Kun ystäväni kertoi minulle omituisesta aamurituaalistaan, luulin, että hän oli tullut hulluksi. Muutamaa viikkoa myöhemmin olin laihtunut 10 kg, voittanut väsymykseni ja saanut elämäni takaisin - 45-vuotiaana.

image

Useimmat meistä ovat todennäköisesti kokeneet jotain tällaista:

Oli maanantaiaamu, nousin sängystä uupuneempana kuin koskaan.

Katsoin itseäni peilistä, enkä pitänyt siitä, mitä näin. Ylipainoinen 45-vuotias nainen, jonka ikä ja väsymys ovat hauraita hiuksia ja rasvamakkaroita vatsassa, vyötäröllä ja reisissä.

"Mitä minä olen tehnyt näyttääkseni tältä?!" ajattelin.

Paitsi että olin näkyvästi ylipainoinen, olin myös uupunut ilman syytä. Minulla oli sumuiset aivot koko ajan. Motivaatio nollassa. Jopa pienet asiat, kuten kaupassa käyminen, tuntuivat kamppailulta.

Sinä aamuna tunsin niin henkistä sekä fyysistä myllerrystä, että toivoin palaavani parikympin ikääb, kun asiat olivat vielä yksinkertaisia.

image

Hei, nimeni on Petra Kohler, olen 45 ja tässä artikkelissa haluan selittää, kuinka tuskallinen oivallus sai minut laihtumaan yli 10 kiloa muutamassa viikossa noudattamatta rajua dieettiä tai treenaamatta intensiivisesti.

Yritin vuosia mielettömiä dieettejä laihduttaakseni ja parantaakseni terveyttäni. Mutta sitten tein oudon löydön, joka muutti minut täysin eri naiseksi.

Huomasin, että melkein kaikki terveysongelmani - aivosumu, painonnousu, jatkuva väsymys - johtuivat pienestä elimestä.

Tämä pieni elin - yllättäen - vastaa ylimääräisen rasvan polttamisesta ja energiatason pitämisestä korkealla koko päivän.

Kun tämä elin "hidastetaan", myös aineenvaihduntamme hidastuu, painomme nousee nopeammin ja energiatasomme laskee nopeasti. On osoitettu, että yli 20% naisista kärsii tästä ongelmasta ja 60% heistä ei ole edes tietoisia siitä!

Onneksi olen löytänyt yksinkertaisen tavan stimuloida tätä pientä elintä. Tällä tavalla aineenvaihdunta voidaan käynnistää uudelleen missä iässä tahansa.

Tietysti olin hyvin skeptinen, kun kuulin ensimmäistä kertaa tästä terveysvinkistä, koska olinhan yrittänyt niin monia asioita tuloksetta.

Mutta kun olin käyttänyt sitä päivittäin muutaman viikon ajan, huomasin energiani lisääntyneen merkittävästi ja laihduin yli 20 kiloa.

Voin ylpeydellä ja helpotuksella kertoa, että olen nykyään elävämpi, vahvempi ja keskittyneempi kuin viime vuosikymmeninä.

Koska se on toiminut minulle niin hyvin, uskon, että se voi auttaa myös muita naisia, jotka tuntevat olonsa jatkuvasti ylipainoisiksi, uupuneiksi ja motivoimattomiksi.

Tapa, josta kerron sinulle, ei ehkä ole sinua varten, mutta luota minuun, se on ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

Päivä, jolloin tajusin, että minun TARVITSEE saada elämäni takaisin raiteilleen

image

Kuvailisin itseäni tavalliseksi naiseksi. Minulla on hyvä työpaikka, upea aviomies ja kaksi tytärtä, joita rakastan yli kaiken. Minulta ei puutu onneeni mitään.

Mutta silloin tällöin kuulen tämän sisäisen äänen kertovan minulle, että olen liian lihava, liian laiska enkä tarpeeksi terve. En pidä siitä äänestä, mutta samalla tiedän, että se kertoo totuuden.

Kolmekymppiseen asti olin aina huippukunnossa: litteä vatsa, upea iho, täynnä energiaa - ja ilman suurta vaivaa.

Se muuttui toisen tyttäreni Emilian syntymän jälkeen. Yhtäkkiä jenkkakahvat kerääntyivät ympäri kehoani.

Energiani oli poissa. Heräämisestä nukkumaanmenoon tunsin oloni täysin uupuneeksi. Ainoa asia, joka piti minut hereillä, olivat lukemattomat kahvikupit, joita nielin joka päivä kuin janoon kuoleva.

Tunsin olevani loukussa painonnousun, hitauden ja väsymyksen kierteessä.

Kun heräsin maanantaiaamuna mennäkseni töihin, näin peilistä vain tämän: lihava, uupunut nainen, 20 kiloa ylipainoinen, tylsä ​​iho ja hiukset sekä täydellinen tahdonvoiman puute.

Sinä päivänä päätin, että olen saanut tarpeekseni. Minun piti tehdä jotain muuttaakseni elämäni.

Miksi useimmat painonpudotusmenetelmät ovat hyödyttömiä: katkera totuus -dieettimerkit piiloutuvat

image

Internet on täynnä "taikapillereitä" painon pudottamiseen.

Nämä tuotteet lupaavat, että voimme laihtua 25 kiloa kahdessa viikossa syömällä herkullisia aterioita joka päivä ilman, että tarvitsee käydä kuntosalilla.

Tarpeetonta sanoa, että useimmat näistä eivät toimi. Olen yksi näiden räikeiden valheiden uhreista. Polttaakseni rasvaa ja parantaakseni terveyttäni olen kokeillut kymmeniä näitä mainostettuja tapoja.

Olen kokeillut ketogeenistä ruokavaliota, vähähiilihydraattista, ei hiilihydraattia, Dukania, Atkinsia ja monia muita. Aloin jättää aterioita väliin ja käyttää ajoittaista paastoa vähentääkseni kalorien saantiani. Join pirtelöitä ja tuopeittain vihreää teetä.

Mutta joka kerta lopputulos oli sama: laihduin muutaman kilon kahdessa tai kolmessa viikossa, mutta sain ne takaisin seuraavien viikkojen aikana. Kuuluisa jojo-laihdutus, jonka luultavasti kaikki ovat jo kokeneet.

Näiden lukemattomien painonpudotusmenetelmien suuri ongelma on, että niitä ei ole suunniteltu kestämään pitkää aikaa.

Jonkin ajan kuluttua keho kyllästyy rajuihin ruokavaliorajoituksiin ja vastaa himoin, joita on mahdoton vastustaa.

Muutaman viikon tiukan dieetin jälkeen tunsin jatkuvaa halua syödä rasvaista ruokaa kuin villi. Vielä pahempaa, olin pahoinvoiva, väsynyt, minulla oli päänsärkyä ja olo täysin kurja.

Kyllä, jotkut tuotteet voivat auttaa pudottamaan muutaman kilon. Mutta se ei tarkoita, että olet hoikka, terve ja onnellinen.

Mitä hyötyä on pudottaa 30 kiloa, jos olet heikko ja masentunut? Siinä ei ole mitään järkeä.

Eräänä päivänä kerroin joogassa tapaamalleni ystävälleni, kuinka turhautunut olin ja opin jotain todella outoa.

Jotain, joka osoittautui tempuksi parantaa terveyttäni. Se, mitä aion kertoa sinulle nyt, kuulostaa aluksi oudolta - siltä minustakin tuntui.

Huomasin, että melkein kaikki terveysongelmani liittyivät kehossani olevaan pieneen elimeen

image

Joogaystäväni selitti minulle, että ei niin kauan sitten hänkin oli jatkuvasti väsynyt ja uupunut ja tunsi olevansa ylipainoinen. Kysyin häneltä: "Kuinka pääsit pois tästä noidankehästä?"

Hän vastasi:

”Kävin naisten terveyteen erikoistuneen terapeutin luona. Hän selitti minulle, että kaikilla näillä ongelmilla - liikalihavuus, väsymys, masennus, loppuunpalaminen - on usein yhteinen syy. Ja vaikka se on niin yleinen ongelma, se on edelleen hyvin tuntematon. Noin joka viides nainen sairastuu, mutta yli puolet näistä naisista ei ole edes tietoisia siitä. Asiantuntijat kutsuvat sitä "hitaaksi kilpirauhaseksi".

Kun hän sanoi sen, kohotin kulmakarvojani.

"Tiedän, että se kuulostaa oudolta, mutta kun ymmärrät, kuinka kilpirauhanen toimii, ymmärrät, miksi kaikki nämä ongelmat esiintyvät samanaikaisesti...

Kilpirauhanen on pieni endokriininen rauhanen kurkussa, joka vastaa aineenvaihdunnan säätelystä.

Kun kilpirauhanen toimii hyvin, se tuottaa ja varastoi tärkeitä hormoneja, jotka auttavat meitä polttamaan kaloreita, ylläpitämään hyvää energiatasoa ja ylläpitämään tehokkaasti toimivaa aineenvaihduntaa.

Mutta jos kilpirauhanen toimii vain hitaasti, aineenvaihdunta hidastuu, elimistö polttaa kaloreita huonosti, aivojen toiminta kärsii ja väsymys on koko ajan. Jos sinulla on vaikeuksia laihduttaa, jos olet jatkuvasti väsynyt ja tunnet usein olevansa aivosumussa, sinulla saattaa olla hidas toimiva kilpirauhanen", hän selitti.

En ollut koskaan kuullut "hitaaasta kilpirauhasesta". Mutta tietysti olin utelias ja kysyin häneltä, kuinka hän voisi ratkaista ongelmansa.

"Terapeutti auttoi minua siinä. Hän selitti minulle, että avain vahvaan kilpirauhaseen on saada kehosi kahdella välttämättömällä komponentilla: jodilla ja L-tyrosiinilla.

Nämä kaksi ainesosaa toimivat kuin rakennuspalikoina terveelle kilpirauhaselle. Jos niitä on elimistössä riittävästi, kilpirauhanen tuottaa tärkeitä hormoneja, jotka nopeuttavat aineenvaihduntaa.

Mutta kun kilpirauhasesi ei saa tarpeeksi jodia ja L-tyrosiinia, se toimii vähemmän tehokkaasti ja koko kehosi hidastuu. Seuraus? Painonnousu, väsymys, uupumus, välinpitämättömyys ja niin edelleen."

Hän selitti, kuinka hän voisi kiihdyttää aineenvaihduntaani terapeuttinsa suosittelemalla erityisellä kaavalla

image

"Sanotko, että näiden kahden aineen ottaminen voi ratkaista ongelmani?" kysyin skeptisesti.

"No, se ei ole niin yksinkertaista..." hän sanoi.

”Ensinnäkin on tärkeää, että nämä kaksi ainesosaa tulevat luonnollisista lähteistä, kuten kasveista. Toiseksi tutkimukset ovat osoittaneet, että on hyödyllistä ottaa ainesosaa nimeltä guggul, joka auttaa kilpirauhasta imemään luonnollista jodia."

"Ja mistä saat nämä ainekset?"

"Terapeuttini suositteli luonnollista lisäravinnetta nimeltä ThyroLux , joka on erityisesti suunniteltu vahvistamaan kilpirauhasta. Se on saksalainen ravintolisä ja sisältää kolmea ainesosaa - jodia, L-tyrosiinia ja guggul-hartsia - optimaalisissa määrin kilpirauhasen toiminnan vahvistamiseksi ja aineenvaihdunnan nopeuttamiseksi luonnollisesti.

Olen käyttänyt sitä joka aamu 3 kuukauden ajan, enkä ole koskaan polttanut rasvaa näin nopeasti. Minulla on enemmän energiaa ja hiukseni tuntuvat tuuheammilta. Kaiken kaikkiaan minusta tuntuu, että minulla on terveempi ja kiinteämpi kroppa. Ja se vaikuttaa myös mielialaani!” hän lisäsi silmänräpäyksessä.

Täytyy myöntää, että olin utelias. Tiedän, että ystävälläni on ollut vaikeuksia saada kuntoa aiemmin. Joten mikä toimi hänelle, saattaa toimia myös minulle.

Katselin ThyroLux-kaavan luoneen Sensilabin verkkosivustoa ja löysin upeita arvosteluja ja satoja tyytyväisiä asiakkaita.

Se ei todellakaan ollut ensimmäinen kerta, kun testasin tällaista tuotetta, mutta päätin kuitenkin kokeilla sitä, vain uteliaisuudesta.

Koska tuotteella oli 100% tyytyväisyystakuu, ajattelin, että pahimmassa tapauksessa jos ei toimi, saan rahani takaisin.

Ystäväni oli selittänyt minulle, että hyvän tuloksen saavuttamiseksi olisi suositeltavaa ottaa ThyroLuxia kolmen kuukauden ajan. Joten tein tilauksen, jossa saan pakkauksen ThyroLuxia 50 % alennuksella joka kuukausi. Sain tuotteen muutaman päivän kuluttua.

Aloin heti käyttää tuotetta joka aamu aamiaisen jälkeen ja joka ilta päivällisen jälkeen. Tulokset yllättivät minut hyvällä tavalla.

Voin vakuuttaa, että tämän kaavan ansiosta olen löytänyt elämäni uudelleenn

Joten, mitä pidät tuotteesta? 

image

Haluan olla rehellinen: ensimmäisten päivien aikana ei tapahtunut paljon. En huomannut mitään erityistä vaikutusta. Mutta viikon kuluttua aloin huomata todellisen eron.

Ensinnäkin huomasin, että minulla oli paljon enemmän energiaa kuin tavallisesti. Olin ilman kahviakin huomattavasti tavallista vähemmän väsynyt ja tuottavuudeni työssä parani huomattavasti. Tietysti väsyn silloin tällöin, varsinkin kun en nuku paljon.

Mutta näiden kapseleiden ottamisen jälkeen sanoisin, että minulla oli hyvä energiataso suurimman osan ajasta. Toiseksi huomasin, että äkillinen roskaruoanhimoni on melkein kadonnut.

Vähentynyt nälkä auttoi minua valtavasti syömään paljon terveellisempiä ja tasapainoisempia aterioita ja jättämään vähemmälle epäterveelliset asiat.

Muutaman kuukauden kuluttua olin laihtunut melkein huomaamattani terveellisemmän elämäntavan ja uuden motivaation ansiosta. Olen myös huomannut, että ihoni näyttää paremmalta ja hiukseni ovat terveemmät kuin ennen.

Yhteenvetona voin sanoa, että tämä luonnontuote on auttanut minua paljon, koska sen jälkeen, kun olen käyttänyt sitä joka aamu ja ilta, monet terveyteni ovat parantuneet.

En sano, että se on ihmelääke, koska se kestää jonkin aikaa. Mutta jos olet ylipainoinen, väsynyt ja uupunut, ei ole haittaa kokeilla ThyroLuxia. Se voi antaa aineenvaihdunnallesi todellista vauhtia.

Voi kuulostaa typerältä, mutta joskus tällainen pieni tapa voi vaikuttaa valtavasti hyvinvointiimme ja elämäämme.

Näin oli ainakin minulla ja toivottavasti myös muilla.

Lämpimin terveisin,

Petra

Tuotteita sinulle

HORMONAALINEN TASAPAINO
-51%
Erikoishinta 36,99 € Normaalihinta 74,97 €
Katso tuotetta