Anja: “Ihmiset eivät tiedä stressin pitkäaikaisista vaikutuksista ”

Yli 22% aikuisista Euroopassa kertoo kokeneensa epäterveellisen määrän päivittäistä stressiä. Loputtoman valmiuden tila voi olla uuvuttavaa keholle ja mielelle, ja seuraukset voivat olla vakavia ja pitkäaikaisia. Anja, ekonomisti, refleksologi ja kahden kouluikäisen lapsen äiti, kertoi tarinansa pahasta stressistä selviytymisestä.

image

Anja alkoi tuntea olonsa todella masentuneeksi noin kolme vuotta sitten, kun hänen elämänsä kaikki alueet näyttivät rappeutuvan - terveys, ura ja henkilökohtaiset suhteet: ”Minusta tuntui, että elämä meni väärään suuntaan ja että  energia elämässäni oli muuttuneet rajusti. Suurin haaste minulle oli päivittäinen työ ja lastenhoito. ”

“Loppuunpalanut ihminen ei voi olla tehokkaasti toimiva vanhempi" 

Anja tunsi menettäneensä itsensä: ”Kun sataa, sataa kaatamalla. Lakaisin ongelmani maton alle pitkään ja se oli suurin syy siihen, että vajosin niin syvälle - en vain pitänyt itsestäni huolta kunnolla. Minulla ei ollut tahtoa tehdä asioita, joita rakastin. " Päivittäisen stressin vaikutus näkyy kaikilla elämän alueilla: "Se vaikuttaa kaikkeen elämässä - loppuunpalanut ihminen ei voi olla tehokkaasti toimiva vanhempi tai tehokas työntekijä tai liikemies. Se ei vain toimi. Kun energiasi on hupenemassa, liikut vain läpi elämän kokematta sitä. "

Viimein, ratkaisu: AdrenaLux!

Anjan läheinen suositteli hänelle AdrenaLuxia: “Kuulin tuotteesta läheiseltä ystävältäni, joka kertoi kuinka tuote oli todella toiminut hänelle taistelussa stressiä vastaan ja kuinka se oli täysin luonnollinen.”

Ei ole helppoa avauta kamppailuistamme: "Valitettavasti mielenterveysongelmien hoitoon tarkoitettujen lääkkeiden tai ravintolisien käyttämiseen liittyy edelleen tabuja. Ihmiset eivät todellakaan tiedä, mitä stressin pitkäaikaiset seuraukset ovat ja kuinka vaikeaa niistä on palautua.”

“AdrenaLux antoi minulle voimaa"

Pian sen jälkeen kun hän aloitti AdrenaLuxin käytön, Anja alkoi huomata parannuksia elämässään: ”Fyysisellä tasolla huomasin, että hiukseni lakkasivat putoamasta. Lyhyesti sanottuna tuntui siltä, ​​että valtava paino nostettaisiin hartioiltani ja kehoni kestäisi paremmin jokapäiväisiä haasteita.

Kuinka se toimii?

AdrenaLux on vallankumouksellinen hormoniton ravintolisä, joka auttaa säätelemään kortisolitasoja, stressihormonia ja auttaa lievittämään fyysisen ja henkisen stressin oireita. Se sisältää patentoitua ashwagandha-uutetta (Sensoril®) ja ginsengiä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että se auttaa vähentämään unettomuutta, stressin vaikutuksia ja parantamaan keskittymiskykyä.

Pohjautuen upeaan kokemukseensa Anja myös suositteleee sitä muille: “Suosittelisin tuotetta kaikille, jotka tuntevat, että heiltä uupuu energiaa ja se sisäinen palo, joka ajaa meitä eteenpäin." 

Saatat olla kiinnostunut