesosat ovat erittäin hyödyllisiä, ne eivät välttämättä imeydy kehoon helposti. Otetaan esimerkiksi maarianohdake. Kasvimuodossaan maarianohdakkeella on matala hyötyosuus, mikä tarkoittaa, että kehosi ei voi käyttää paljon siitä hyväkseen, joten sen vaikutukset ovat tuskin havaittavissa.

Tässä lisäravinteet astuvat kuvaan. Suurimmassa osassa lisäravinteita käytetään maarianohdaketta uutteen muodossa, koska se sisältää paljon suuremman määrän aktiivisia aineosia, mikä parantaa huomattavasti sen vaikutusta maksan terveyteen. Mutta tarkoittaako tämä siis, että sinun täytyy ostaa 6 erilaista lisäravinnetta saadaksesi kaikki yllä olevat ainesosat uutteena?

Tämä on paras osa: voit nyt saada kahden tuotteen yhdistelmän pakettina, joka sisältää kaikki nämä ainesosat - vielä paremmalla hyötyosuudella ja vahvempana kuin muilla vastaavilla lisäravinteilla! 10x vahvempi*, tarkalleen sanottuna!

Hepafar 30 päivän paketti 10x vahvemmalla vaikutuksella*!

Hepafar 30 päivän paketti on suunniteltu puhdistamaan maksaasi mahdollisimman tehokkaasti. Se sisältää vallankumouksellisen patentoidun muodon maarianohdaketta (silybin), joka on koteloitu fosfolipideihin. Tässä muodossa maksasi voi käyttää sitä hyödykseen jopa 10x tehokkaammin* - mikä tarkoittaa 10x voimakkaampaa puhdistusvaikutusta *!

Ja tämä on vain maarianohdakkeen ja sen edistyneen fosfolipidien muidon ansiota. Lisäämällä mustapippuriuutetta, jossa on 95-prosenttia piperiiniä muiden kasviuutteiden imeytyminen kasvaa jopa 30 prosentilla *!

Mutta yhdistelmä tekee muutakin kuin vain puhdistaa maksaasi. Kun Hepafar Forte puhdistaa maksaasi toksiineista, Hepafar Fibers kiinnittyy toksiineihin ja poistaa ne kehostasi suoliston kautta! Ja se on ratkaiseva askel toksiinien estämisessä palaamasta maksaasi.

Detox maksalle ja keholle - ja vapauta itsesi

Hepafar 30 päivän paketti ja sen synergistinen yhdistelmä luonnollisia ainesosia, auttavat:

 • puhdistamaan maksaasi 10x voimakkaammalla vaikutuksella*
 • uudistamaan ja vahvistamaan maksaasi
 • poistamaan toksiineja kehostasi
 • tuomaan maksimaalisen hyödyn 2 vallankumouksellisella reseptillä

*Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja voivat poiketa verkkosivustolla kuvatusta. Tuotteemme ei ole suunniteltu estämään, hoitamaan tai parantamaan mitään sairautta.

Tuotteita sinulle

MAKSAN DETOX
-23%
Erikoishinta 19,99 € Normaalihinta 25,99 € As low as 17,99 €
Katso tuotetta
TÄYDELLINEN RATKAISU
-64%
Erikoishinta 35,99 € Normaalihinta 99,99 €
Katso tuotetta