Kollageenin alkuperä ja tärkeys

Olemme useimmat kuulleet kollageenista aiemmin. Mutta emme välttämättä tiedä mitä kollageeni on ja miten se toimii.

image

Mitä kollageeni on?

Kollageenia löytyy sidoskudoksesta, kuten ihosta, luista, jänteistä ja verisuonista. Se on tärkeä osa ihoa, hiuksia ja kynsiä, joka antaa niille kiinteyttä ja kimmoisuutta.

C-vitamiini on välttämätöntä kollageenin muodostumiselle ja suojaa ihoa vapailta radikaaleilta.

Voitko saada kollageenia ruokavaliostasi?

Kanan- ja porsaankoivet ja muut matalassa lämpötilassa pitkään keitetyt “oudot” ruoat muuttuvat liivatteeksi. Esivanhempamme söivät eläimen kaikki osat, mikä tarkoittaa, että heidän ruokavalionsa oli täynnä liivatetta. Ruoansulatuskanavassa liivate muuttuu aminohapoiksi, joita kehomme käyttää sitten kollageenin tuottamiseen.

Miksi käyttää ravintolisää?

Koska emme saa tarpeeksi liivatettta ruokavaliostamme, kollageenilisän ottaminen voi olla siunaus ihosi ulkonäölle - kollageeni saa ihosi näyttämään nuorekkaammalta ja hehkuvammalta.

Yksi markkinoiden parhaista kollageenituotteista, UNDO Collagen Drink sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän hydrolysoitua merikollageenia, jossa on korkea imeytymisnopeus, sekä hyaluronihappoa ja C-vitamiinia.

Säännöllinen UNDO Collagen drink:in juominen stimuloi kehon luonnollista kollageenin muodostumista. Tämän seurauksena iho on joustavampi, kiinteämpi, kosteutetumpi. Tämän lisäksi ryppyjen näkyvyys vähenee.