Harri: "Pudotin 7 kiloa*. Motivaationi on korkeimmalla ikinä ja olen onnellisempi kuin koskaan."

Harri työskentelee koulunkäynninohjaajana peruskoulussa. Kun hänen painonsa nousi, hänen itseluottamuksensa laski ja hän tunsi tarvitsevansa muutosta. Hepafar -tuotteet auttoivat sen toteuttamisessa!


Kuinka hän onnistui siinä? Jatka lukemista...

image

Harrin paino nousi ja hän alkoi tuntea epäterveellisen elämäntyylinsä vaikutukset. Hän huomasi, että hänen täytyi ryhtyä toimiin: “Kehoni vaikutti mielialaani ja energiatasoihini sekä itsetuntoni pieneni. Minun täytyi tehdä täysi kehon uudelleenkäynnistys!”

Sensilab oli vastaus

Harri oli kokeillut Sensilabin tuotteita aikaisemmin ja hän tiesi, että voisi luottaa niihin. Tällä kertaa, hän päätti kokeilla Hepafar Täydellistä Detoxia – kokonaisvaltaista koko kehon puhdistusohjelmaamme.

“Hepafar Fibers ja Hepafar Forte auttoivat minua tavoitteissani.”

Hepafar -tuotteiden käytön jälkeen hän huomasi muutoksia elämänsä kaikilla osa -alueilla. "MInulla oli motivaatiota muuttaa elämäntapojani, lopetin alkoholin käytön lähes kokonaan, syön nyt terveellisemmin ja liikun enemmän."


Hän onnistui jopa laihduttamaan ja mieliala muuttui täysin: ”Paino alkaa vihdoin laskea ja minusta tuntuu kevyemmältä. Olen laihtunut jo 7 kg!* Motivaationi on kaikkien aikojen huipussaan ja olen onnellisempi kuin koskaan. ” 

*[Tulokset voivat vaihdella yksilöittäin. ]

Tuloksia sisältä ulos 

Muutos oli jopa havaittavissa hänen verikoetuloksissaan: "Minulle tehtiin verikokeita vuodenvaihteessa ja kaikki arvoni ovat parantuneet sen jälkeen."

Kokeile Hepafar Täydellistä Detoxia itse!

Sekä Hepafar Forte ja Hepafar Fibers on suunniteltu luonnolliseen maksanpuhdistukseen.

Hepafar Forte kapselit sisältävät patentoitua maarianohdakeuutetta, joka tekee niistä 10x kertaa vahvemmat kuin muut samanlaiset tuotteet. Nämä kapselit auttavat  puhdistamaan, uudistamaan ja suojaamaan maksaasi. Parhaisiin tuloksiin suosittelemme yhdistämään Hepafar Forte-kapselit Hepafar Fibers-juomaan.

Tämä maksanpuhdistusjuoma liukoisella akaasiakuidulla auttaa poistamaan toksiineja kehosta kokonaisvaltaisella maksanpuhdistuksella. Se sitoo toksiinit, jotka maksa on poistanut itsestään detoksin aikana ja poistaa ne kehosta.


Nyt saat nämä kaksi mahtavaa tuotetta yhdessä Hepafar Täydellinen Detox-paketissa uskomattomalla alennuksella:

*[Tulokset voivat vaihdella yksilöittäin. ]

Tuotteita sinulle

TÄYDELLINEN RATKAISU
-73%
Erikoishinta 61,99 € Normaalihinta 227,99 €
Katso tuotetta
TÄYDELLINEN RATKAISU
-64%
Erikoishinta 35,99 € Normaalihinta 99,99 €
Katso tuotetta
MAKSAN TERVEYS
-70%
Erikoishinta 64,99 € Normaalihinta 214,99 €
Katso tuotetta

Saatat olla kiinnostunut