Pavlina: “Olen pudottanut paljon painoa ja minusta tuntuu paremmalta – olen yhden koon pienempi!”

Pavlina on 53-vuotias ja istuu työkseen tiskin takana. Nuorempana hän oli tyytyväinen vartaloonsa. "Olin aiemmin laiha, mutta vanhetessani lihoin 1 kg vuodessa 20 vuoden ajan." Hän huomasi, että hänellä oli hidas kilpirauhanen.

Laiska kilpirauhanen – näkymätön syyllinen painonkertymisen takana

 Kun kilpirauhasesi on hidas, painosi alkaa pikkuhiljaa nousta ja energiatasosi laskee. Ja mikä pahinta, ruokahalusi kasvaa.


Pavlinan paino nousi 20 kg 20 vuoden aikana. "Minulla oli paljon enemmän itseluottamusta, oloni oli paljon parempi, olin notkea, mielialani oli parempi." Mutta ajan myötä tämä muuttui. "Tunsin oloni laiskaksi, väsyneeksi, turvonneeksi, ruoansulatukseni hidastui", hän sanoo. Pavlina pudotti onnistuneesti ylipainon, jonka kanssa hän oli kamppaillut. Hänestä tuntuu paremmalta omassa kehossaan ja sai luottamuksensa takaisin. Haluatko tietää, miten hän teki sen? Jatka lukemista.

image

“Löysin Glandline ThyroLuxin ja olin innoissani!”

Etsiessään ratkaisua ongelmiinsa hän löysi Glandlinen internetistä. ”Etsin luonnollisia tuotteita kilpirauhasen tasapainottamiseksi. Löysin Glandline ThyroLuxinja olin innoissani! Olin vaikuttunut sen ainesosista. Se on hormoniton ja auttaa kilpirauhasen hitauden kanssa. Täydellinen tuote!”


Oletko valmis muuttamaan elämäsi kuten Pavlina teki?

Anna Glandline ThyroLuxille mahdollisuus ja et koskaan tule katumaan!

Glandline ThyroLux 4-in-1 vaikutuksella tasapainottaa kilpirauhashormoneja, auttaa laihtumaan, parantaa keskittymistä ja vahvistaa hiuksia sekä ihoa. Voit odottaa energiasi lisääntyvän; ThyroLux nopeuttaa myös ruoansulatusta ja tehostaa aineenvaihduntaa.

“Olen pudottanut painoa ja hiukseni ovat paksummat!”

"Aloin havaita muutoksia ensimmäisen kuukauden jälkeen", Pavlina kertoo. ”Mielialani on parantunut, koska olen laihtunut ja hiukseni ovat paksummat. Pääsin eroon ylimääräisestä nesteestä, enkä ole enää turvonnut tai pöhöttynyt. Minulla ei ole enää kaksoisleukaa! "

Kun kilpirauhanen on hidas, jokainen kehon prosessi hidastuu. Tämä sisältää ruoansulatuksen ja rasvanpolton, mikä tarkoittaa, että kerrytät todennäköisesti painoa. Glandline ThyroLux auttaa sinua hoitamaan kaikki tärkeimmät ongelmat, joita saatat kohdata hitaan kilpirauhasen vuoksi.

“Olen yhden koon pienempi!”

Hän on nyt käyttänyt Glandline ThyroLuxia 3 kuukautta. "Minulla ei ole enää turvonneita kasvoja, vartaloa tai jalkoja, ruoansulatukseni on myös parantunut." Hän on myös omaksunut terveellisemmät elämäntavat. ”Olen parantanut ruokavaliota - enemmän hedelmiä ja vihanneksia. Aloin viemään koirani kävelyille - minulla on enemmän energiaa ja liikun enemmän. Olen laihtunut ja tunnen oloni paremmaksi - olen yhtä kokoa pienempi! Minulla ei ole enää himoa makeisiin ja kaikki huonot tapani ovat kadonneet. Olen onnellinen!"

Sano hyvästit jatkuvalle väsymykselle, aivosumulle ja painonnousulle! Aloita paras version elämästäsi ThyroLuxin kanssa!

*Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja voivat poiketa verkkosivustolla kuvatusta. Tuotteitamme ei ole tarkoitettu estämään, hoitamaan tai parantamaan mitään sairautta tai vakavaa sairautta. Tasapainoisen ruokavalion ja terveiden elämäntapojen ylläpitäminen on tärkeää.