Avenobo Kurkuma: Aivan kuten tavallinen kurkuma, mutta 185 kertaa tehokkaampi! 

Kysy ravitsemusterapeutilta tai hyvinvoinnin asiantuntijalta voittajasta superruokien suhteen, ja on vastaus on todennäköisimmiten, että ehdottomasti kurkumiini. 

image

Kurkumiinista, kurkuman vaikuttavasta aineesta, on kasapäin terveysväitteitä. Niin kutsuttua kultaista maustetta on kiitetty terveyshyödyistään tuhansien vuosien ajan, ja se on edelleen tärkeä ainesosa gastronomian, hyvinvoinnin ja kosmetiikan aloilla.

Mutta vain, jos otat sen oikealla tavalla. 

Mikä on avain?

Valitettavasti kurkumiini (ja kurkumajuuri itsessään) ei imeydy verenkiertoon hyvin. Toisin sanoen, kurkuman käyttö mausteena - tai edes säännöllisinä lisäravinteina - ei takaa, että hyödynnät sen täyden potentiaalin.

Kurkumiinin biosaatavuus on hyvin alhainen, kun sitä käytetään pelkiltään. Toisin sanoen: vereen pääsevän aineen määrä ja nopeus ovat heikot. Ilman tarkoituksellista imeytymisen parantamista hyödyt ovat huomattavasti pienemmät.

Joten mitkä lisäravinteet auttavat minua saamaan kaiken irti kurkumiinin supervoimista?

Jotta voisit hyötyä tämän supertähden lukuisista terveyshyödyistä, on tärkeää erottaa jyvät akanoista, meidän tapauksessamme se tarkoittaa ymmärtämistä, että tavallisilla kurkumiinilisäravinteilla on huono biologinen hyötyosuus niiden valmistustavan vuoksi.  

Suurin osa niistä joko käyttää piperiiniä (mustapippuriuute) tai eteerisiä kurkumaöljyjä biologisen hyötyosuuden parantamiseksi - jotka voivat lisätä imeytymistä 20- ja 7-kertaisesti. Mutta on jotain, joka voi parantaa biosaatavuuden 185-kertaiseksi!

Perinpohjaisen tutkimuksen jälkeen olemme keksineet täysin uuden lähestymistavan tämän ainesosan imeytymisen parantamiseksi. Yhdistämällä kurkumiinia miselliin, nestemäiseen kantaja-aineeseen, joka on vesi- ja rasvaliukoinen Avenobo Kurkuma pääsee verenkiertoon tehokkaammin

Onko ero todella niin suuri?

Ero Avenobo Kurkuman ja vastaavien markkinoilla olevien tuotteiden välillä ei ole suuri - se on valtava!

Saksan liittovaltion koulutus- ja tutkimusministeriön alainen huipputekninen kliininen tutkimus vahvistaa, että Avenobo Kurkumalla on jopa 185 kertaa parempi biosaatavuus kuin tavallisella kurkumajauheella ja 20 kertaa parempi kuin kurkumalla mikronisoidussa muodossa.

Itse asiassa se on niin tehokas, että yhden yksittäisen kapselin teho on yhtä suuri kuin 20 tavanomaista 500 mg:n 95% kurkumiinikapselia. 

Mutta odota, täältä tulee vielä lisää! Tämä vallankumouksellinen lisä on edelleen tehokas 24 tunnin kuluttua (kurkumiinia saatiin talteen 75 kertaa enemmän kuin natiivista kurkumiinista ja 21 kertaa enemmän verrattuna mikronisoituun kurkumiiniin 24 tunnin päästä suun kautta nauttimisen jälkeen).

Lisätyt ekstrat!

Kehon tukemiseksi olemme lisänneet reseptiin myös D3-vitamiinia. Yhdessä kurkumiinin kanssa tämän pitäisi johtaa parempaan kalsiumin ja fosforin imeytymiseen, säännellä solujen jakautumista ja auttaa ylläpitämään luiden ja lihasten normaalia toimintaa. 

Uusi sinä! 

Voit odotettaa paljon kapseleidemme tutkituilta, testatuilta ja todistetuilta ominaisuuksilta: parempi ihon terveys, parempi ruoansulatus, vähemmän vatsavaivoja, terävämpi muisti, vähemmän lihas- ja nivelkipuja sekä vähemmän rasvaa, jota kertyy maksaan. 

Terveempi ja onnellisempi 1-2 kapselilla päivässä!   

Tuotteita sinulle

-50%
Erikoishinta 24,99 € Normaalihinta 49,99 €
Katso tuotetta