Onko kurkuma todella voittamaton immuunijärjestelmän vahvistin?

Syksy ja kylmemmän sään tulo ovat monille meistä synonyymi yskän, vilustumisen ja nuhan alkamiselle. Vaikka kylmät ilmat itsessään eivät suoraan aiheuta vilustumista tai flunssaa, ne helpottavat virusten leviämistä. Lisäksi ilma on yleensä kylmempinä vuodenaikoina kuivaa, mikä kuivattaa nenää ja kurkkua, jolloin virusten on helpompi päästä elimistöön.

Exploring the link between turmeric and immunity

Syksy on selvästi hyvä aika alkaa miettiä vastustuskyvyn vahvistamista, jotta voit selvitä kylmemmiltä kuukausilta flunssattomana! Mutta miten? Yksi tietty ainesosa ruokakomerostasi voi tarjota vastauksen.

Kurkuma - kultainen avain immuniteetin vahvistamiseen

Viimeaikaiset tutkimukset korostavat kurkumiinin, kurkuman ensisijaisen aktiivisen yhdisteen, uskomattomia etuja. Kurkumiini parantaa erinomaisesti yleistä terveyttä ja erottuu edukseen sen huomattavan vaikutuksen vuoksi immuunijärjestelmän vahvuuteen ja hengitysteiden hyvinvointiin. 

Kuvittele kurkumiini immuunijärjestelmän valmentajaksi, joka varmistaa, että se reagoi tehokkaasti kriittisillä hetkillä. Tehostamalla elimistön puolustuskykyä virusten ja bakteerien kaltaisia mikrobeja vastaan se estää näitä hyökkääjiä pääsemästä valtaan. Etenkin hengitysteissä, joissa monet näistä epämieluisista vieraista asuvat, ero voi olla huomattava. 

Kurkumalla on muitakin terveysvaikutuksia, kuten nivelongelmien lievittäminen, verenkierron tukeminen sekä sydämen ja maksan terveyden tukeminen. Kun elimistösi tukee yleistä terveyttä, se pystyy tarvittaessa paremmin puolustautumaan viruksia ja bakteereja vastaan.

Miten sisällyttää kurkuma helposti osaksi ruokavaliota

Aasialaisissa keittiöissä kurkumaa on jo pitkään arvostettu erityisesti aromaattisissa curryissä, joissa sen maanläheinen maku sekoittuu muihin mausteisiin ja yrtteihin. Yleisesti ottaen kurkuma on erittäin monipuolinen mauste, ja sitä voidaan käyttää erilaisten papu- ja riisiruokien, muhennosten, kastikkeiden ja marinadien valmistukseen. 

Muista, että kurkumiini imeytyy parhaiten, kun se yhdistetään sydänterveellisiin rasvoihin tai mustapippuriin. Kun siis valmistat ruokaa, harkitse ripauksen pippuria lisäämistä tai oliiviöljyä, jotta kurkumasta saataisiin mahdollisimman paljon hyötyä. 

Pikainen vinkki: jos haluat helposti valmistettavaa kurkumaa, kokeile "kultaista maitoa" - perinteistä intialaista juomaa, joka valmistetaan hauduttamalla maitoa kurkumalla, mustapippurilla ja joskus hunajalla makeutettuna. Se on ihana, lämmittävä juoma, joka sopii täydellisesti syksyyn!

Kurkuman suuren ongelman ratkaiseminen

Lukemattomista terveyshyödyistään huolimatta kurkumalla on yksi merkittävä haaste: huono imeytyminen. Kurkumiini ei imeydy helposti verenkiertoon itsestään. Tämä tarkoittaa sitä, että et ehkä pysty hyödyntämään kaikkia kurkuman hyötyjä, vaikka olisitkin suuri curryjen ystävä ja vaikka lisäisit mustapippuria aina, kun kokkaat tällä mausteella. Onneksi tutkijat ovat löytäneet ratkaisun! 

Kurkumiinin kapselointi mikkeliin, vesiliukoiseen päällysteeseen, tehostaa dramaattisesti sen imeytymistä. Itse asiassa kurkumiinin mikkelimuotoisen kurkumiinin biosaatavuuden on osoitettu olevan 185*x suurempi kuin tavallisessa kurkumajauheessa olevan kurkumiinin, ja se säilyy 24* tuntia. Tämä tarkoittaa, että se pääsee tehokkaammin verenkiertoon ja elimistö voi hyödyntää sitä paljon helpommin. 

Kurkumiinin mikkelimuotoista kurkumiinia löytyy vain lisäravinteina - aivan kuten meidän Curcuma Forte! Se erottuu muista markkinoilla olevista kurkumatuotteista, koska se on suunniteltu yhdistämällä mikkelimuotoista kurkumiinia ja muita tehokkaita luonnollisia ainesosia, kaikki yhdessä kätevässä ratkaisussa, joka antaa täydellisen terveyspotkun. 

Anna vastustuskyvyllesi vauhtia tänä syksynä Curcuma Forten avulla!

Kurkumiinin lisäksi Curcuma Forte -valmisteemme on rikastettu laadukkaalla inkivääriuutteella, joka auttaa torjumaan tulehduksia kehossasi ja tukee ruoansulatusta, sekä D3-vitamiinilla, jotta lihakset ja luut pysyvät vahvoina ja terveinä.

Vahvista immuunijärjestelmääsi Curcuma Forte -valmisteella ja nauti tästä mukavasta vuodenajasta täysillä ilman, että vilustuminen tai flunssa häiritsee sinua. Saatavana erikoisalennuksella vain rajoitetun ajan! 

*Huom.: tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöiden välillä ja poiketa verkkosivuilla kuvatuista vaikutuksista. Tuotteitamme ei ole tarkoitettu ehkäisemään, hoitamaan tai parantamaan mitään sairauksia tai vakavia sairauksia. Tasapainoisen ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen ylläpitäminen on tärkeää.

Tuotteita sinulle