On aika sanoa hyvästit (esi)vaihdevuosien oireille

Tutkijat ovat tehneet vallankumouksellisen löydön: vihdoin on olemassa vastaus hormonitasapainon häiriöihin (peri)vaihdevuosien aikana! 

85*% naisista kokee tai tulee kokemaan (esi)vaihdevuosioireita elämänsä aikana. Esivaihdevuosien (siirtymävaihe ennen vaihdevuosia) ja vaihdevuosien aikana naiset kokevat merkittävää hormonitasapainon, erityisesti estrogeenitasojen, epätasapainoa, mikä voi johtaa erilaisiin, joskus yleistä hyvinvointia heikentäviin oireisiin. 

Yleisimpiä oireita ovat kuumat aallot, yöhikoilu, uniongelmat, mielialan vaihtelut, lisääntynyt ruokahalu, painonnousu (erityisesti keskivartalon alueella), emättimen kuivuus ja libidon menetys. Järkyttävää on, että nämä oireet voivat ilmetä jo 30-vuotiaana! 

Viime vuosina naisten terveyden asiantuntijat ovat omistaneet aikansa sellaisten ainesosien etsimiseen, jotka voisivat tarjota tukea tässä elämän siirtymävaiheessa, ja he ovat löytäneet lupaavan ainesosan: humalauutteen

Christina on kamppaillut (esi)vaihdevuosioireiden kanssa vuosia.

Esivaihdevuodet eli vaihdevuosia edeltävä siirtymävaihe voi kestää jopa 10 vuotta. Sillä voi olla kauaskantoisia seurauksia, jotka vaikuttavat uneen, itseluottamukseen ja kykyyn elää elämää täysillä

Christina päätti ottaa asiat omiin käsiinsä ja kokeilla M-Pausea, ensiluokkaista lisäravintoa vaihdevuosien tukemiseen. 

"Törmäsin hiljattain verkossa mainokseen tästä tuotteesta, ja tiesin heti että se kuulosti täydelliseltä minulle. Se sisältää ainesosia, joidenka olen kuullut auttavan naisia vaihdevuosien aikana: humalauutetta ja puna-apilaa."

“Se tekee ihmeitä!” 

"Olen käyttänyt M-Pausea säännöllisesti lähes 2* kuukautta, ja se on todella vaikuttanut olooni merkittävästi. Minulla on vähemmän kuumia aaltoja ja yöhikoilua, ja siksi voin nyt myös nukkua paremmin. Olen jopa pudottanut painoajonkin verran!" 

M-Pause sisältää ainutlaatuista patentoitua humalauutteen muotoa, Lifenol®-muotoa. Tutkimukset osoittavat, että se voi auttaa vähentämään kuumia aaltoja ja yöhikoilua ja lievittää huomattavasti muita (esi)vaihdevuosien hankalia puolia, kuten ärtyneisyyttä, uniongelmia, päänsärkyä, painonnousua, mielialan vaihtelua, keskittymisvaikeuksia ja alhaisia energiatasoja. 

Humalauutteen lisäksi koostumusta on täydennetty muilla luonnollisilla ainesosilla, kuten puna-apilalla, joka auttaa myös lievittämään vaihdevuosioireita, ja sikurin juurella, joka tukee ruoansulatusta ja painonpudotusta. Kaavaa vahvistetaan lisäämällä mustapippuria, joka tukee muiden ainesosien imeytymistä ja hyödyntämistä. 

Kuinka tämä tuote toimii?

Runsaasti fytoestrogeeneja (kasvipohjaisia estrogeenin kaltaisia aineita) sisältävien humala- ja puna-apilauutteiden avulla M-Pause tasapainottaa estrogeenitasoja ja tarjoaa helpotusta, jota (esi)vaihdevuosi-ikäiset naiset kipeästi tarvitsevat. Tutkimukset** osoittavat, että pelkästään humalauute Lifenol® voi vähentää kuumia aaltoja 4*-kertaisesti ja yöhikoilua 2*-kertaisesti! Mutta odota, on vielä muutakin!

Se voi myös vähentää merkittävästi naisten päivittäin kokemia ahdistavia oireita kuten ärtyneisyyttä, uniongelmia, päänsärkyä, painonnousua, mielialan vaihtelua, keskittymisvaikeuksia ja matalaa energiatasoa. Itse asiassa sen erittäin voimakas vaikutus auttoi käyttäjiä saavuttamaan 2*x vähemmän esivaihdevuosi- ja vaihdevuosioireita jo 6* viikon jälkeen!

Satunnaistettu, kaksoissokkoutettu ja lumekontrolloitu tutkimus** vahvisti, että naiset kokivat 4*x vähemmän kuumia aaltoja jo 6* viikon lisäravinteen käytön jälkeen! 

Lyhyesti sanottuna tämä tarkoittaa, että tämä vallankumouksellinen, luonnolliseen aineeseen perustuva tuote voi auttaa esivaihdevuosien oireisiin, kuten:

 • kuumiin aaltoihin ja yöhikoiluun;
 • uniongelmiin;
 • mielialanvaihteluihin;
 • lisääntyneeseen ruokahaluun ja painonnousuun
 • libidon heikkenemiseen

Sarah löysi vihdoin ratkaisun kuumia aaltoja vastaan!

Sarah alkoi kärsiä vakavammista vaihdevuosioireista nelikymppisenä. Hän noudatti kaikkia tavanomaisia suosituksia; söi terveellisesti ja harrasti liikuntaa, mutta mikään ei auttanut. 

"En voisi olla onnellisempi!"  

"Tämä tuote oli ainoa asia, joka auttoi. Kuumat aallot olivat pahin osa - ja nyt ne ovat lähes poissa. En voisi olla onnellisempi."

Nopea helpotus (esi)vaihdevuosiin

On tärkeää muistaa, että (esi)vaihdevuosiin liittyvät ongelmat voivat vaihdella huomattavasti yksilöiden välillä, eikä yhden päivän ratkaisua ole olemassa. Jotkut saattavat huomata vaikutuksia jo muutamassa päivässä, toiset saattavat tarvita hieman pidempään. Suosittelemme tämän tuotteen käyttöä vähintään kolmen kuukauden ajan, mutta sitä on täysin turvallista käyttää tarvittaessa pidempäänkin

"Huomasin nopean parannuksen."  

Sarah suosittelee tätä tuotetta mielellään kaikille tapaamilleen ihmisille. Hän arvostaa myös sikurijuuren lisäystä, joka tukee ruoansulatusta ja painonpudotusta. 

"Huomasin nopean helpotuksen. Otan yhden kapselin joka päivä, ja ero on näkyvä. Olen iloinen voidessani kertoa, että pitkän epämukavuusjakson jälkeen kuumat aallot ja yöhikoilu ovat lähes kadonneet." 

Tämä lisäravinne on täydellinen valinta

Nicola on käyttänyt tätä tuotetta nyt muutaman kuukauden ajan, ja hän on vain yksi monista tyytyväisistä asiakkaista.

"[Se] tekee ihmeitä."

"Olen iloinen voidessani kertoa, että tämä tuote tekee ihmeitä. Huomasin, että ongelmani olivat paljon helpommin hallittavissa jo muutaman päivän jälkeen, ja tilanne on vain parantunut. Olen käyttänyt sitä nyt pari kuukautta, ja voin rehellisesti sanoa, että jokainen ikäiseni nainen tarvitsee tätä tuotetta!"

Helen oli skeptinen - mutta ei kauaa!

Helen kamppaili kuumien aaltojen ja yöhikoilun kanssa siinä määrin, että se häiritsi hänen öitään. Vaikka hän yleensä suhtautuu hieman epäilevästi lisäravinteisiin, hän päätti jättää skeptisyytensä syrjään ja kokeilla tätä tuotetta. Kävi ilmi, että se oli juuri sitä, mitä hän tarvitsi. 

"Olin aina hikinen, ja se vaikutti itsetuntooni. Onneksi ystäväni, joka kävi läpi vaihdevuodet suunnilleen samaan aikaan, suositteli M-Pausea!"

"Ei kestänyt kauaa, että olin vakuuttunut."

"Parin viikon kuluttua elämästäni tuli siedettävämpää, joten minun vakuuttamiseni tuotteen hyödyistä ei kestänyt kauan. Nyt kun olen käyttänyt sitä muutaman kuukauden ajan, kaikki vaihdevuosien negatiiviset puolet ovat hävinneet, ja tunnen vihdoin voivani taas nauttia elämästäni täysillä." 

Helen ei voisi olla kiitollisempi ystävälleen, joka suositteli tuotetta, ja nyt hän suosittelee sitä mielellään muillekin samoja oireita kokeville naisille.

Miljoonat naiset kamppailevat tämän siirtymävaiheen aikana... Mutta näin ei tarvitse olla!

Nykyaikainen elämäntapa ei helpota naisten tilannetta: stressi, ylipaino, liika kofeiini - kaikki nämä voivat pahentaa vaihdevuosien oireita. On myös muita tekijöitä, joita emme ehkä heti ota huomioon, kuten tupakointi, alkoholi ja jopa mausteinen ruoka!

Stressin vähentäminen ja terveellisten elämäntapojen noudattaminen voivat auttaa. Valitse vaatteisiin ja vuodevaatteisiin luonnonmateriaaleja, kuten puuvillaa tai pellavaa.  

Ja muista, että kun mikään muu ei auta, myydyimmät M-Pause-kapselimme ovat tukenasi!

Eri ainesosat työskentelevät yhdessä yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi

Uskomattoman patentoidun humalauutteen lisäksi kaava sisältää muita tehokkaita ainesosia.

Puna-apilan lisääminen vahvistaa kuukautisoireita lievittäviä vaikutuksia ja tekee vaihdevuosista rauhallisemmat ja mukavammat. Sikurin juuri auttaa ruoansulatusta ja edistää painonpudotusta. Mustapippuri tukee muiden ainesosien imeytymistä ja hyväksikäyttöä lisäten niiden tehoa.

Näin se voi olla avuksi:

 • Lievittää vaihdevuosioireita
 • Parantaa unen laatua
 • Vähentää kuumia aaltoja, yöhikoulua ja muita vaihdevuosien oireita
 • Tukee painonpudotusta

Saat LAHJAN jokaisen ostoksen yhteydessä: ILMAISEN e-kirjan, jossa on parhaat terveysvinkit, ravitsemusneuvoja ja herkullisia reseptejä!

Liity Gemman ja muiden tyytyväisten asiakkaiden joukkoon!

Kun Gemma oli käyttänyt M-Pausea kaksi kuukautta, hän otti meihin yhteyttä ja kertoi tarinansa.

"Minulla oli todella vaikeuksia vaihdevuosien aikana loputtoman hikoilun ja kuumien aaltojen takia. Minulla oli myös paljon ruoansulatusongelmia; kaiken kaikkiaan tunsin oloni jatkuvasti todella epämukavaksi."

"Hinta-laatusuhdetta on vaikea uskoa!"

Hän lisää: "Lääkäriltä sain kaikki tavanomaiset vinkit, mutta en saanut mitään helpotusta. Halusin jotain luonnollista, ja päätin etsiä ratkaisun itse. Onneksi törmäsin M-Pauseen!" 

"Muutaman kuukauden jälkeen voin sanoa olevani uskomattoman vaikuttunut. Hinta-laatusuhdetta on vaikea uskoa! Ruoansulatukseni on parantunut, ja koen huomattavasti vähemmän kuumia aaltoja. Voin sanoa vain seuraavaa: WOW!"

Vicky löysi vihdoin ratkaisun

Monien muiden naisten tavoin Vicky koki kaikki vaihdevuosien tyypilliset oireet. Hänen mukaansa pahimpia olivat kuumat aallot: "En lähtenyt minnekään ilman vaihtovaatteita. En voinut koskaan rentoutua, ja itseluottamukseni kärsi."

Hän huomasi parannuksia nopeasti

"Törmäsin netissä M-Pause-mainokseen ja ajattelin, ettei minulla ole mitään menetettävää. Ajattelin kokeilla jotain, jossa on luonnollisia uutteita, ennen kuin turvaudun lääkärini suosittelemiin hormonihoitoihin. En täysin uskonut, että se auttaisi minua, täytyy myöntää." 

Parin viikon M-Pause-käytön jälkeen Vicky myöntää iloisesti olleensa väärässä: "Se on auttanut parantamaan elämääni valtavasti. Se on todella tehokas ja edullinen!"

Taistele (esi)vaihdevuosia vastaan

M-Pause tarjoaa tukea, jota jokainen nainen tarvitsee taistellakseen esivaihdevuosia vastaan! Erittäin tehokkaalla humalauutteella ja muilla luonnollisilla ainesosilla! 

Sen lisäksi, että tyytyväiset asiakkaamme vahvistavat tämän tuotteen tehokkuuden, sen positiivisia vaikutuksia tukevat myös kliiniset tutkimukset!

Pelkkä humalauute Lifenol® voi vähentää kuumia aaltoja 4*-kertaisesti ja yöhikoilua 2*-kertaisesti!  

Se voi myös vähentää merkittävästi naisten päivittäin kokemia ahdistavia oireita, kuten ärtyneisyyttä, uniongelmia, päänsärkyä, painonnousua, mielialan vaihtelua, keskittymisvaikeuksia ja matalaa energiatasoa. Sen supervahva vaikutus auttoi käyttäjiä saavuttamaan 2*x vähemmän esivaihdevuosien ja vaihdevuosien oireita jo 6* viikon jälkeen

Puna-apila

Puna-apilaa on käytetty perinteisessä lääketieteessä vuosisatojen ajan! Tieteelliset havainnot tukevat väitteitä, joiden mukaan se voi auttaa lievittämään vaihdevuosien oireita, kuten kuumia aaltoja, liiallista hikoilua, levottomuutta ja ärtyneisyyttä.  

Puna-apilan avulla tämä koostumus sisältää kaiken tarvittavan mukavampiin ja rauhallisempiin vaihdevuosiin

Merkittäviä vaikutuksia!

Tuhannet tyytyväiset asiakkaat ovat jo kokeilleet M-Pausea ja voivat kertoa huomattavista hyödyistä! Asiakkaidemme palaute osoittaa, että se auttaa vaihdevuosioireissa, kuten:

 • kuumiin aaltoihin;
 • yöhikoiluihin;
 • uniongelminn;
 • painonpudotukseen; ja
 • ruoansulatus ongelmiin. 

Siitä on nopeasti tulossa naisten terveyteen tarkoitettujen tuotteiden myyntimenestys - ja hyvästä syystä!

*Huom.: Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöiden välillä ja poiketa verkkosivuilla kuvatuista vaikutuksista. Tuotteitamme ei ole tarkoitettu sairauksien tai vakavien sairauksien ehkäisyyn, hoitoon tai parantamiseen. Tasapainoisen ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen ylläpitäminen on tärkeää.

**Lähteet:

Heyerick, A., Vervarcke, S., Depypere, H., Bracke, M. and Keukeleire, D., 2006. A first prospective, randomised, double-blind, placebo-controlled study on the use of a standardised hop extract to alleviate menopausal discomforts. Maturitas, [online] 54(2), pp.164-175.

Tuotteita sinulle