On aika sanoa lopullisesti hyvästit virtsarakon ja eturauhasen ongelmille!

Tutkijat ovat tehneet vallankumouksellisen löydön: Vihdoin, pitkään odotettu ratkaisu eturauhasen ongelmille on täällä!  

Tilastot** ovat häkellyttäviä - noin 50*%:lla 50-61-vuotiaistamiehistä ja jopa 90*%:lla yli 80-vuotiaista miehistä on suurentunut eturauhanen! Eturauhanen on pieni sukupuolirauhanen, joka muodostaa osan miehen sukuelimistä. Se sijaitsee virtsarakon alapuolella ja ympäröi osan virtsaputkesta. Eturauhasen laajentuminen on prosessi, joka tapahtuu luonnollisesti iän myötä. 

image

Ikääntymisen lisäksi eturauhasen suurentumisen yleisimpiä tekijöitä ovat perimä,epäterveellinen ruokavalio, liiallinen alkoholinkäyttö (erityisesti olut), ylipaino, liikunnan puute, tupakointi jne.

Suurentunut eturauhanen päätyy painamaan virtsaputkea vasten, mikä aiheuttaa virtsaamisongelmia. Lähempi tarkastelu paljastaa, että useimpiin ongelmiin kuuluvat:

 • Virtsankarkailu (kyvyttömyys pidättää virtsaamista).
 • Virtsaamistiheys (virtsaamistarve 8 tai useampia kertoja päivässä).
 • Jatkuva yöllinen virtsaamisen tarve
 • Ongelmia virtsanerityksen aloittamisessa
 • Heikko tai katkeava virtsanvirtaus
 • Tiputteleva virtsaaminen
 • Kyvyttömyys tyhjentää virtsarakko kokonaan

Monien vuosien tutkimuksen jälkeen tutkijat ovat vihdoin tehneet vallankumouksellisen löydön. He ovat kehittäneet ainutlaatuisen kaavan, jossa on 9 uskomatonta ainesosaa, jotka tukevat eturauhasen tervettä toimintaa, tasapainottavat testosteronitasoja ja lievittävät eturauhasongelmia!

Hans toimi nopeasti sen jälkeen, kun hänellä alkoi olla virtsaamisongelmia.

Hans työskentelee hallinnossa ja on tottunut pitkiin työpäiviin toimistossa. Hänen työnsä on suurin syy hänen enimmäkseen istuvaan elämäntapaansa, johon liittyy vähän liikuntaa ja epäterveellisiä ruokavaliovalintoja. Hansilla alkoi olla virtsavaivoja, kun hän lähestyi 55-vuotissyntymäpäiväänsä. Hän kävi lääkärissä, ja aluksi hänen ongelmiensa katsottiin johtuvan tulehduksesta. Antibioottikuurin jälkeen tilanne ei juuri parantunut, joten Hans varasi uuden käynnin perusterveydenhuollon lääkärille. Hän lähetti Hansin urologin vastaanotolle, koska hän epäili, että hänen ongelmansa saattoivat liittyä eturauhasen suurentumiseen. Joidenkin testien jälkeen urologi vahvisti diagnoosin.

Hans oli yllättynyt siitä, että hänellä oli jo samoja ongelmia kuin hänen 80-vuotiaalla isällään.

"Tiesin, että vanhemmat miehet kärsivät yleensä eturauhasongelmista, mutta en tiennyt, että ne voivat alkaa jo viisikymppisenä." 

Pikainen tutkimus netissä paljasti, että miehet voivat alkaa kärsiä eturauhasongelmista jo nelikymppisinä!  

"Olin järkyttynyt! En halunnut aloittaa lääkkeiden käyttöä heti. Sen sijaan päätin yrittää löytää luonnollisen lisäravinteen, joka sopisi tarpeisiini!"

"Katosin netin syvyyksiin koko viikonlopuksi, joten vaimoni jopa alkoi puhumaan siitä, kuinka olin liimautunut puhelimeeni", Hans myöntää hymyillen. 

"Rajauduin kolmeen vaihtoehtoon. Vertailtuani ainesosia, laatua ja hintaa päätin kokeilla Sensilabin ProstaFaria."

"En voisi olla tyytyväisempi valintaani!" 

"Olen käyttänyt ProstaFaria nyt 2 kuukautta eikä minulla ole aikomustakaan lopettaa. Se on rehellisesti auttanut minua niin paljon! Minun ei tarvitse käydä vessassa niin usein, ja kun käyn, se helpottaa."

Miten tämä lisäravinne toimii?

Tuotteessa on muutama ainesosa, jotka ansaitsevat tulla mainituksi. Päätähti on  epäilemättä kurpitsansiemenuute, joka auttaa ylläpitämään hyvää virtsarakon toimintaa. Tutkimus** osoittaa, että kurpitsansiemenuute lisää virtsaneritystä keskimäärin yli 31*%, vähentää virtsaamistiheyttä (23,9*% päivällä ja 56,5*% yöllä) ja parantaa elämänlaatua yli 46*%. 

Muita ainesosia, jotka tekevät tästä kaavasta niin ainutlaatuisen, ovat sahapalmu, nokkonen, pellavansiemen, lykopeeni, kversetiini, sinkki, seleeni ja B6-vitamiini

Kaikki ainesosat valittiin huolellisesti niiden eturauhasen ja miesten terveyteen kohdistuvien positiivisten vaikutusten vuoksi.

image

Miguel sai vihdoin yöunensa takaisin

Miguel on hiljattain eläkkeelle jäänyt asianajaja. Eläkkeelle jäätyään hän on odottanut saavansa nukkua pidempään, mutta valitettavasti ongelmat virtsaamisen kanssa häiritsivät hänen suunnitelmiaan. 

"Minulla on ollut virtsaamisongelmia laajentuneen eturauhasen vuoksi jo jonkin aikaa, mutta jotenkin olen selvinnyt niistä tähän asti. Siitä lähtien, kun jäin eläkkeelle, nukkumiseni on kuitenkin ollut todella huonoa. Minun oli noustava ylös useita kertoja yössä, minkä vuoksi tunsin itseni uupuneeksi ja vailla energiaa päivisin." 

Miguel mainitsi ongelmistaan ystävälleen, joka suositteli ProstaFaria

"Tunnen ystävän, joka myös kärsi eturauhasongelmista, joten kysyin häneltä neuvoa. Hän suositteli ProstaFaria. Tilasin sen heti, ja tilanteeni on parantunut huomattavasti sen jälkeen, kun aloin käyttää sitä."

Nopeita tuloksia

On tärkeää muistaa, että kaikki ihmiset ovat erilaisia, joten voi vaihdella, kuinka nopeasti ProstaFarin vaikutukset alkavat näkyä. Siksi suosittelemme tämän tuotteen käyttöä vähintään 3 kuukauden ajan. Silti sen käyttö pidempäänkin tai 3 kuukauden kuurin toistaminen aina tarvittaessa on täysin turvallista. 

Miguel suosittelee tätä tuotetta mielellään ystävilleen ja perheelleen. 

"Aloin huomata muutoksia melko nopeasti. Nyt otan 1 kapselin aamiaisen jälkeen ja 1 lounaan jälkeen, ja vaimoni ja minun välinen vitsi on elämä "ennen ProstaFaria" ja elämä "ProstaFarin jälkeen"."

“Minun ei enää tarvitse herätä yöllä, eikä erillisistä makuuhuoneista enää puhuta.”

Prostate Support on täydellinen valinta!

Harry on käyttänyt tätä tuotetta muutaman kuukauden ajan ja on vain yksi tyytyväisistä asiakkaistamme.

"En voisi olla tyytyväisempi." 

"Olen iloinen voidessani kertoa, että tämä tuote todella toimii. Aloin huomata ensimmäiset tulokset jo muutaman* päivän jälkeen, ja olen erittäin tyytyväinen."

Charles uhmasi skeptisyyttään ja pääsi irti ongelmistaan

Kuten kaikki hänen perheensä miehet, myös Charles alkoi kärsiä eturauhasvaivoista60-vuotiaana. Hänen vaivojaan olivat virtsankarkailu, jatkuva virtsaamisen tarve ja kyvyttömyystyhjentää virtsarakko kokonaan

Charles kertoo, että hänen ongelmansa vaikuttivat hänen sosiaaliseen elämäänsä, koska hän ei enää halunnut lähteä kotoa.

"Aloin vältellä ulkona käymistä. Ajatus siitä, etten tiennyt, löytäisinkö vessaa, hermostutti minua, mikä vain pahensi ongelmiani." 

Vaikka Charles ei luota ravintolisiin, hänen serkkunsa lähetti hänelle ProstaFarin. 

"Phillip sanoi, että minun pitäisi kokeilla tätä tuotetta. Se auttoi häntä, ja hän oli varma, että se auttaisi myös minua. En halunnut loukata häntä hylkäämällä lahjaa, joten kokeilin sitä."

"Huomasin pian parannusta." 

"Tuskin uskoin silmiäni! Phillip oli oikeassa; tuote teki ihmeitä. Tilasin uuden laatikon, kun huomasin, että varastoni oli loppumassa." 

Charles sanoo jakavansa tarinansa mielellään, jos se voi auttaa muita tunnistamaan oireensa ja löytämään ratkaisun.

Miljoonat miehet kärsivät eturauhasongelmista

Ikääntyminen ja testosteronipitoisuuden aleneminen, perimä, epäterveellinen ruokavalio, jossa käytetään liikaa alkoholia ja kahvia, ylipaino ja liikunnan puute ovat kaikki tekijöitä, jotka edistävät eturauhasen laajentumista ja siten virtsatien ongelmia. 

Oikea ratkaisu eturauhaseen liittyviin ongelmiin on terveellisempi elämäntapa yhdistettynä tuotteeseen, joka auttaa eturauhasen tervettä toimintaa, tasapainottaa testosteronitasoja ja tarjoaa helpotusta virtsatien ongelmiin.

Onneksi myydyin tuotteemme on miesten terveystuotteiden joukossa ykkösvalinta, joka auttaa saavuttamaan tämän tavoitteen.

Eri ainesosat työskentelevät yhteisen päämäärän saavuttamiseksi

Kurpitsansiemenuutteen lisäksi kaavaamme on rikastettu lukuisilla muilla eturauhasen terveyttä edistävillä ainesosilla. 

Sahapalmua mainostetaan ravintolisänä laajentuneeseen eturauhaseen liittyviin oireisiin. Sitä suositellaan rasvahappojen lähteenä, jotka tukevat lisääntymistoimintaa ja vaikuttavat suotuisasti miesten terveyteen. 

Pellavansiemenet tukevat eturauhasen tervettä toimintaa ikääntyvillä miehillä, kun taas nokkosta on perinteisesti käytetty virtsaneritystoiminnan tukemiseen. 

Lisäksi on sinkkiä, B6-vitamiinia ja seleeniä, jotka ylläpitävät normaalia testosteronitasoa ja suojaavat soluja hapettumisstressiltä

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä olemme lisänneet lykopeenia, jonka merkitystä eturauhasen terveydelle pidetään tärkeänä, ja kversetiiniä, johon liittyy monia terveyshyötyjä.

ProstaFar:

 • Tukeetervettä eturauhasen toimintaa
 • Vähentää virtsaamistiheyttä 23,9*% päivällä ja 56,5*% yöllä.
 • Parantaa virtsaneritystä keskimäärin yli 31*%.
 • Auttaa ylläpitämään terveitä testosteronitasoja
 • Parantaa elämänlaatua yli 46*%

Liity Steven ja muiden tyytyväisten asiakkaiden joukkoon, jotka raportoivat merkittävistä vaikutuksista!

Kun Steve oli käyttänyt ProstaFaria yhtäjaksoisesti kolme kuukautta, hän otti yhteyttä kiittääkseen meitä avusta ja kertoakseen tarinansa. 

"Kamppailin tiheän virtsaamisen tarpeen kanssa, joka myös häiritsi untani. Tämän seurauksena tunsin itseni uupuneeksi päivän aikana eikä minulla ollut energiaa tehdä rakastamiani asioita."

"Se on myös erittäin edullista."

Steve lisää: "Lääkäri tutki minut nähdäkseen oliko jokin vakavasti vialla, mutta hän selitti, että eturauhasongelmat ovat normaaleja minun iässäni. Niinpä lähdettyäni hänen vastaanotoltaan tein päätöksen kokeilla tuotetta, jota olin nähnyt mainostettavan. Olin aluksi hieman skeptinen, mutta päätin kuitenkin kokeilla sitä." 

"Aloin ottaa 2 kapselia päivässä, ja huomasin ensimmäiset muutokset noin 2* viikon kuluttua, kun vessassa ravaamiseni vähenivät. Tämä kaikki teki jokapäiväisestä elämästäni paljon parempaa. Nyt olen käyttänyt sitä siitä lähtien, enkä aio lopettaa!"

"Elämäni kääntyi parempaan suuntaan sen jälkeen, kun aloin käyttää sitä."

Robert löysi vihdoin ratkaisun

Vuosien kamppailujen jälkeen Robert melkein luovutti: "Olin aivan lopussa. Minulla oli jatkuvasti pissahätä, mutta kun menin vessaan, virtsaaminen oli vaikeaa, ja helpotuksen saaminen kesti ikuisuuden. Minun oli ensin tarkistettava, missä vessanpönttö sijaitsi minne tahansa meninkin, jotta tunsin oloni turvalliseksi. Koko juttu teki minut hulluksi, sanon sen."

Hän huomasi nopeasti edistystä

Tyttäreni oli saanut tarpeekseen jatkuvista valituksistani ja osti ProstaFarin minulle. Odotukseni eivät tietenkään olleet korkealla. Kaikkien niiden muiden pillereiden lisäksi, joita jouduin ottamaan, en uskonut, että lisäravinteesta olisi mitään hyötyä. Mutta hän sanoi, että kokeileminen ei voisi olla pahitteeksi, joten suostuin, enkä voisi olla tyytyväisempi. Huomasin pian parannusta, ja sosiaalinen kalenterini oli taas täynnä!"

"Se on todella edullinen ja erittäin tehokas."

Kuukausia tämän tuotteen käytön jälkeen Robert vahvistaa, että se on auttanut häntä merkittävästi muuttamaan elämänsä, eikä hän voi kiittää tytärtään tarpeeksi. "Se on niin tehokas, etten koskaan halua lopettaa sen käyttöä."

"Jos et näe tuloksia heti, älä luovuta!"

"Suosittelen tätä tuotetta mielelläni kaikille. Jos se auttaa minua, olen varma, että se voi auttaa muitakin. Mutta muistakaa, että olemme kaikki erilaisia; joillakin saattaa kestää kauemmin kuin toisilla nähdä tuloksia. On siis tärkeää olla kärsivällinen eikä luovuttaa!"

Taistele laajentunutta eturauhasta vastaan luonnollisella tavalla!

Taistele laajentunutta eturauhasta vastaan luonnollisella tavalla!

ProstaFar tarjoaa kaiken eturauhasen tarvitseman tuen. Sen lisäksi, että tuotteemme on ratkaisu, jonka nimeen monet asiakkaat vannovat, parannamme jatkuvasti kaavaa uusimpien tutkimusten mukaisesti, ja meillä on kliinisiä tietoja sen tehokkuuden tueksi.

Näin ProstaFar toimii

ProstaFar sisältää optimaalisen yhdistelmän ainesosia, jotka tukevat eturauhasen terveyttä. Kaavamme auttaa parantamaan elämänlaatua ja torjumaan eturauhasongelmia tukemalla eturauhasen tervettä toimintaa, tasapainottamalla testosteronitasoja ja helpottamalla virtsatieongelmia.

Merkittäviä vaikutuksia!

Tuhannet asiakkaat ovat jo kokeilleet ProstaFaria ja saaneet hämmästyttäviä tuloksia. Heidän tarinansa todistavat, että se auttaa:

 • Eturauhasen terveen toiminnan tukeminen
 • Virtsaamistiheyden väheneminen päivin ja öin
 • Virtsan virtauksen parantaminen
 • Tasapainoisen testosteronitason ylläpitäminen
 • Yleisen elämänlaadun parantaminen

ProstaFarista on nopeasti tulossa markkinoiden numero 1 eturauhasen tukemiseen tarkoitettu tuote. Suosittelemme sen käyttöä vähintään 3 kuukauden ajan, mutta sitä on täysin turvallista käyttää myös jatkuvasti

Myyntimenestys terveellistä eturauhasen toimintaa tukevien tuotteiden joukossa! 

Joka päivä tuhannet ihmiset tarttuvat ProstaFariin ja kokevat merkittäviä tuloksia! Tämä tuote voi parantaa eturauhasen terveyttä ja yleistä hyvinvointia. 

Tue eturauhastasi ja liity tuhansien onnellisten ProstaFar-käyttäjien joukkoon! Hanki nyt erityinen tarjoushinta ja koe hämmästyttävät vaikutukset itse!

*Tuotteen käytön vaikutukset voivat vaihdella henkilöittäin ja ne voivat poiketa verkkosivustolla kuvatuista vaikutuksista. Tuotteitamme ei ole tarkoitettu ehkäisemään tai parantamaan mitään sairautta tai vakavaa tilaa. On tärkeää, että sinulla on monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat.

**Lähteet:

U.S. Department of Health and Human Services. (n.d.). Prostate enlargement (benign prostatic hyperplasia) - NIDDK. National Institute of Diabetes and Digestive and Kidney Diseases. Retrieved April 18, 2023, from https://www.niddk.nih.gov/health-information/urologic-diseases/prostate-problems/prostate-enlargement-benign-prostatic-hyperplasia

View of the role of Cucurbita pepo in the management of patients affected by lower urinary tract symptoms due to benign prostatic hyperplasia: A narrative review. (n.d.). Retrieved April 18, 2023, from https://www.pagepressjournals.org/index.php/aiua/article/view/aiua.2016.2.136/5810

Saatat olla kiinnostunut