UNDO kasvovoide - optimaalinen hoito ikääntymistä vastaan

50 ml | 30 päivän annos

Contents: 1x UNDO kasvovoide - optimaalinen hoito ikääntymistä vastaan 50 mls/30 päivää

-50%

*Huomio: Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja ne voivat poiketa verkkosivustolla kuvatusta.

ILMAISIA LAHJOJA!

Saa parhaat vinkit terveyteen ja ravintoon kera herkullisten reseptien, kaikki kätevästi yhdessä e-kirjassa!

*Huomio: Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja ne voivat poiketa verkkosivustolla kuvatusta.

UNDO kasvovoide - optimaalinen hoito ikääntymistä vastaan

50 ml | 30 päivän annos

UNDOn kasvovoide auttaa estämään kollageenin vähenemistä, edistää uusien kollageenikuitujen muodostumista ja parantaa kollageeniverkoston rakennetta. Tämä ikääntymistä estävä voide toimii sisältä ulospäin ja voi johtaa uskomattomaan ryppyjen vähenemiseen.

 • Ainutlaatuinen koostumus
 • Vähentää ikääntymisen merkkejä näkyvästi
 • Vähentää ryppyjen näkyvyyttä jopa 25*%
 • Parantaa ihon suojaa jopa 30*%
 • Lisää kollageenin tuotantoa jopa 12*%
 • Parantaa ihon kimmoisuutta jopa 10*% ja ihon kiinteyttä jopa 17*%
 • Parantaa ihon kosteutta jopa 40*% ja ihon uusiutumista jopa 25*%
 • 44*% parempi antioksidanttinen vaikutus iholle
 • Puhtaan & raikkaan näköinen iho joka päivä
 • Näkyviä tuloksia 4* viikossa
 • Sopii kaikille ihotyypeille
 • Yli 15 vuoden kokemus ravintolisien kehittämisestä ja valmistuksesta

Sensilabilla on yli 3,5 miljoonaa tyytyväistä asiakasta ympäri maailmaa!

Contents: 1x UNDO kasvovoide - optimaalinen hoito ikääntymistä vastaan 50 mls/30 päivää

Annos 30 päivää

-50% lisäalennus
Erikoishinta 19,99 € Normaalihinta 39,99 €

Valitse toivomasi määrä

Säästä 50%
1x 19,99 € per kappale
Säästä 53%
Osta 2 18,99 € per kappale
Säästä 55%
Osta 3 17,99 € per kappale

Valitse paketti:

Valitse kertaostos tai tee kestotilaus

Vinkki: Säästä ylimääräinen 17% -kestotilauksella

Kertaostos
(30 päivän annos)
Tee kestotilaus tähän tuotteeseen ja saa se joka kuukausi ylimääräisellä 17% alennuksella, alkaen toisesta kestotilauksen toimituksesta.
(30 päivän annos joka kuukausi 16,59 €)
59% Lisäalennus + Ilmainen toimitus ensimmäisen toistuvan tilauksen yhteydessä

Halvin vaihtoehto

 
Loading...
Varastossa
SKU
900000
4.9 47

ILMAISIA LAHJOJA!

Saa parhaat vinkit terveyteen ja ravintoon kera herkullisten reseptien, kaikki kätevästi yhdessä e-kirjassa!

UNDO Kasvovoide on maailman ensimmäinen todistetulla lääkinnällisellä vaikutuksella 

Ainutlaatuinen yhdistelmä, jonka tehon ovat todentaneet tunnetut dermatologit. UNDO Kasvovoide toimii sisältä päin ja voi johtaa uskomattomaan ryppyjen vähenemiseen.

TULOKSET JOTKA TULET HUOMAAMAAN

UNDO complex™ kehitettiin alunperin auttamaan sydän- ja verisuoni-ongelmissa. Kliiniset tutkimukset osoittivat, että sillä on vaikutusta myös ihon syvempien kerrosten kollageenikuituihin. UNDOn tärkeimmät aineosat kykenevät tunkeutumaan suoraan ikääntyvän ihon lähteeseen.

UNDO-voide toimii suojaamalla ja uudistamalla ihoa. Säännöllinen käyttö estää kollageenin vähentymisen, edistää uusien kollageenikuitujen muodostumista ja parantaa kollageeniverkon rakennetta. 4 viikon säännöllinen käyttö antoi seuraavat tulokset

 • 25% vähennys ryppyjen näkyvyydessä

 • 30% parempi ihon suoja

 • 12% kasvu kollageenin tuotannossa

 • 10% joustavampi iho

 • 17% kimmoisampi iho

 • 40% parempi ihon kosteus

 • 25% parempi ihon uudistuminen

 • 44% parempi antioksidanttinen vaikutus

image

Esittelyssä ikääntymisen merkkejä ehkäisevä ihmemme: Vallankumouksellinen UNDO Skincare Anti-Age Cream -kasvovoiteemme!

Oletko valmis kääntämään kelloa taaksepäin ja avaamaan ajattoman kauneuden salaisuuden? Sano hyvästit ikäville rypyille, veltostuneelle ja väsyneelle iholle, sillä meillä on täydellinen ratkaisu juuri sinua varten.

image

Kuvittele, että heräät joka aamu säteilevään ja nuorekkaaseen ihoon, joka kuvastaa sitä elinvoimaista ja itsevarmaa ihmistä, joka todella olet. Uraauurtava anti-age-voiteemme on täällä tekemässä tästä unelmasta totta.

Anti-age-voiteemme, joka hyödyntää edistyksellisentieteellisen tutkimuksen ja huipputeknologian voimaa, on huippuluokan ihonhoitoasiantuntijoidenvuosien tutkimustyön tulos. Olemme huolellisesti kuratoineet tehokkaan sekoituksen ikääntymistä ehkäiseviä ainesosia, jotka mullistavat ihosi ja vievät vuosia ulkonäöstäsi.

Vallankumouksellisen koostumuksemme avulla voit jättää hyvästit juonteille ja epätasaisuuksille. Katso hämmästyneenä, kun voiteemme siloittaa ja kiinteyttää ihoasi ja antaa sinulle kohotetun ilmeen, joka uhmaa painovoimaa. Koe ilo, kun ihosi saa takaisin nuorekkaan kimmoisuutensa ja täyteläisyytensä, aivan kuin ajan viisarit olisi käännetty taaksepäin.

Mutta siinä ei ole vielä kaikki!

Anti-age-voiteemme on muutakin kuin pintatason kauneutta. Se tunkeutuu syvälle ihosi kerroksiin, stimuloi kollageenin tuotantoa ja edistää solujen uusiutumista. Tämä tarkoittaa pitkäkestoisia tuloksia, jotka ylittävät pelkät väliaikaiset parannukset. Tervehdi säteilevää, kimmoisaa ihoa, joka kestää ajan ja arjen tuomat testit.

Nauti silkkisen pehmeän voiteemme ylellisestä tuntumasta, kun se sulaa ihollesi ja jättää sille ravitsevan, kosteutetun ja vastustamattoman samettisen tunteen. Tehokkaita antioksidantteja, vitamiineja ja kasviuutteita sisältävä koostumuksemme ei ainoastaan torju ikääntymistä, vaan myös suojaa ihoa ympäristön rasittavilta tekijöiltä ja takaa säteilevän hehkun, joka kestää koko päivän.

Liity lukemattomiin käyttäjiin, jotka ovat jo kokeneet anti-age-voiteemme muuntavan voiman. Todista uudistunut itseluottamus, joka tulee elvytetyn ja ikääntymättömän ulkonäön myötä. Ansaitset näyttää ja tuntea itsesi elinvoimaiseksi, ja voiteemme on täällä tekemässä siitä totta.

image

Ikääntymisen vastaisen lääketieteen asiantuntijan arvio:

Hei, nimeni on tohtori Rosmy Barrios. Olen ikääntymisen vastaisen lääketieteen asiantuntija ja regeneratiivisen estetiikan asiantuntija.

image

Anti-aging-lääketieteen- sekä regeneratiivisen estetiikan asiantuntijana olen omistanut urani kansainvälisen VIP-asiakaskunnan terveys- ja kauneustarpeiden hoitamiselle. Tutkimuksissamme olemme sitoutuneet käyttämään huipputeknologiaa ja pysymään ajan tasalla esteettisen lääketieteen uusimmista edistysaskelista.

Anti-aging-ratkaisujen joukossa tämä poikkeuksellinen UNDO Anti-age Cream erottuu edukseen. Suosittelen UNDO Anti-age Cream -voidetta vilpittömästi sen poikkeuksellisen ainesosien yhdistelmän ansiosta, mikä tekee siitä ihanteellisen lisäyksen päivittäisiin kauneusrutiineisiin.

Älä anna ajan määrätä, miltä näytät ja tunnet. Ota vastaan anti-age-voiteemme taika ja vapauta todellinen kauneuspotentiaalisi. Valmistaudu kohtaamaan maailma uudella säteilyllä ja vankkumattomalla itseluottamuksella.

Puhdas & raikas iho joka päivä

Ainutlaatuinen yhdistelmä, jonka tehon ovat todentaneet tunnetut dermatologit

Tehokas ryppyjä vastaan

Toimii sisältä päin ja voi johtaa uskomattomaan ryppyjen vähenemiseen

image

Angiotensiini II:n liiallinen määrä voi johtaa epätasapainoon, joka vaikuttaa kollageenin kykyyn uudistua. Tästä seuraa näkyviä ikääntymisen merkkejä: ryppyjä ja ihon joustavuuden ja kiillon menettämistä.

Undo complexilla™ voi vaikuttaa ikääntymisprosessiin:

 • Se pitää peptidihormonin angiotensiini II:n ja vähentää ikääntymisen merkkejä

 • Sillä on antioksidanttinen vaikutus, joka suojaa luonnollista kollageeniverkkoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta.

Resepti johon voit luottaa

Kliiniset tutkimukset ovat havainneet seuraavat UNDO complexin™ vaikutukset:

image

HIDASTAA IHON IKÄÄNTYMISPROSESSIA

image

PARANTAA KOLLAGEENIN TUOTANTOA JA UUDISTUMISTA

image

PARANTUNUT IHON KOSTEUS JA VÄHEMMÄN RYPPYJÄ

image

KAIKILLE IHOTYYPEILLE

image

Siloittaa ihoa ja antaa kosteutta 

Kaikki yhdessä tuotteessa:

image

24-tuntinen vaikutus – et tarvitse muita kasvovoiteita!

Sopii kaikille ihotyypeille

Dermatologisesti testattu, ei aiheuta allergisia reaktioita

Estää ryppyjä ja pitää ihon kosteutettuna

Tupla ikääntymisen vastainen vaikutus- vähentää angiotensiini II vaikutusta ja parantaa  vapaiden radikaalien vastustusta.

Kuinka iho ikääntyy?

Kollageenikuidut ja elastiini ovat kollageeniverkon tärkeimmät komponentit ihokudoksessa. Vakaa ihon rakenne on välttämätön terveelle, kiinteälle, säteilevälle ja nuorekkaalle iholle.

Kun kollageenikuitujen hajoaminen on nopeampaa kuin niiden uudistuminen, iholla alkaa näkyä ikääntymisen merkkejä.

Tutkijat kehittivät Undo complexin™ , koska he havaitsivat, että hormoni angiotensiini II on tärkein syy kollageenin hajoamiseen. Angiotensiini II auttaa aktivoimaan entsyymejä, nimeltään metalloproteinaasi, jotka voivat leikata kollageenia melkein kuin saksilla - nopeuttaen ihon vanhenemista.

Ulkoiset tekijät voivat myös olla syynä entsyymien laukaisemiseen, jotka aiheuttavat kollageenin hajoamisen: tupakointi, UV-säteily, pikaruoka, liiallinen sokeri, saastunut ilma, haitalliset kemikaalit tekstiileissä ja kosmetiikassa ...

image

KÄYTTÖ

Levitä 2 kertaa päivässä.

2 kertaa päivässä

AINESOSAT

Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Glucose, Tocopheryl Acetate, Alcohol Denat., Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, (S)-3-methyl-2-[N-({4-[2-(2H-1,2,3,4-tetrazol-5-yl) phenyl]phenyl}methyl)pentanamido] butanoic acid, Dicaprylyl Ether, Triethanolamine, Stearic Acid, Sodium Ascorbyl Phosphate, Dimethicone, Propylheptyl Caprylate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Phenoxyethanol, Ethyhexylglycerin, Retinyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopherol, Parfum, Disodium EDTA.

KÄYTTÖ

Levitä aamuin ja illoin puhdistetulle iholle: kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Vältä voiteen joutumista silmiin.

VAROITUS

Vain ulkoiseen käyttöön.Ei sovi henkilöille, jotka ovat allergisia yhdelle tai useammalle tuotteen aineosalle Säilytä lasten ulottumattomissa. UNDO voiteen käyttöä ei suositella raskaanaoleville/mahdollisesti raskaanaoleville ja imettäville.

PAKKAUS (1 yksikkö)

50 ml