Kuinka Martina onnistui pudottamaan painoa ja sai enemmän energiaa

Martina 32-vuotias suunnittelija, joka kävi läpi vaikean elämänvaiheen. Hän alkoi käyttää ehkäisyä, kerrytti painoa ja hänellä oli paljon stressiä. Tälloin hänen kilpirauhasongelmansa alkoivat.

Martina

Laiska kilpirauhanen voi vaikeuttaa elämääsi!

Laiska kilpirauhanen ei vapauta tarpeeksi kilpirauhashormoneja, aiheuttaen aineenvaihduntasi hidastuvan – mikä johtaa kalorien kertymiseen ja painonnousuun. Saatat myös huomata olevasi alla päin, sinulla on energianpuutetta sekä kylmät kädet ja jalat.

“Olin aina väsynyt”

Martinan ongelmat olivat erittäin tyypillisiä. “Olin aina väsynyt! Kärsin mielialanvaihteluista, keskittymisen vaikeudesta ja minulta puuttui motivaatio aivan täysin. Huomasin myös olevani turvoksissa.”


Tällöin hän löysi Glandline ThyroLuxin Facebookissa ja päätti kokeilla sitä. Hän toivoi helpotusta jalkojensa ja koko kehonsa turvotukseen.

 

“Minulla on enemmän energiaa, mielialani on tasapainoinen!”

Hän alkoi käyttämään ThyroLuxia ja huomasi muutoksia viikon sisällä. “Minulla on enemmän energiaa, mielialani on tasapainoinen. Vatsani ei ole turvonnut ja olen jopa pudottanut vähän painoa!”*

Pidä kilpirauhasesi kunnossa ThyroLuxilla!

ThyroLux antaa hormonittoman tuen tehokkaalla 4-in-1 vaikutuksella: se tasapainottaa kilpirauhashormoneja, edistää painonpudotusta, parantaa keskittymistä sekä vahvistaa ihoa & hiuksia. Se kiihdyttää aineenvaihduntaasi ja nostaa energiatasojasi. Se myös tehostaa ruoansulatustasi ja kehonpuhdistusta!*

“ThyroLux on todella auttanut minua ja haluan jatkaa sen käyttöä!”

ThyroLuxin pohjana on luonnolliset ainesosat, jotain mitä Martina todella arvostaa. Hän tuntee nyt olonsa tosi hyväksi.  “Muutos tapahtui viikossa ja se on ollut jatkuvaa siitä lähtien! ThyroLux on todella auttanut minua ja haluan jatkaa sen käyttöä!”

 

*Huomio: Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja ne voivat poiketa verkkosivustolla kuvatusta.

Tuotteita sinulle

Saatat olla kiinnostunut