Lenka pudotti 20* kg vuodessa!

Muutama kuukausi sitten saimme arvostelun ihanalta Sensilab-asiakkaaltamme, joka halusi jakaa hämmästyttävän menestystarinan kanssamme ja kaikkien niiden kanssa, jotka saattavat lukea blogiamme! Kysyimme häneltä muutaman kysymyksen saadaksemme lisätietoja hänestä ja hänen muutostarinastaan.

Alla on Evan tekemä haastattelu.

image

Eva Sensilabilta: Kerro hieman itsestäsi! 

"Nimeni on Lenka, ja olen kotoisin Tšekin tasavallasta. Olen tällä hetkellä äitiyslomalla, ja vapaa-ajallani rakastan viettää aikaa lasteni kanssa!"

Eva Sensilabilta: Lenka! Kiitos, että jaoit tarinasi kanssamme. Voitko kertoa meille, miksi päätit kokeilla Sensilabin tuotteita?

Lenka: "Lihoin paljon raskauksien jälkeen. Minulla oli ennen urheilullisempi ja muodokkaampi vartalo. Mutta sitten synnytyksen jälkeen kilot jäivät, ja halusin sen muuttuvan. Olin todella turvonnut ympäri kroppaa.

"Kun törmäsin Sensilabiin verkossa, päätin kokeilla sitä ja toivoin, että se voisi auttaa minua. Tuotteiden luetellut ainesosat vaikuttivat laadukkailta ja luonnollista alkuperää olevilta, ja kaiken kaikkiaan arvostelut olivat erittäin lupaavia!"

Eva Sensilabilta: Mitä tuotteita kokeilit? Ja kuinka kauan kokeilit kyseisiä tuotteita?

Lenka: "Löysin Fat Out! ThermoBurn yli vuosi sitten, ja olen käyttänyt sitä säännöllisesti siitä lähtien."

Eva Sensilabilta: Millainen oli ensivaikutelmasi tuotteesta, kun aloitit sen käytön?

Lenka: "Ollakseni täysin rehellinen, en huomannut muutoksia aivan alussa. Kuukauden verran tuotetta käytettyäni, ystäväni huomauttivat, että jokin minussa oli muuttunut!"

"Pian sen jälkeen tajusin, että olin todellakin hoikentumassa: vaatteeni eivät enää istuneet, vaan sain kiskoa housuja takaisin ylös jatkuvasti. Olin iloisesti yllättynyt!"

image

Eva Sensilabilta: "Hienoa kuulla! Nyt, vuoden FatOut! Thermoburn käytön jälkeen, voisitko kertoa meille hieman lisää kaikista muutoksista, joita olet kokenut ensimmäisten alkuvaikutusten jälkeen?"

Lenka: "Selvin tulos, jonka saavutin vuoden sisällä tuotteen aloittamisesta, oli painonpudotus. Menetin 20*kg! Minun piti vaihtaa koko vaatekaappini, vaatteeni putosivat päältäni eivätkä sopineet enää ollenkaan."

"Mutta painonpudotuksen lisäksi oli myös muita positiivisia vaikutuksia. Kaiken kaikkiaan voin ehdottomasti sanoa, että voin tällä hetkellä todella hyvin. Minulla ei ole terveysongelmia, ja jopa mielialani on kohentunut! Jalkani eivät ole enää turvoksissa, mikä auttaa minua liikkumaan paremmin ja aktiivisemmin."

Haluamme sanoa Lenkalle valtavan kiitoksen siitä, että hän on jakanut uskomattoman tarinansa kanssamme! Olemme aina niin iloisia kuullessamme upeiden asiakkaidemme menestystarinoita! Se todella piristää päiväämme, koska päätehtävämme on aina ollut auttaa ihmisiä muuttamaan elämäänsä parempaan suuntaan: auttaa heitä tuntemaan olonsa paremmaksi kehossaan ja mielessään.

FatOut!ThermoBurn on ehdoton tuote rasvanpoltton ja aineenvaihdunnan tehostamiseen! Hanki tämä hämmästyttävä rajoitetun ajan löytötarjous jo tänään!

* Huom: Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöiden välillä ja poiketa verkkosivuilla kuvatuista vaikutuksista. Tuotteitamme ei ole tarkoitettu ehkäisemään, hoitamaan tai parantamaan mitään sairauksia tai vakavia sairauksia. Tasapainoisen ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen ylläpitäminen on tärkeää.