Mikillä on uusi vartalo!

Viime vuosi on tuonut paljon uutta Mikille, joka on muusikko. Hän on promotoinut uutta albumiaan ja kaikista sitoumuksista, kiireistä ja ponnisteluista huolimatta hän ei ole koskaan tuntenut oloaan näin hyväksi. Mikään erityisen radikaalia hän ei ole kuitenkaan tehnyt tämän hyvän olon eteen, koska Miki löysi yksinkertaisen ratkaisun ja näkee jo muutoksen.

image

Miki on muusikko, joka työskentelee kokopäiväisesti musiikkialalla, mikä yleensä ei ole synonyymi terveelliselle elämäntyylille. Kuten hän sanoo, 50 ikävuoden jälkeen hänelle tuli todella tärkeäksi pystyä huolehtimaan itsestään ja terveydestään. Valitettavasti tämä on paljon vaikeampaa saavuttaa, kun olet koko ajan reissussa, harjoittelet, kuvaat ja esiintyt.

"Tasapainoinen ruokavalio, säännöllinen liikunta ja hyvä unirytmi on vaikeata saada mahtumaan normaaliin aikatauluun, puhumattakaan jos rytmi on täysin "hajonnut". Minun on myönnettävä, että minulla on aivan paras vaimo, joka pitää huolta terveellisestä ruokavaliosta kotona. Mutta kun olen ulkona... hyvässä seurassa... No, silloin haluan juoda ja syödä jotain hyvää. Ja olen usein hyvässä seurassa esiintyessä ", Miki nauraa.

"Heikko kohtani on paneroitu kana" 

Meillä kaikilla on ruokavaliossa heikot kohtamme, ja Mikin on paneroitu kana... tai kunnon illallinen tai… Hän kertoo, että vesi ja makeuttamattomat juomat eivät ole hänen mieleensä.

Joten alkoholi, uppopaistaminen, myöhäiset illalliset ja epäsäännöllinen syöminen, liikunnan puute ja huono unirytmi yhdistettynä riittämättömään nesteensaantiin muodostuvat mosaiikiksi, joka johtaa energian puutteeseen, rasvan kertymiseen vatsan ympärille ja painonnousuun. Miki löysi itsensä noidankehästä.

"Kun aloin miettiä, mitä tein itselleni ja keholleni, se jäi vaivaamaan minua. Tämä reissaava elämäntyyli johtaa minut erilaisiin terveysongelmiin. Päätös tehtiin - muutos on välttämätöntä! Minun on löydettävä myös jotain, joka toimii. Ja kun puhuin siitä avoimesti, sain paljon kiitosta ja neuvoja tästä vaihtoehdosta. Yllätyin siitä, että niin monet tuttavat olivat jo käyneet tämän läpi ja melkein kaikki puhuivat näiden tuotteiden puolesta. Ongelma on kuorimitettu maksa. "

Mikin missio vatsansa kanssa

"Elän hyvin kuninkaallista elämää työskennellessäni, mikä tarkoittaa, että olen kaikkien makeisten ja suolaisten herkkujen - ja alkoholin vietävissä, millä on todennäköisesti erittäin kuormittava vaikutus moottorilleni ja suodattimelleni - maksalleni. Ja jos huolehdin säännöllisesti kaikista mahdollisista suodattimista autossani, tällä kertaa päätin puhdistaa maksassani olevan suodattimen."

Miki päätti, että oli aika vatsan kiinteytykselle ja kehon puhdistukselle! Hän löysi tavan oppia itsestään: hän valitsi yhdistelmän Hepafar- ja WaterOut EXTREME -tuotteita, "koska kuulin kiitosta monilta ystäviltä molemmista tuotteista ja olin vieläkin innostuneempi, koska niissä on yksinomaan luonnolliset ainesosat."

Molemmat tuotteet on yhdistetty Vatsanmuokkaus - Paketti: Hepafar forte -kapselit puhdistavat ja vahvistavat maksaa, ja WaterOut EXTREME -juoma huuhtelee ylimääräistä nestettä kehosta ja vähentää turvotusta. Kaksinkertainen detoxvaikutus, joka näkyy nopeasti vatsassa.

Ensimmäiset muutokset hän huomasi nopeasti

"Jos menen johonkin, menen 100% täysillä. Jalka kaasulla! Aloitan tänään, huomenna en kadu. Kysyin ravitsemusterapeutilta, joka kertoi minulle missä olen toistaiseksi tehnyt virheitä, myös verikokeiden perusteella. Kuten mitä voin muuttaa ruokalautasellani ja kuinka parhaiten saada muutokset kestämään. "

Elämäntapojen muokkaaminen on erittäin tärkeää maksan terveydelle .Se ei tapahdu vain nappia painamalla päästäksesi kuntoon ja terveeksi hetkessä. Hän ei ole saanut kaikkea vielä korjattua. "Mutta tulokset ovat vaivan arvoisia."

Miki on alkoi käyttää Hepafar forte- ja WaterOut EXTREME -tuotteita säännöllisesti ja huomasinopeasti ensimmäiset muutokset. "Mitä en voinut uskoa oli, kun aloin tehdä uusia reikiä vyöhöni! Kun tämä tapahtui, tuntui kuin olisin vuoren huipulla. Monien vuosien jälkeen minusta tuntui, että pystyisin mihin vaan."

Puhdistaa maksaasi, puhdistaa kehoasi ja varmistaa, että olet täynnä energiaa ja hyvinvoiva!

Tuemme päätöstäsi, minkä vuoksi olemme valmistaneet huipputarjouksen Mikin paketista.

Tuotteita sinulle

TÄYDELLINEN RATKAISU
-64%
Erikoishinta 35,99 € Normaalihinta 99,99 €
Katso tuotetta